eşimin umursamazlığı rahatlığı...nasıl davranmayım

Durumunuza üzülmüyorum, 16 yaşındaki bir çocuğun 28 yaşında bir sevgilisi olmamalıydı. Daha burada eşinizde bir sıkıntı olduğu belli. Babanızdan kaçmışsınız belli ki ama 20 yaşında kaçmakla en saçma yolu tercih etmişsiniz. Ama olan olmuş şimdi ne yapabilirsiniz onu düşünelim.

Eşinizle boşanırsanız, 2002 sonrası alınmış tüm malları yarı yarıya alırsınız bildiğim kadarıyla. Böyle bir şey yoksa hiçbir şey alamazsınız. Fotoğrafları kaydedin. Bugün boşanmak istemezseniz bile yarın ne olur bilenmez. Mahkemede en önemli deliller olacak. O zaman tazminat alırsınız hiç değilse.

Bana kalırsa eğer 2002 sonrası bir mal alma işleminiz olmadıysa boşanmayın. 20 yaşında evlenmişsiniz, kocanız istemiyor diye çalışmamışsınız. Dolayısıyla iş falan bulmanız zor. Çalışmadan tek başınıza bir hayat kuramazsınız. Bence zaman kaybetmeden iş hayatına bir yerden başlayın. Lise mezunu iseniz, açık öğretim için sınava girin. Elinizde mesleğiniz olmadan hayatınız boyunca çaresiz kalmaya devam eder ve sürekli başta birilerinden medet umarsınız.
Evet cnm oturduğumuz ev eşimin babasının adına iş yeride öle yanlız eşim ayrıyeten araba alıp satıyo kendi arabası falanda var bunlar işime yarayabilir tabi başkasının adına yapmazsa kv bilerek evi hemen kendi üstlerine yaptı çok fenalar kuzum bunlarla nasıl başederim bilemiyorum

haklısın ama böyle susup oturarak olacak iş değil ki bunlar
hep de cesaretsizlikten geliyor bunlar başımıza
bak canım benim de annem yok kaybettim küçük yaşta
Allah'a şükür ki işim gücüm iyi benim
önce sakinleş yapabileceklerini gözden geçir
eşinin telini mailini incele bir kanıt bulabilirsen hemen foto çek
ama sakla bunları aldatma kanıtları bak koalina da söylemiş
kv den olcak şerefsizin darp raporunu sakla bu da bir delil

ama imkanım olsa da boşanmam diyorsan bunların hiçbirini yapma
hiç olmazsa bir işe gir çalış çocuğu birine baktırabilirsen
Kuzum beni çalıştırmaz eşim bu kadar olayın yanda bide kıskançlığı var telefonunu elime vermezki versede zaten gecenin bi yarısı eve geliyo yapıyosada yedek tlfnu vardır kesin

Kuzum beni çalıştırmaz eşim bu kadar olayın yanda bide kıskançlığı var telefonunu elime vermezki versede zaten gecenin bi yarısı eve geliyo yapıyosada yedek tlfnu vardır kesin
işte diyorum ya ince ince takip et
o uyurken falan.. istedikten sonra yapılamayacak hiçbirşey yoktur inan
Allah yardımcın olsun..

Malesef :KK43: napmalıyım fikirleriniz nedir nasıl davranmalıyım bilemiyorum artk ben hiç sevmiyorum bunca yaşanan şeyden sonra oğluşum var ama bitane teyzeleri ben babasız büyüdüğüm için o hep evinde babasının yanında büyüsün istiyorum :KK43:

İyi de bu çocuk zaten çoğu zaman babasını görmüyor bile. Sabah 7 de çıkıp gece 1 de gelen bir adam hangi ara çocuğunu görecekte ona ilgi gösterecek? :KK12:

anlamıyorum valla bu adamlrı fıstık gibi karın var mis gibi çok şeker oglun var Allah bagışlsn bu arada .. ne istiyolar anlamıyoruuummm :KK12:

babasız büyümesin mi???babasını görmediği olduğunu söylemişsiniz...küfürbaz ve umursamaz bir baba..inanın çocuğa daha çok zarar verir...aynı evde yaşadığı müddetçe babayı örnek alacaktır...

sadece çocuk için diyorsanız bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim

Yazıklar olsun tüküreyim onun sıfatına :110:
Kesin bi haltlar karıştırıyor , işin peşini bırakmayın , kv de taviz vermeyin sırrınızı söylemeyin sakın, tabi ki oğluna toz kondurmaz senden yana olsa gelin şımarır diye düşünür olmayan aklınca. Küfürlü , kavgalı evde çocuk ne kadar sağlıklı bir birey olur ki ? Sen ne zmana kadar normal bir insan olabilirsin ki? yada bu olayların üstü ne zmana kadar örtülecek? Dizginleri almaya bak, çocuk için de 1 katlanırsın 2 katlanırsın ama hep hep olmaz!

babasız büyümesin mi???babasını görmediği olduğunu söylemişsiniz...küfürbaz ve umursamaz bir baba..inanın çocuğa daha çok zarar verir...aynı evde yaşadığı müddetçe babayı örnek alacaktır...

sadece çocuk için diyorsanız bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim
Evet cnm hepiniz haklısınız verdiğim karar en azından oğlum ilkola başlayana kkadar tahammül edebiliceğim kadar etmek ve bu zaman zarfındada para biriktirmek :KK43:

madem annesinin sözünü dinliyordu madem senle niye evlendi o zamanda dinleseydi ya bu erkekleri anlamak cidden zor allah sabır versin canım aklını başına getirir birşeyler umarım kocanın

Ya bazi erkekleri anlamak ne kadar zor. Bre esek herif genc guzel sana asik bir karin, dunyalar guzeli cocugun varken o gozler nasil disariya kayiyor? Bu zalimlik nerden geliyor?

Cekilecek dert degil bacim. Seni sahipsiz bulmus ezdikce eziyorlar. Bence yapacagin belli. Darp raporu alacaksin. Gizliden aldatma, hakaret, dayak delillerini toplayacaksin. Para biriktireceksin. Mahkemeye verip catir catir bosayip yuklu tazminat, nafaka alacaksin. Tabi bu surecte akil danisacagin bir avukat mutlaka olmali

Evet bana herkes bunu sölüyo ama belittiğim gibi annem ve babam yok ayrılırsam ananeme ve ya dayıma gidicem ananem yengemle oturuyo siz çocuğunuzu dayınızın veya ananenizin yengenizin yanında büyütmeyi göze alabilirmisiniz dediğim gibi imkanım olsa bir dk durmazdm ama anne olunca anladm ki önce çocuğunuzun mutluluğunu iiliğini düşünüyorsunuz
Kac yasina gelmissin hala ondan bundan destek bekliyorsun gir bir ise calis cocugada bak o adamdanda ayril. Birazcik ozguven ya cok degil birazcikkkk. Ayrica kimse sana birsey yapmamis sen kendine yapmissin butun bunlara izin vererek...

Kızlar çokk tşkr ederim desteğiniz için gerçekten biraz olsun rahatladım burda paylaşarak hepinize ayrı ayrı hak veriyorum biraz zaman lazım en azından para biriktirip oğlumun okula başlaması için sizi seviyorum çok saolun

1..aldatmanin guzellikle alakasi yok sebebi ayni kadindan sIkIlmak..bi de genler.yani karakter..
2. Yasadiklariniz hic normal degil..kayinvalideden dayak yemek ne demek yaa
3..hemen calismaya baslamalisiniz yoksa guzelliginiz bu salak insanlarin arasinda curuyup gidecek ki bosanmaniz icin ekonomik ozgurluk sart..

merhaba kardes . evet senin yalniz oldugunu gordugu icin umursamiyo. nasil olsa tuuba benden ayrilamaz gidecek bir yeri yok diyor. keske en bastan yalniz oldugunu gostermeseydin yani annen yokmus allah rahmet etsin ama ananengilin arkanda oldugunu gostermen gerekiyodu. cocuk olmasa git bosan derdim ama su durumda kimsenin evine sigmazsin sen biliyorum cunku. kimse kimseyi cekmez ama baban nerde senin ne is yapiyo?

X