Durumunuza üzülmüyorum, 16 yaşındaki bir çocuğun 28 yaşında bir sevgilisi olmamalıydı. Daha burada eşinizde bir sıkıntı olduğu belli. Babanızdan kaçmışsınız belli ki ama 20 yaşında kaçmakla en saçma yolu tercih etmişsiniz. Ama olan olmuş şimdi ne yapabilirsiniz onu düşünelim.
Eşinizle boşanırsanız, 2002 sonrası alınmış tüm malları yarı yarıya alırsınız bildiğim kadarıyla. Böyle bir şey yoksa hiçbir şey alamazsınız. Fotoğrafları kaydedin. Bugün boşanmak istemezseniz bile yarın ne olur bilenmez. Mahkemede en önemli deliller olacak. O zaman tazminat alırsınız hiç değilse.
Bana kalırsa eğer 2002 sonrası bir mal alma işleminiz olmadıysa boşanmayın. 20 yaşında evlenmişsiniz, kocanız istemiyor diye çalışmamışsınız. Dolayısıyla iş falan bulmanız zor. Çalışmadan tek başınıza bir hayat kuramazsınız. Bence zaman kaybetmeden iş hayatına bir yerden başlayın. Lise mezunu iseniz, açık öğretim için sınava girin. Elinizde mesleğiniz olmadan hayatınız boyunca çaresiz kalmaya devam eder ve sürekli başta birilerinden medet umarsınız.