• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin WhatsApp grubu

Siz diyince merak ettim videoya baktım. Bence burda asıl konu küfürlü takım muhabbeti değil. O videodaki kadın normal tipte biri olsaydı erkekler bunu muhabbet konusu bile yapmazdı. Evet komik gelebilir bazılarına ama ekstra olarak da dekolteli bir kadın olduğu için de paylaşılıyor erkekler arasında. Belki konu sahibi ister istemez buna takılmış olabilir insanız sonuçta çoğu kadın eşinin telefonunda böyle birşeyi barındırmasını istemez.
Tam da bunu anlatmaya çalıştım.
Kadın o yolun yolcusu belli. Bunu elden ele dolaştıran adamlar da kabahat.
Herkese saygı duyuyorum ancak bu kaldırabilecegim bir şey değil.

Anlıyorum sizi fakat bence burdaki arkadaşlar videoyu sadece küfürlü olduğu için eleştirdiğinizi düşündüler o yüzden tepki verdiler. Evet erkekler böyle yapılacak birşey yok diye tepemize çıkardık şu erkekleri. Ben o güya komik olan o küfürlü konuşan dekolteli yabancı kadınları birbirine öğretmenler odasında izleten öğretmenler gördüm ve pes artık dedim bu erkekler gerçekten kabullendiğimizi bilip iyice tepemize biniyorlar.

Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
Haklısınız.Su erkekleri tepelerine çıkara çıkara iyce simartiyolar.Her sapikca hareketine bir kulp bulup kendilerini rahatlatiyolar ama gerçekler böyle değil.Kisilik sadece kadında değil erkekte de olmalı.Erkek kadının bir üst modeli sanki.Siz aynını yapsanız buna benzer erotik bir video gönderin bakalım bir neler olur.Erkek muhabbeti diye uyduruk bir olay var bide.Niyeyse bütün kadınların onayladığı.Onlar yapar küfür eder sapıkça şeyler işler birbirine gonderir.Bayanlar yaparsa başka birşey olur adı.Esinizin kişiliği oturmamış.Kufur dediğiniz argo konuşma kadar iğrenç bir şey olamaz.Herkes de böyle değil.Size kişiliksiz bir şahıs denk gelmiş.

Haklısınız.Su erkekleri tepelerine çıkara çıkara iyce simartiyolar.Her sapikca hareketine bir kulp bulup kendilerini rahatlatiyolar ama gerçekler böyle değil.Kisilik sadece kadında değil erkekte de olmalı.Erkek kadının bir üst modeli sanki.Siz aynını yapsanız buna benzer erotik bir video gönderin bakalım bir neler olur.Erkek muhabbeti diye uyduruk bir olay var bide.Niyeyse bütün kadınların onayladığı.Onlar yapar küfür eder sapıkça şeyler işler birbirine gonderir.Bayanlar yaparsa başka birşey olur adı.Esinizin kişiliği oturmamış.Kufur dediğiniz argo konuşma kadar iğrenç bir şey olamaz.Herkes de böyle değil.Size kişiliksiz bir şahıs denk gelmiş.
Ben kesinlikle onaylamıyorum o ahlaksız muhabbetleri yarın o adamlar erkek evlat kız evlat yetiştirecek ne öğretecek onlara .. önce edep ! Anası babası eğitemediyse evet eşleri olarak biz uyaracağız tabiki bende hakverenleri bir türlü anlamıyorum .. şu karı kız muhabbeti yapan erkekler o kadar itici ki arkadaşım muhabbetini yaptığın kişi birinin bacısı ya da anası ya da ne bileyim halası teyzesi .. ya seninkilerinde muhabbetini yapıyorlarsa tam da takık olduğum konuyu yakaladım iyi mi :)

Ben kesinlikle onaylamıyorum o ahlaksız muhabbetleri yarın o adamlar erkek evlat kız evlat yetiştirecek ne öğretecek onlara .. önce edep ! Anası babası eğitemediyse evet eşleri olarak biz uyaracağız tabiki bende hakverenleri bir türlü anlamıyorum .. şu karı kız muhabbeti yapan erkekler o kadar itici ki arkadaşım muhabbetini yaptığın kişi birinin bacısı ya da anası ya da ne bileyim halası teyzesi .. ya seninkilerinde muhabbetini yapıyorlarsa tam da takık olduğum konuyu yakaladım iyi mi :)
O zihniyette emin olun yapan olur.Kendi aralarında yaparlar.Kendilerinin de eşi çocuğu kardeşi var.Hic düşünmezler.Bunlari bu hale getiren yetistirenler zaten.Buldumcuk gibi koca manyağı olan tipler de hoş karşılayıp kendini rahatlatan zavallılar.Bu benim görüşüm.Kimse kusura bakmasın.Iyiki sizin gibi hanımlar var.:) Çok haklısınız takmakta.Yeterki onay vermeyin.Esiniz zaten kendini düzeltir.

Son düzenleme:
O zihniyette emin olun yapan olur.Kendi aralarında yaparlar.Kendilerinin de eşi çocuğu kardeşi var.Hic düşünmezler.Bunlari bu hale getiren yetistirenler zaten.Buldumcuk gibi koca manyağı olan tipler de hoş karşılayıp kendini rahatlatan zavallılar.Bu benim görüşüm.Kimse kusura bakmasın.Iyiki sizin gibi hanımlar var.:) Çok haklısınız takmakta.Yeterki onay vermeyin.Esiniz zaten kendini düzeltir.
Evet çok haklısınız 6 yıllık evliyim müthiş değişiklik var çok abartılı bir şeylerini görmedim çok şükür ama bazı bu erkek muhabbeti denilen muhabbetlerine şahit oldum istemeden uyardım gördükçe uyardım bıkmadım o da anladı zamanla hoş olmadığını .. uyarırken direkt söyledim bacın var karın var belki kızın olacak sakın dedim .. sıkıntıda yaşamadım haklısın dedi ..

Ya ben sizi haklı buldum ilk sayfayı okudum sadece ve herkes haksız olduğunuzu söylemiş. İyi de saçma sapan şeyleri komik bulan bir insanla ne yapayım ben? Evlenmişim sonuçta tabii ki aynı şeylere güleceğiz. Ayrıca anlatılan video midemi kaldırdı yani. Siz sadece ne hissettiğinizi söylemişsiniz eşinize.

Erkek muhabbeti diyerek böyle şeyleri geçerli kılmayın. Bugün buna erkek muhabbeti der yarın artık hangi videoyu böyle savunur kim bilir. Ben bu tür seviyesiz whatsapp gruplarına karşıyım zaten.

Eğer böyle şeylere gülüyorsa tabii ki karışacaksınız. Ortada rahatsız edici bir video var sonuçta. Kadın sanki eşim Recep İvedik izledi güldü napıcam diye konu açmış gibi davranmayın.

Evet çok haklısınız 6 yıllık evliyim müthiş değişiklik var çok abartılı bir şeylerini görmedim çok şükür ama bazı bu erkek muhabbeti denilen muhabbetlerine şahit oldum istemeden uyardım gördükçe uyardım bıkmadım o da anladı zamanla hoş olmadığını .. uyarırken direkt söyledim bacın var karın var belki kızın olacak sakın dedim .. sıkıntıda yaşamadım haklısın dedi ..
Herkes sizin gibi bilinçli olsa keşke.Esiniz de size değer verdiğini göstermiş.Hata yapabilir.Bunun mesrulastirilmasi zaten saçma olan.Hatasini anlamak bir erdem.Bebeginiz de hayırlı olsun bu arada.Saglikla kucaginiza alın.Sizin gibi bir ailesi olacağı için şanslı bir bebek :) Masallah

Erkekler arasında olur öyle muhabbetler diyerek gecistirmek çok sağlıksız bir düsünce yapısı bence. O edilen küfürlerin %90 ı kadınları aşağılayan hakaretler.Ama sorsan KK da kadınlar kendini ezdirmemeli deriz değil mi ? Küfürü normalleştirirsek bugün whatsapp grubunda olur , yarin sokakta adamın biri suratiniza kufreder çunku küfür normal...
Kaliteli eğlenme anlayisi olan birinin küfüre ihtiyac duyacagini hic sanmiyorum.
Sizin hataniz esinizin kardeşinin yaninda bu konuyu konusmaniz olmus.Basbasayken sarhosken küfür ettirilip videoya alinan senin kizin olsa ne hissederdin diye sorabilirdiniz.Onun dışında haklisiniz.

Herkes sizin gibi bilinçli olsa keşke.Esiniz de size değer verdiğini göstermiş.Hata yapabilir.Bunun mesrulastirilmasi zaten saçma olan.Hatasini anlamak bir erdem.Bebeginiz de hayırlı olsun bu arada.Saglikla kucaginiza alın.Sizin gibi bir ailesi olacağı için şanslı bir bebek :) Masallah
Amin inşallah . .Teşekkür ederim 6 yıl sonra gelen mucizem :)) mesajınız beni gülümsetti çok mutlu oldum sağolun ..

Kusura bakmayin ama siz her dekolteli kadinda o yolun yolcusu yorumu mu yapiyorsunuz. Ben evliyim, 2 cocuk annesiyim ve yerine gore arada dekolte de giyiyorum. Bu beni ahlaksiz mi yapiyor? Eger gercekten takildiginiz sey dekolteli bir kadin video’su olmasiysa...

Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
Genel bi videoya gülmesine tabiki de kızmazsınız
Ortada kadınla ilgili sansürlü küfür var anladığım kadarıyla .. ben de olsam ben de kızardım evli barklı adamın uğraştığı şeye bak gerçekten
Boş boş işler yakışmıyor

Abartılcak bir durum yok. Bizde kız arkadaşlarımızla grupta komik bulduğumuz videoları paylaşıyoruz. Hatta çoğu da belaltı:) Maksat makara yapmak yani eşinizde de öyledir..

Abartma istersen :KK66:
Evlendik diye küfürlü video izlenemez mi ya
Ben de gülerdim

En çok güldüğüm video da "kenan komutan" :KK70:
Bilmeyenler için videonun konusu: Adam sarhoş ve küfürlü konuşuyor:KK70::KK70:
Eşim bana buna güldüm diye kızsa eşime de gülerim.
Kenan komutan da efsane ama:KK70:olamazzz kesinlikle olamazzz:KK70::KK70:

KArdeşiyle ne diyip konuştunuz “benim kocam çok ahlaklıdır böyle konulara girilip kocamın terbiyesinin bozulmasına müsade edemem. Ya düzgün sohbet edin yoksa görüşmenize müsade etmem” mi dediniz :kahve:
Hakikaten saçmasapan bir iş yapmışsınız koca koca adamlara evlat sahibi olduğunuz adam ergenmiş gibi davranmayın bence
Kaynınız sizden sonra epeyce gülmüştür :süslü:

Back