- 3 Eylül 2012
- 21.848
- 57.486
- 798
Herkes benzer şeyler söylüyor ama ne yapabilirim ki. İş yerinde çok yeni. Oradan kimseyi tanımıyorum. İnstagramına baktım yeni takip ettiği farklı kimse yok. Hepsi tanıdığım insanlar. Telefonunu da sürekli temizler zaten eğer bir şey varsa. Bu şüpheyle ne yapacağım bilmiyorum.
Derhal ???Yorumumun nesi komikh a l i d e hanim derhal bir aciklama bekliyorum!!1!!!1
Ay siz bana bakmayin bu aksam kafam biraz sey, kotu niyetle yazmadim takilmak istedimDerhal ???
Karı koca arasına kimse girmezken, çekinirken, gizli saklı sorulan " yapabileceğim birşey var mı " sorusunu da beğenmedim ben...Isyerinde bi kadin esinden dayak yemis. Herkes gecmis olsuna gider gibi telle ariyo dogru mu anladim
Kocası da soruyor mutfak köşelerinde yapabileceğim birşey var mı diye.Dayak yiyen kadın kocanızı mı Aradı?
Flört ediyorum demis işte . Erkekler hem kurnaz hem salak. Belli bişeyler var yüzleşin bence bir şekildeBiliyor musunuz ben üzerine gidince söylediği şey şu oldu: “ne alaka ben sanki kadınla flört mü ediyorum?”
Yorumunuzun sonunda uzun burnum yazmıştınız ona güldüm. Benim Burnum da kemerlidir de o aklıma geldiAy siz bana bakmayin bu aksam kafam biraz sey, kotu niyetle yazmadim takilmak istedim
Flört ediyorum demis işte . Erkekler hem kurnaz hem salak. Belli bişeyler var yüzleşin bence bir şekilde
Valla kimler kimlere bakıyor. Hatta genelde aldattıkları diger kadına gore eşi daha güzel oluyor hep. Yani bir is cevirdigi kesin. Isyerinden birini esi dovse vs esime anlatirim..gecmis olsun yazacak vakti var size diyecek vakti mi yok. Bizim bir akraba var 60 yasında. Kadinin evli sevgilisi varmis yillardır hala devam hatta. Sizin eş baya acik etmis kendisini daha başindalar flort evresinde galiba. Yakinda diger aşamalara geçerler bilemiyirum ama ne yapsanız. Ben o süpheyle ayrilirdim galiba..gerçi esimele sizin olayiyasadik en inanmadım esim her yolu denerdi kadini bile arardı vs telefonu verirdi. am yani masum olan bjnlari yapar. Hee eşinizin telefondan kadına yazın eşinizmis gibi. Nasil oldun falan deyin akabinde senden hoslaniyorum yazın bakalim kadın ne diyecek.Evet ama nasıl? 45-50 yaşında kadın ne saçmalıyorsun falan dedi ( kendisi 31 yaşında). Genç olsa flört edeceksin yani dedim. Beni bu şekilde itham edemezsin, böyle düşündüğün için gidip mutfakta konuştum dedi.
Ben olsam o uyurken telefonu alir. Mesaj yazardım kadına o yazıyormuş gibi.
"Her sey yolunda mı? "
Eger gerçekten bir şey yoksa ucu hos olmayan yerlere varır ama şeffaf olmayarak kaşındı herif. Yapacak bir sy yok.
EVde şiddet görüp işe gelebilecek kadar sakin kalıp gelip işte mi sinir krizi geçirmişİşyerinde çalışırken sinir krizi geçirmiş. Hastaneye falan götürmüşler öyle duyulmuş.
Ben bile şüphe ettim. Bir de Allah korusun eşimden dayak yesem bunu asla iş yerimde kimseye anlatmam. Anca yasak aşka anlatılır türden bir olay bence...Merhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.
Eşimin telefonu çaldı. Telefonu açtı ve konuşurken kalktı mutfağa doğru yürüdü. Karşı taraftan bir kadın sesi geliyordu. Eşime rahatsız ettim gibi bir şey söyledi herhalde ki eşim de yok sorun değil dedi. Sonra da “ne zaman oldu” dedi. Böyle davranınca ben de acaba birine bir şey mi oldu diye kalkıp arkasından gittim. Mutfağın en köşesine gitmiş orda konuşuyordu. Yapabileceğim bir şey var mı falan dedi. Bir an önce kapatmaya çalışır gibiydi. Neyse kapattı ben de kim diye sordum. İş yerinden birini kocası dövmüş ben de mesaj atmıştım ama geri aradı dedi.
Biraz tuhaf geldi. Eşinden şiddet görmüş birini telefonla aramak da ne bileyim. İş yerinde karşılaşır geçmiş olsun dersin tamam da. Herkes aramış, ayıp olmasın diye ben de mesaj attım dedi. Mesaj attıysan niye arıyor geri yazsaymış dedim. Neyse sonra bir ara telefonu içerde kaldı mesaja baktım. Kadından gelen bir mesaj var. İyiyim sen nasılsın yazıyor. Eşime sordum ne alaka sadece böyle bir mesaj var senin yazdığın nerde dedim. Her şeyden bir anlam çıkardığın için sildim gibi bir şeyler geveledi.
Yalnız daha önce eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet olmadı. Benim de erkek arkadaşlarım gerek sosyal hesabımda gerek telefonumda eklidir, aynı şekilde eşimin de.
Bir de kadına muhtemelen hal hatır sormuş olmalı ki kadın da iyiyim sen nasılsın demiş ama ardından eşimi neden aradı acaba? İyiyim sen nasılsın yazdıktan sonra araması ne alaka dedim. Kadın telefonda geçmiş olsun demek için mi yazmıştın demiş eşim de evet demiş.
Bu arada biz yemek sipariş etmiştik. Ben böyle sorgulayınca eşimin tadı kaçtı. Ben oturup yedim ama eşim yemeğine hiç dokunmadı. Normalde deli gibi tartışsak da ne olursa olsun hiç umursamaz normal hayatına devam eder. Daha önce bununla ilgili konu da açmıştım hatta. Umursamaz vs diye. Ben o an nedense çok gerildim biraz söylendim sorguladım yani gıcık oldum işte. Oturup bir güzel yemeğimi de yedim. O da savunmaya geçti önce. Sonra da oturdu bir kenara.
Eşim bu iş yerinde 3 aydır çalışıyor onu da ekleyeyim.
Somut bir şey yok ama tuhaf geldi işte. Sizce bir şeylerden şüphe etmeli miyim?
Siz inanmış gibi yapıp tetikte olun bence. Umarım uygunsuz bir durum içinde değildirlerBana da tuhaf geldi işte. Ciddi boyutta bir şeydi de rapor falan mı aldı diye düşünüyorum. Hani o yüzden arıyorlar belki. Ama yine de ne bileyim. Bunun için de bir samimiyet gerekir. Daha samimi arkadaşları arar belki ama eşim 3 aydır orda. İşe döndüğünde karşılaştığında geçmiş olsun dese tamam ama aramak çok saçma geldi bana da.
Ben bile şüphe ettim. Bir de Allah korusun eşimden dayak yesem bunu asla iş yerimde kimseye anlatmam. Anca yasak aşka anlatılır türden bir olay bence...
Eşinizin sizin yaninizdan kalkıp uzaklaşıp öyle konuşması çok saçma. Kaldiki kadın eşinden şiddet görmüş 3. Aylık iş arkadaşı ne alaka da haberi oluyor böyle biseyden ? Numaralari birbirinde var hal hatır soracak şekilde samimilik olmuş kaldiki şiddet gördüğünü de anlatmış. Şiddet olayı bana işin bahanesi gibi geldi. Ve senden gizli attığı mesajı silmiş aşırı saçma olay. Silmesi senin verecegi tepkiyi az çok biliyor demekki atmaması gereken bir mesajdi. Herkes evinin dengesini kendi bilir. O anda yeterince tepki vermedin bence. Mesajı silecek kadar senden cekiniyorsa az tepki vermissinMerhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.
Eşimin telefonu çaldı. Telefonu açtı ve konuşurken kalktı mutfağa doğru yürüdü. Karşı taraftan bir kadın sesi geliyordu. Eşime rahatsız ettim gibi bir şey söyledi herhalde ki eşim de yok sorun değil dedi. Sonra da “ne zaman oldu” dedi. Böyle davranınca ben de acaba birine bir şey mi oldu diye kalkıp arkasından gittim. Mutfağın en köşesine gitmiş orda konuşuyordu. Yapabileceğim bir şey var mı falan dedi. Bir an önce kapatmaya çalışır gibiydi. Neyse kapattı ben de kim diye sordum. İş yerinden birini kocası dövmüş ben de mesaj atmıştım ama geri aradı dedi.
Biraz tuhaf geldi. Eşinden şiddet görmüş birini telefonla aramak da ne bileyim. İş yerinde karşılaşır geçmiş olsun dersin tamam da. Herkes aramış, ayıp olmasın diye ben de mesaj attım dedi. Mesaj attıysan niye arıyor geri yazsaymış dedim. Neyse sonra bir ara telefonu içerde kaldı mesaja baktım. Kadından gelen bir mesaj var. İyiyim sen nasılsın yazıyor. Eşime sordum ne alaka sadece böyle bir mesaj var senin yazdığın nerde dedim. Her şeyden bir anlam çıkardığın için sildim gibi bir şeyler geveledi.
Yalnız daha önce eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet olmadı. Benim de erkek arkadaşlarım gerek sosyal hesabımda gerek telefonumda eklidir, aynı şekilde eşimin de.
Bir de kadına muhtemelen hal hatır sormuş olmalı ki kadın da iyiyim sen nasılsın demiş ama ardından eşimi neden aradı acaba? İyiyim sen nasılsın yazdıktan sonra araması ne alaka dedim. Kadın telefonda geçmiş olsun demek için mi yazmıştın demiş eşim de evet demiş.
Bu arada biz yemek sipariş etmiştik. Ben böyle sorgulayınca eşimin tadı kaçtı. Ben oturup yedim ama eşim yemeğine hiç dokunmadı. Normalde deli gibi tartışsak da ne olursa olsun hiç umursamaz normal hayatına devam eder. Daha önce bununla ilgili konu da açmıştım hatta. Umursamaz vs diye. Ben o an nedense çok gerildim biraz söylendim sorguladım yani gıcık oldum işte. Oturup bir güzel yemeğimi de yedim. O da savunmaya geçti önce. Sonra da oturdu bir kenara.
Eşim yeni başladığı için o kadının giriş bilgilerini kullanarak makinaya giriş yapıyormuş. Bir şey soracağı zaman kadını arıyormuş sürekli. Yani aynı mesaidelermiş ve sürekli bir aradalar demek ki
Kendisi de bugün duymuş iş arkadaşlarından
İşyerinde çalışırken sinir krizi geçirmiş. Hastaneye falan götürmüşler öyle duyulmuş.
Kocasından dayak yiyen kadını sizin eşiniz niye arıyor? Ne münasebet?Merhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.
Takipte kalmakta fayda var diye düşünüyorum bana da tuhaf geldi biraz gerilmesi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?