eşimin umursamazlığı rahatlığı...nasıl davranmayım

Yazdıklarına çok üzüldüm. Annesiz olmak kötü. Baba desen yok gibi bir şey olması hiç olmamasından daha kötü...
Darp raporun varmış, bütün kanıtları toplasan eşinin maddi durumuda iyi tazminatın kralını alırsın.

Nafaka zaten ödemek zorunda. Yani bir ye sığınmak zorunda kalmazsın. Ama snein bu evliliği kafanda bitirmen lazım.. Çocuğunun mutluluğu için katlanıyorum diyorsun da çocuk böyle bir ortamda büyüyerek mutlu olamaz. Büyüdükçe daha çok kavrayacak olayı... Anlatıklarının bir tanesi bile katlanılacak bir şey değil. Gerçekten çok üzüldüm.

dua edelim sende et evine sana ogluna bir es bir baba olsun ins
yasadiklarin kolay deil ama umursama hesap sorma konusursa konus konusmazsa sorma hic ye ic gez eglen oglunla kafani dagit
Allah yardimcin olsun..

ne yap biliyor musun aldattığını ispat et ve aç davayı canına oku onun!

dua edelim sende et evine sana ogluna bir es bir baba olsun ins
yasadiklarin kolay deil ama umursama hesap sorma konusursa konus konusmazsa sorma hic ye ic gez eglen oglunla kafani dagit
Allah yardimcin olsun..

Adam karısını annesine dövdürtmüş. Yani dövmüş hiç bir şey yapmamış ve hala ezmesine izin veriyor. Geceleri alemlerde ve kuvvetli ihtimalle aldatıyor. Bu kadın neden çekiyor o adamın kahrını mecburmu? Dua etmek derken Allah insanlara akıl fikir irade vermiş dimi ? Kendinizi bu kadar ezirmeyin bu erkeklere Allah aşkına ya onur, gurur önemli şeyler kadınız biz köle değil.

Adam karısını annesine dövdürtmüş. Yani dövmüş hiç bir şey yapmamış ve hala ezmesine izin veriyor. Geceleri alemlerde ve kuvvetli ihtimalle aldatıyor. Bu kadın neden çekiyor o adamın kahrını mecburmu? Dua etmek derken Allah insanlara akıl fikir irade vermiş dimi ? Kendinizi bu kadar ezirmeyin bu erkeklere Allah aşkına ya onur, gurur önemli şeyler kadınız biz köle değil.

nereye gidicem demis konu sahibi bende kendi dusunceme gore cvp yazdim
onursuz gurursuz mu ol dedim yokmus gibi davran dedim zaten
hem ben inaniyorum duaya biraz rahatlamasi acisindan yazdim sizde inandiginizi yazin biyrun tutan yok

Canım benim Allah yarve yardımcın olsun öncelikle ne yapıp edip okumaya ünv bitirmeye çalış bunu eşini ikna ederek yap boşandığında açıkça söyleyeyim eşine hiçbir şey olmaz iki gün sonra başkasıyla evlenir zaten gayrimenkulleri de başkasının üzerineymiş baş edemezsin onlarla o yüzden eşini kendine bağlayabildiğin kadar bağla kaprisler yapma kaçta gelirse gelsin güzel karşıla özlediğini belirt ona o da seni özlesin kaynana zaten bunu yaparsan arada çok pürüz oluşturamaz ama önce oku benim annem aldatılma dayak hakaret üzerine 30 yıllık evliliğini sonlandırmak zorunda kaldı sonra ne mi oldu babam aldattığı kadınla benim istenecegim gün evlendi annem 60 yaşından fazla ve hala çaışıyor çok zoruna gidiyor çalışmasa psikolojısı alt üst olacak onları düşünmekten anlayacagın elinde eşinden kazanacagın yüklü bir gelir olmazsa olan sana olur ve sonra çok yorulursun senin çaresizliğini çok iyi anlıyorum ama bu ülkede hayat böyle kadınlara hiç bir desgek yok ciddi manada

Kendinize iskence etmek/edilmesi hosunuza mi gidiyor? Nasil bir aile bunlar? Nasil bir es bu?

Bence sizinde psikolojiniz bozulmus, normal bir insan bunlari kaldiramaz. Yazik değil mi size? Sizin sinirleriniz bozulup kendinizi yipratirken beyefendi gününü gün ediyor, oglu bile umrunda degil....

Bosanmayi düşünüyor musunuz?

**Ayrica bu iliski o kayinvalide musvettesi size elini kaldırdığında bitmeliydi, zaten esinizin o tavrindanda adam olmadigini anlamaniz gerekiyordu (esinize cok agir kelimeler kullanacaktimda neyse banlanmaya degmez)

Maşallah cokta güzelsin, yazik degil mi gencligine güzelliğine, eşin seni hic hak etmiyor:KK20:

Boşuna dememisler allah cirkin sansi versin diye:110:

Malesef :KK43: napmalıyım fikirleriniz nedir nasıl davranmalıyım bilemiyorum artk ben hiç sevmiyorum bunca yaşanan şeyden sonra oğluşum var ama bitane teyzeleri ben babasız büyüdüğüm için o hep evinde babasının yanında büyüsün istiyorum :KK43:
babası eve geliyomuki nezaman babasıyla büyüyecek oda büyüyünce babasını örnek alacak

Kıyamam sana ya :KK43: bu kv gibi kadınlar yüzünden erkekler eslerine böyle davranıyor. Erkektir yapar zihniyeti tamamen kadınların ürünü. Yazık

Okurken bunaldim.yani ayrilsan anneanneyide yanina Alsan ikiniz ayri bir evde yasasaniz .sonuçta yasin küçük dul kadin olarak rahat edemeyebilirsin hem çocukta var.siz calisirsiniz anneannede çocuğa bakar basinda buyukte olur boyle bisey olmazmi.

X