Eşimin tuhaf tavrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl o şehirde piknik yapılacak yer yok da 2 saat uzakta var

Her şehirde İstanbul da bile iki saatten az süren piknik yeri vardır yan ile pikniğe gidelim demek absürt

Aileni istiyorsan gider geliriz demiş adam

Eşim ailesi yakına taşındı diye bana böyle bir teklifle gelse, ben de olmaz derim

Bahane uyduruyor, sık sık gidelim isteyecek diye düşünürüm

Eşiniz dürüstçe sıkılıyorum demiş
Siz zamanında dememişsiniz bu eşinizin sorunu değil

Bir de madem sıkılıyor, konuşacak kimseyi dahi bulamıyorsunuz, siz de çalışma hayatına atılın

10 saat uzakta 2 yıldan sonra hala bu aile düşkünlüğü bana pek uygun gelmedi

Eşimle bunun çok tartışmasını yaptık
Babası arsayı almış buna da ev yap kendine demiş. Şimdi gidip tapumu ver mi dicem diyor. Bende evet ver burayı satıp taşıncam dersin dedim diyemem diyor. İki ucu tüylü değnek

Üç kez gitmişsiniz ama eşiniz bundan sonra her organizasyonu ailenizle yapma potansiyelinizi farketmiş ve buna bir dur demek istemiş.Buradan okuyunca bile anlaşılıyor bu his.
Kadın olsun erkek olsun sürekli aile ile plan yapılması karı koca arasında ki bağı zayıflatıyor.Eşinizi haklı buldum.

Şu kısım için kusura bakmayın düşünemedim bi an. Bencil olduğumu da düşünmüyorum teşekkürler

Yarın hepsi iyi olur.
Dışarıda kalan sen olursun.
Hele ki ev gibi büyük bir bağ varken aralarında asla ipleri koparamazlar.
Eşini kendilerine mecbur bırakmışlar,eşin de razı olmuş.
Ama seni ve nasip olursa evlatlarını hiç kimse düşünmüyor.

Eşiniz dürüstçe sıkılıyorum demiş
Siz zamanında dememişsiniz bu eşinizin sorunu değil

Bir de madem sıkılıyor, konuşacak kimseyi dahi bulamıyorsunuz, siz de çalışma hayatına atılın
Bende zamanında hatta ilk evlendiğimiz zamanlar 2 günde bir ailesine gidiyorduk çok gitmiyor muyuz dedim diye kavga çıkmıştı. Şimdi neden anlayışın dibine vurmalıyım
Burada çalışma imkanı kısıtlı memuriyet ağırlıklı. Çok aradım bulamadım şehirden epey uzağız malesef

1.5 yıldır kendisi yapıyordu bunu gayet
5 aydır ben yapınca sorun oldu ne yazık ki

Evet bu durum beni çok sinirlendiriyor
Kayınpeder kızına 2 tarla ve 1 ev verdi üzerine daha yeni
Ailenin enayisi biziz malesef ki

Yahu damadına götürmüşte siz demediniz mi görüşmüyoruz hiç adamlar niye görüşmeyen insanlara yemek taşısın azıcık mantık

Eee adam haklı değil mi?
Yarın kızı Allahım korusun ele güne muhtaç kalmasın diye çabalıyor.
Erkek her işi yapıyor da kendini kurtarıyor,kadın her işi yapamıyor,her yerde kalamıyor işte.
Helal olsun babaya!
Kadınlara hep bir tık fazla yapsak erkekler bu kadar ezemez belki de...

Bundan size ne? Adam yaşıyor keyfi kızına mal almak istemiş. Kendi parası siz kazanmadınız ki bunu bile sorguluyorsunuz adam kendi parasını nereye harcayacağını kimseye soracak hali yok

Yahu damadına götürmüşte siz demediniz mi görüşmüyoruz hiç adamlar görüşmeyen insanlara yemek taşısın azıcık mantık
Yahu yeter cidden ne bu karşıt savunma ya! O zamanlar konuşuyorduk! Eşimle 2 kez korona olduk bi arayıp bi çorba yapalım demediler mahvolduk. Sanki tanıyorsunuz da savunuyorsunuz yeter gerçekten

Yahu ne alaka? Görümcenin kendi üzerine 4 evi var zaten evlenmeden önce vermiş kayınpeder. Helal olsun diyebiliyorsunuz pes. Burda evlat ayrımcılığı var ama boşuna konuşmuşum ben burda bazı üyeler hariç çoğu derde derman değil yaraya tuz olma derdinde. İyi günler size

Yahu yeter cidden ne bu karşıt savunma ya! O zamanlar konuşuyorduk! Eşimle 2 kez korona olduk bi arayıp bi çorba yapalım demediler mahvolduk. Sanki tanıyorsunuz da savunuyorsunuz yeter gerçekten
Yahu daha geçen size uzak davranıyorlar diye konu açmıştınız adamlar sizinle mesafeli ilişki istiyorlar. Keyifleri ne isterse onu yaparlar. Geçen konuda da dedık adamlar size karışmıyor gel git demiyordu şimdi burada kayınvalide fenalıklar yaptı diyorsunuz. Galiba adam mal veröedi bunu fenalık görüyorsunuz. Ama diyim adam malın sizin babamızın malı değil tasası size düşsün. Siz yorum yapamazsınız bu konuda zira oğlu bıle karışamazken siz kalkıp hiç yorum yapamazsınız

Eşiniz çok saçma triplere girmiş. Elbette ki annenize gideceksiniz yeri gelir kalacaksınız bunda anormal birşey görmüyorum.. Eşinizin böyle davranarak sizi engellemesine izin vermeyin.. Yani bir kez dediğini yaparsanız sonrası için asla sizin istediğiniz olmaz gibime geliyor. Güzelce konuşup, tartışmadan gidin tabi ki annenize..

Ama eşinizin anne babanızın evi için "size gideriz, sizde kalmayız" falan gibi söylemler yapması da bi entresan geldi açıkçası.. Durum anlattığınız gibiyse eşiniz abartıyor ama öyle bir söylem kullanması için çok sık sık gidiyor olmanız ya da gitmek istiyor olmanız, zamanınızı annenizin evinde geçirmek istiyor olmanız gerek..

Bu arada bakınız ben anne babamın evi için annemin evi diyorum kimi babamlara gidelim der kimi annemlere.. Eşimde annenlere gideriz falan der .. Ama bana hiç size gidelim falan gibi birşey demez..

Sizin eviniz eşinizle kaldığınız ev sonuçta.. Orası anne babanızın evi. Belki eşinize böyle hissettirecek bir tavır aldınız bilemeden?? O yüzden abartıyor olabilir mi??

Görüşmeme nedenimiz herşeyimize gezmemize bile karıştıkları için oğullarını dolduruşa getirmeye çalıştıkları içindi. Neyse boşuna konuşuyorum burda manas destanı da yazsam diğerlerini savunursunuz iyi günler

Yapmayın arkadaşım.
Biraz empati yapın.
Size laf düşer mi koca adamın parasını nasıl kullandığı?
Eşiniz sizin babanızın harcamalarına müdahale edebiliyor mu?
Evet evlat ayrımcılığı çok çok kötü biliyorum ama bunu çözecek olan eşiniz.
Oysa eşiniz kendi evini bile üzerine alamıyor ki nasıl ekstra ev,tarla istesin?
Anladığım kadarıyla çok pasif karakterde bir eşiniz var. Allahım yardımcınız olsun inşallah.

İnsan bir tek ailesini secemiyor . Sırf kendi ailesi ile üstelik kendi isteğiyle gorusmeyip sen gorusuyorsun diye kendi kendine gribe girmek his olmamis . Aslında dolaylı yoldan değil de direkt bir sorsanız konussaniz eşinizle . Onu anladığınizi söyleyebilirsiniz mesela

Bunda ne var. Dolap sigmadigi icin vermisler. Sizin payinizi verdilerse hepsini mi birakmalari lazim? Gorumceye de soyle yapmis babasi boyle yapmis. Bunlar yuzumden mi adami ailesine karsi doldurdunuz? Bence siz kendi niyetinizi ve kalbinizi gozden gecirin.

Ayrica bu kadar ailecilik, beni bile baydi buradan.

Biz de aynı sekilde eş ailesiyle gorusmuyorduk. Defalarca da onun görüşmesini söyledim üstelik. 1 yıl sonra o barıştı ben hala görüşmüyorum. O ailesiyle barışınca bizim de ilişkimiz nefes aldı biraz. Erkekler sanırım genel olarak böyle. Ben bunu tamamen ezik olmalarinave kompeksli olmalarına bağlıyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…