Eşimin Tuhaf Halleri

Size de tutarsız gelmedi mi?

Aynı mesaideler sürekli yan yanalar, kadın dayak yediğinde geçireceği krizi iş yerine gelip geçiriyor ve herkes öyle öğreniyor ve eşiniz bunu bügün duymuşşş arkadaşlarından

🙊😌

Of evet. Şimdi siz söyleyince farkettim ben de. Zaten konu açma sebebim buydu. Kesin görmediğim bir şey vardır diye düşünmüştüm.

Uyandırıp bunu sormak istiyorum şu an. Sizce sorsam mı? Sonuçta bana bir açıklama borçlu hala.

Of evet. Şimdi siz söyleyince farkettim ben de. Zaten konu açma sebebim buydu. Kesin görmediğim bir şey vardır diye düşünmüştüm.

Uyandırıp bunu sormak istiyorum şu an. Sizce sorsam mı? Sonuçta bana bir açıklama borçlu hala.
Hayır tabiki sakin kalmayı öğrenmelisin! Sorsan ne değişecek sanki
Kesin ikna olacak mısın
Bırak unutsun olayı sen geniş bir vakitte alttan alttan didikle bu olayı ona çaktırmadan
İllaki kesin sonuca öyle varacaksın

Hayır tabiki sakin kalmayı öğrenmelisin! Sorsan ne değişecek sanki
Kesin ikna olacak mısın
Bırak unutsun olayı sen geniş bir vakitte alttan alttan didikle bu olayı ona çaktırmadan
İllaki kesin sonuca öyle varacaksın

Horul horul uyuyor. Yastıkla boğasım var şu an.

Sen bizden daha iyi bilirsin ben ilk kez duyuyorum üç aydır girdiği iş yerinde ne ara bu kadar samimi olup telefon konuşmalar başlamış genel erkekler kadınlar özelikle evli bayanlar mesafelidir senin eşim bence başka bir durum söz konusu senin yanında konuşsaymış senin yerinde olsam iş yerine giderim ve kim iş arkadaşı üzleşirim .

Horul horul uyuyor. Yastıkla boğasım var şu an.
Sakin ve relax ol
Fevri ani ve planlanmamış her hareketin hatta hareketi geç tek sözcüğün bile sana zarar verir sadece! Uyanık akıllı güçlü ol
Sakince pusuya yat isterse aylar sürsün
İstediğini net şekilde sen kendin öğreneceksin !!
Sana ihanet etmiş olabilitesi olan şüphelendiğin bir adama sorduğun sorularla değil

Sakin ve relax ol
Fevri ani ve planlanmamış her hareketin hatta hareketi geç tek sözcüğün bile sana zarar verir sadece! Uyanık akıllı güçlü ol
Sakince pusuya yat isterse aylar sürsün
İstediğini net şekilde sen kendin öğreneceksin !!
Sana ihanet etmiş olabilitesi olan şüphelendiğin bir adama sorduğun sorularla değil

Uygun bir zamanda kadının numarasını alayım telefonundan. Bilmiyorum bir işime yarar mı ama yine de elimin altında olsun. Başka ne yapabilirim mesela?

Eşim isim soyisimli kaydetmişti kadını. Sosyal hesaplarda arattım. Tek bir kişi çıkıyor o isimle. Eşime gösterdim kadın bu mu dedim. Değil dedi. Eğer oysa eşim bu kadar büyük yalan söyler mi bilmiyorum. Çünkü eninde sonunda öğreneceğim bir şey. Bu kadarına cesaret etmez herhalde. Yani inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.

Eşimin telefonu çaldı. Telefonu açtı ve konuşurken kalktı mutfağa doğru yürüdü. Karşı taraftan bir kadın sesi geliyordu. Eşime rahatsız ettim gibi bir şey söyledi herhalde ki eşim de yok sorun değil dedi. Sonra da “ne zaman oldu” dedi. Böyle davranınca ben de acaba birine bir şey mi oldu diye kalkıp arkasından gittim. Mutfağın en köşesine gitmiş orda konuşuyordu. Yapabileceğim bir şey var mı falan dedi. Bir an önce kapatmaya çalışır gibiydi. Neyse kapattı ben de kim diye sordum. İş yerinden birini kocası dövmüş ben de mesaj atmıştım ama geri aradı dedi.

Biraz tuhaf geldi. Eşinden şiddet görmüş birini telefonla aramak da ne bileyim. İş yerinde karşılaşır geçmiş olsun dersin tamam da. Herkes aramış, ayıp olmasın diye ben de mesaj attım dedi. Mesaj attıysan niye arıyor geri yazsaymış dedim. Neyse sonra bir ara telefonu içerde kaldı mesaja baktım. Kadından gelen bir mesaj var. İyiyim sen nasılsın yazıyor. Eşime sordum ne alaka sadece böyle bir mesaj var senin yazdığın nerde dedim. Her şeyden bir anlam çıkardığın için sildim gibi bir şeyler geveledi.

Yalnız daha önce eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet olmadı. Benim de erkek arkadaşlarım gerek sosyal hesabımda gerek telefonumda eklidir, aynı şekilde eşimin de.

Bir de kadına muhtemelen hal hatır sormuş olmalı ki kadın da iyiyim sen nasılsın demiş ama ardından eşimi neden aradı acaba? İyiyim sen nasılsın yazdıktan sonra araması ne alaka dedim. Kadın telefonda geçmiş olsun demek için mi yazmıştın demiş eşim de evet demiş.

Bu arada biz yemek sipariş etmiştik. Ben böyle sorgulayınca eşimin tadı kaçtı. Ben oturup yedim ama eşim yemeğine hiç dokunmadı. Normalde deli gibi tartışsak da ne olursa olsun hiç umursamaz normal hayatına devam eder. Daha önce bununla ilgili konu da açmıştım hatta. Umursamaz vs diye. Ben o an nedense çok gerildim biraz söylendim sorguladım yani gıcık oldum işte. Oturup bir güzel yemeğimi de yedim. O da savunmaya geçti önce. Sonra da oturdu bir kenara.

Eşim bu iş yerinde 3 aydır çalışıyor onu da ekleyeyim.

Somut bir şey yok ama tuhaf geldi işte. Sizce bir şeylerden şüphe etmeli miyim?
Keşke mesajı sormak yerine takipde kalsaydın, mesajın gerisini yakalardın..artık eşin daha temkinli davranacaktır..bundan sonra konuyu açma bence ,teline şifre koyar işler daha karışır..

Uygun bir zamanda kadının numarasını alayım telefonundan. Bilmiyorum bir işime yarar mı ama yine de elimin altında olsun. Başka ne yapabilirim mesela?

Eşim isim soyisimli kaydetmişti kadını. Sosyal hesaplarda arattım. Tek bir kişi çıkıyor o isimle. Eşime gösterdim kadın bu mu dedim. Değil dedi. Eğer oysa eşim bu kadar büyük yalan söyler mi bilmiyorum. Çünkü eninde sonunda öğreneceğim bir şey. Bu kadarına cesaret etmez herhalde. Yani inşallah.
İkisi de aynı zamanda ve çoğunlukla çevrimiçi oluyorlar mi mesela bu fikir verebilir 🧐🧐bilemedim

Bence çok başka bir şey var ama eşiniz olayı saptırıyor ya da yanlış anlatıyor gibi hatta olay eşinle ilgili bile olabilir. Ben şahsen aralarında öyle çok bir şey olduğunu düşünmüyorum yoksa salak değilse eğer senin göreceğini bile bile nasılsın mesajı atmazdı. "Yapabileceğm bir şey var mı?" sorusu da cabası, dayak yemis kadına sen ne yapabilirsin yani noluyo? Çok sinir bozucu durum, bazen eşimin de yapma ihtimali aklıma geldikçe gırtlağına çökesimm geliyorr

Şiddet gördüğü doğru mu o da var eşinizin söyleminden bunu biliyoruz eşinizin mesajlarına bakmadınız mı herkesin geçmiş olsun diye aradığını nereden biliyor konuşma mı yapmış arkadaşlarıyla anlatmadı diye de şüphelenilmez bazı erkekler iş yerinde olup biten her şeyi kadınlar gibi hemen anlatmazlar ya da sonra anlatırlar

Eşinden dayak yiyen bi kadin rahat rahat erkek iş arkadaşları ile konuşamaz. Eşi ona da tepki gösterir normal karşılamaz. İnanmış gibi yapıp hic farketmedigi zamanlar telefonu takip etmek doğru olur.

Şiddet gördüğü doğru mu o da var eşinizin söyleminden bunu biliyoruz eşinizin mesajlarına bakmadınız mı herkesin geçmiş olsun diye aradığını nereden biliyor konuşma mı yapmış arkadaşlarıyla anlatmadı diye de şüphelenilmez bazı erkekler iş yerinde olup biten her şeyi kadınlar gibi hemen anlatmazlar ya da sonra anlatırlar

Telefonda ne zaman oldu diye sordu ve yapabileceğim bir şey var mı dedi. Sadece bunları söyledi zaten. Başka bir konuşma olmadı.

Güya kadın iş yerinde sinir krizi geçirmiş herkes bunu konuşmuş eşim de öyle duymuş. Herkes aramış falan eşim de mesaj atmış. Kadın da mesaja karşılık eşimi aramış.

Keşke mesajı sormak yerine takipde kalsaydın, mesajın gerisini yakalardın..artık eşin daha temkinli davranacaktır..bundan sonra konuyu açma bence ,teline şifre koyar işler daha karışır..

Kadın bir daha yazmazdı bence. Çünkü iyiyim sen nasılsın yazmış eşime. Eşim geri yazmayınca da kadın aradı zaten. Bunun üzerine ben sormasam da yazar mıydı bilmiyorum.

İçim daralıyor böyle şeyler okuyunca ama mantıksız da değil. Gerçekten şu an eşimi uyandırıp bütün bunları konuşmak istiyorum.
Saçmalama sakın eşin ozaman çok dikkatli davranır yakalaman çok zorlaşır. Hiç bir şey belli etme sakın. Teline şifre falan koymasın. Unutmuş gibi yap konuyu. Belli etmeden takip etmelisin.

Saçmalama sakın eşin ozaman çok dikkatli davranır yakalaman çok zorlaşır. Hiç bir şey belli etme sakın. Teline şifre falan koymasın. Unutmuş gibi yap konuyu. Belli etmeden takip etmelisin.

Telefonunda şifre var zaten. Benim de var. Ama birbirimizin şifrelerini biliyoruz. İnstagram şifrelerimizi bilmiyoruz sadece. Ama yeri geliyor telefonu içerde bırakıyor. Bir şeyler olsa bırakmaz. Ya çok dikkatli her şeyi temizliyor. Ya da şu ana kadar bir şey yoktu.

Bundan sonra da şifreyi değiştirse çok dikkatimi çekeceğini bilir değiştiremez. Şifresini bildiğim için de dikkatli davranmaya devam eder. Hiçbir şey bulamam ki.

Back
X