Eşimin Tuhaf Halleri

Ben olsam o uyurken telefonu alir. Mesaj yazardım kadına o yazıyormuş gibi.
"Her sey yolunda mı? "

Eger gerçekten bir şey yoksa ucu hos olmayan yerlere varır ama şeffaf olmayarak kaşındı herif. Yapacak bir sy yok.

Flört ediyorum demis işte . Erkekler hem kurnaz hem salak. Belli bişeyler var yüzleşin bence bir şekilde

Evet ama nasıl? 45-50 yaşında kadın ne saçmalıyorsun falan dedi ( kendisi 31 yaşında). Genç olsa flört edeceksin yani dedim. Beni bu şekilde itham edemezsin, böyle düşündüğün için gidip mutfakta konuştum dedi.

Valla kimler kimlere bakıyor. Hatta genelde aldattıkları diger kadına gore eşi daha güzel oluyor hep. Yani bir is cevirdigi kesin. Isyerinden birini esi dovse vs esime anlatirim..gecmis olsun yazacak vakti var size diyecek vakti mi yok. Bizim bir akraba var 60 yasında. Kadinin evli sevgilisi varmis yillardır hala devam hatta. Sizin eş baya acik etmis kendisini daha başindalar flort evresinde galiba. Yakinda diger aşamalara geçerler bilemiyirum ama ne yapsanız. Ben o süpheyle ayrilirdim galiba..gerçi esimele sizin olayiyasadik en inanmadım esim her yolu denerdi kadini bile arardı vs telefonu verirdi. am yani masum olan bjnlari yapar. Hee eşinizin telefondan kadına yazın eşinizmis gibi. Nasil oldun falan deyin akabinde senden hoslaniyorum yazın bakalim kadın ne diyecek.

Ben olsam o uyurken telefonu alir. Mesaj yazardım kadına o yazıyormuş gibi.
"Her sey yolunda mı? "

Eger gerçekten bir şey yoksa ucu hos olmayan yerlere varır ama şeffaf olmayarak kaşındı herif. Yapacak bir sy yok.

Evet bunun sonu daha kötü yerlere gidebilir. Mesela kadının eşi okuyabilir vs.

Gerçi eşimin söylediğine göre adam silahla evi basıp kadına şiddet uygulamış, sonra adamı polisler almış falan. Bu tür olaylarda süreç nasıl işliyor çok bilmiyorum.

eşinizin tavrı kesinlikle şüphe çekici. Bana kadının o saatte eşinizin evde sizinle olacağını tahmin edebilecekken rahatça araması garip geldi. Yani kadın açısından bir durum olsa böyle rahat aramaz bence, belki eşiniz flört ediyor olabilir ama kadın o şekilde düşünmüyor ondan rahat rahat arıyor normal bir tanıdık gibi. Eşinizi gözlemlemeye devam, umarım sadece bize garip gelmiştir ve çözülür. evliliğiniz iyi çünkü anladığım, sorunsuz devam eder dilerim ki.

Ben bile şüphe ettim. Bir de Allah korusun eşimden dayak yesem bunu asla iş yerimde kimseye anlatmam. Anca yasak aşka anlatılır türden bir olay bence...

Siz inanmış gibi yapıp tetikte olun bence. Umarım uygunsuz bir durum içinde değildirler

Eşinizin sizin yaninizdan kalkıp uzaklaşıp öyle konuşması çok saçma. Kaldiki kadın eşinden şiddet görmüş 3. Aylık iş arkadaşı ne alaka da haberi oluyor böyle biseyden ? Numaralari birbirinde var hal hatır soracak şekilde samimilik olmuş kaldiki şiddet gördüğünü de anlatmış. Şiddet olayı bana işin bahanesi gibi geldi. Ve senden gizli attığı mesajı silmiş aşırı saçma olay. Silmesi senin verecegi tepkiyi az çok biliyor demekki atmaması gereken bir mesajdi. Herkes evinin dengesini kendi bilir. O anda yeterince tepki vermedin bence. Mesajı silecek kadar senden cekiniyorsa az tepki vermissin

Kendisi de bugün duymuş iş arkadaşlarından

İşyerinde çalışırken sinir krizi geçirmiş. Hastaneye falan götürmüşler öyle duyulmuş.

Size de tutarsız gelmedi mi?

Aynı mesaideler sürekli yan yanalar, kadın dayak yediğinde geçireceği krizi iş yerine gelip geçiriyor ve herkes öyle öğreniyor ve eşiniz bunu bügün duymuşşş arkadaşlarından

Kocasından dayak yiyen kadını sizin eşiniz niye arıyor? Ne münasebet?
O tür olaylar aile içi ciddi meseleler...eşiniz ya da diğer iş arkadaşları neden arayıp geçmiş olsun desin, çok saçma değil mi. Bu hastalık,kaza gibi birsey değil ki.gözünün önünde bir şiddet olayı olur polisi ararsın bir atraksiyon gösterirsin tamam da bu cidden aşırı saçma geldi.

Takipte kalmakta fayda var diye düşünüyorum bana da tuhaf geldi biraz gerilmesi falan

Onca tartışmalar yaşarız hiç umrunda olmaz. Bu konuda surat astı oturdu durdu.

Neler yaşadık hiç dert etmedin, normal hayatına devam ettin, arkadaşının şiddet görmesi mi seni bu kadar üzdü yemeğini bile yemedin dedim. Duramadım işte yine laf soktum. Çünkü içim içimi yiyor. Böyle şeylerle beni itham etmenden bıktım falan dedi.

Yahu millet instagram şifresi ister her dk kontrol eder. Ben hiç umursamam herkesin şifresi kendine. Gayet bir sürü kadın arkadaşıyla takipleşir, onlarla ilgili bir şey olsa anlatırdı falan. Aynı şekilde ben de ona anlatırım arkadaşlarımla ilgili olanları. İtham eden biri olsam böyle mi olurdum.

Evet fazla şüpheciyim ve normal bir insana göre biraz fazla gözlemliyorum her şeyi. Didik didik inceleme huyum var. Stalk ata sporum. Ve gözüme bir şey takılınca da sessiz kalamam hemen söylerim. Bu konular yüzünden uzun tartışmalar yaşayan bir çift de değiliz. Çoğu evli çiftin yaşadığı kadar bile tartışmamız olmamıştır kıskançlık konusunda.

Neyse Çok zaman sonra yemeğini yedi sonra da gidip uyudu ama benim hala içim içimi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…