• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin uyku problemi

LaTahzenInnallaheMeana

Elhamdulillahi alâ külli hâl...
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
203
237
53
Hayırlı günler hanımlar
Eşimin sıkıntısı uykuya dalamamak. 2 - 3 e kadar oturuyo uyuyamadığı için. Ertesi gun çok uykusuz oluyo her halinden belli yoğun da bi işi var çok yoruluyo gün içinde. Ama ona rağmen yine uyuyamiyo. Bütün gece tek başına oturuyo.
Bende tam tersi yastığa 5 kala uyuyanlardanim. Onunla beraber oturayim diyorum ama ayakta uyuyorum e ertesi günde is var zaten erken kalmak zor oluyo.
Bu tür bi sıkıntısı yada çözüm onerisi olan varmı?

Gün içinde fazla kafenli içeceklerden uzak dursun birde sigara içiyorsa belirli bir saatten sonra sigara içmesin

Hayırlı günler hanımlar
Eşimin sıkıntısı uykuya dalamamak. 2 - 3 e kadar oturuyo uyuyamadığı için. Ertesi gun çok uykusuz oluyo her halinden belli yoğun da bi işi var çok yoruluyo gün içinde. Ama ona rağmen yine uyuyamiyo. Bütün gece tek başına oturuyo.
Bende tam tersi yastığa 5 kala uyuyanlardanim. Onunla beraber oturayim diyorum ama ayakta uyuyorum e ertesi günde is var zaten erken kalmak zor oluyo.
Bu tür bi sıkıntısı yada çözüm onerisi olan varmı?
Doktora gidip bütün kan değerlerine baktirsin. Nedenini söylesin doktor ona göre test yapar.

İşten geldikten sonra uyuyorsa gece uyuyamaz çünkü bu rutin devam eder .
Eğer bir problem yoksa kendini zorlayarak bir iki haftaya düzelmesi lazım .

Bütün gün uykusuz durduğu halde ertesi gece yine mi uyuyamıyor ?
Evet aynen. Bu seferde başı ağrıyo gözleri kan canagina dönüyo. Onceden gece uyuyamadığı icin gündüz eve gelince uyurdu. Bende gündüz uyuduğu icin gece uyuyamadığıni düşünmüştüm şimdi yapmiyo ama değişen bişey yok :(:(:(

Evet aynen. Bu seferde başı ağrıyo gözleri kan canagina dönüyo. Onceden gece uyuyamadığı icin gündüz eve gelince uyurdu. Bende gündüz uyuduğu icin gece uyuyamadığıni düşünmüştüm şimdi yapmiyo ama değişen bişey yok :KK43::KK43::KK43:

Bir hafta falan gündüz uyumasa düzelmesi lazımdı aslında bu durumda . Bir doktora danışın en iyisi .

Sigara içmiyo. İçecek olarak da çay sadece o da çok değil. Bide gazoz içiyo.
Ben psikolojik olabileceğini düşündüm haftaya için randevu alsam diyorum.

Yatağa girince loş ışıkta alsın bi kitap okusun hemen uykusu gelir hem kafası dağılır insan düşünmekten uyuyamaz genelde.. Birde yatmadan 2 saat önce yemeyi içmeyi kessin

uyku bozukluğu psikolojik sorunların belirtisidir.
kafaya çok takan insanlar uyuyamazlar.
uykudan önce çay kahve vs gibi içecekler en az 6 saat öncesinden tüketilmemelidr
bitki çayları gevşetir rahat uyku sağlarlar

ama belli ki sizin eşinizin durumu psikolojik çünkü hergün hergün olmaz başka türlü
bi doktora gitsin doktor ilaç verir ve düzene sokar uykusunu

uyku bozukluğu psikolojik sorunların belirtisidir.
kafaya çok takan insanlar uyuyamazlar.
uykudan önce çay kahve vs gibi içecekler en az 6 saat öncesinden tüketilmemelidr
bitki çayları gevşetir rahat uyku sağlarlar

ama belli ki sizin eşinizin durumu psikolojik çünkü hergün hergün olmaz başka türlü
bi doktora gitsin doktor ilaç verir ve düzene sokar uykusunu

Bende psikolojik olduğunu düşünüyorum. Üniversiteye hazırlandığı sene başlamış bu sıkıntı yıllardır da devam etmiş. Önceden gündüz uyuyarak telafi ediyomus ama düzelir belki diye ben uyutmuyorum bayadir gündüz.

Bende psikolojik olduğunu düşünüyorum. Üniversiteye hazırlandığı sene başlamış bu sıkıntı yıllardır da devam etmiş. Önceden gündüz uyuyarak telafi ediyomus ama düzelir belki diye ben uyutmuyorum bayadir gündüz.

eşiniz geç bile kalmış doktora gitmekte
boşa eziyet çekiyo

Sigara içmiyo. İçecek olarak da çay sadece o da çok değil. Bide gazoz içiyo.
Ben psikolojik olabileceğini düşündüm haftaya için randevu alsam diyorum.
Önce dahiliye doktoruna randevu alın o zaman. Eğer birsey çıkmazsa o zaman psikoloğa gidersiniz.

öncelik doktora gidip kontrol olması daha sonra her gece yatmadan önce süt içebilir, papatya çayı içebilir, rezene içebilir... Birde kafasına birşey takıyorsa ondan da uyuyamıyor olabilir. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum

yastığına lavanta esansı damlatın, birde papatya çayı içsin.
ama senelerdir sürdüğüne göre bu tür çözümlerin işe yarayacağını sanmam, psikologa görünmesi gerekli diye düşünüyorum.
benim eşim de çok yoğun çalıştığı bir dönem uyku problemi çekmişti, sanırım stresli olduğu için kafasında dönüp duran düşüncelerden uyuyamıyordu. iş düzeni normale dönünce uyku da normale döndü. belki sizin eşinizin de strestendir diyeceğim de üniversiteden beri sürüyor demişsiniz

Back