Eşimin Tuhaf Halleri

Hahh işte bilinçaltı devreye girmiş aklımdakini dile getirmiş.

Henüz düşünce aşamasında ya da sadece flört ediyor.
Sessizce takipte kalın.

Sessizce takipte kalmak benim asla beceremeyeceğim bir şey. Hiç stratejik davranabilen bir insan değilim. Ne yapacağım bilmiyorum.

İnanın böyle sinir olup beklemek o kadar zor ki. Hele ben asla duygularını gizleyemeyen biriyim. Tepkisiz kalmak benim için çok zor. Nasıl sabredeceğim bilmiyorum. İçim içimi yiyor şu an.

Sakın bu saatten sonra bir şey yapmaya kalkmayın. Kendi ayağınıza sıkarsınız. Aralarında henüz ne olduğunu bilemiyoruz. O yüzden yapacağını her hamle sizi zarar getiri. Arkadaşların da dediği gibi hiç bir şey olmamış gibi takipte kalın. Şuan ortada Tüyap bir durum duğu gerçek ama eşinizin masumda olabilir. Bu yüzden sadece izleyin.

Daha öncesinde benzer "şüpheli" durumlar olduysa biraz uzaktan izleyebilirsiniz. Böyle bişey olmamış gibi, üzerine gitmeden.
Hiç olmadıysa, dürüst düzgün bir adamsa, hiç takmayın derim anlattığı olay örgüsü tutarlı çünkü.

Daha önce böyle bir şey yaşamadık. Eski çalıştığı yerden de kadın arkadaşları var takipleştiği. Hepsini tanıyorum. Bunlar aramızda sorun olmuyor. Şüphe çekecek her hangi bir şey de olmadı şu zamana kadar. Ama yine de olay çok tuhaf geldi bana. Yani kadının geri araması falan.

Belki tüm yazanları aramıştır, şiddet gördüyse akıl almak veya destek bulmak için..
Bence şüphe etmeyin, bu kadar düzgün ilişkiniz varsa zaten gerek te yok.

Şiddet gören kadının durumu nasıl bu kadar uluorta biliniyor?
İnsanlar işyerlerinden saklamaya çalışırlar bu tarz durumları,ilginç geldi bana.
Eşiniz yalan söylüyor muhtemelen ama bu kadar saçma bir yalan da söylenir mi bilemedim

Esinden siddet gören kadin bu durumun acik açık bilinmesini istemez, sanmıyorum. Daha yeni işe başlamış çalışanlar tarafından
bilinip de nasılsın mesajına iyiyim yazıp birde üzerine araması pek inandırıcı gelmedi bana.
Hadi kadının yaşadığı olan duyuldu, aramaz şu aşamada kimseyi kolay kolay.

Son düzenleme:
Böyle kıyıda köşede telefonla konuşup sonra da kendilerince savunmaya geçen erkekten şüphelenilmeli. Eşine karşı açık olan erkek, telefonda erkek arkadaşıyla argo konuşmadıkça, karısının yanında konuşmalı.
Bu konuyu açmayın ama takip edin sessizce

İşyerinde çalışırken sinir krizi geçirmiş. Hastaneye falan götürmüşler öyle duyulmuş.

Kocası döven bir kadını neden geçmiş olsun diye arıyorlar ki ?
Bir de 3 ay olmus daha ne ara bu kadar samimi olmuşlar ?

Eşiniz baştan sona saçmalamış.
Var bir iş , takipte kalın.

Eşim yeni başladığı için o kadının giriş bilgilerini kullanarak makinaya giriş yapıyormuş. Bir şey soracağı zaman kadını arıyormuş sürekli. Yani aynı mesaidelermiş ve sürekli bir aradalar demek ki

Gariplik var. Anlattığı gibi olsa x hanım'a herkes mesaj çekmiş ben de çekiyorum der, mutfağa falan da gitmez. Ya kadınla bir iş var ya da siz çok kiskancsiniz o yüzden normal bir iletişimi bile yapamıyor.

Benim için işyerlerimizden bir kadının kocasından dayak yemesi olağanüstü bir durumdur. Eşin işten gelince bugün noldu biliyor musun diye konuyu açması gerekir.

Bugün şöyle oldu. Bizim arabamız arızalı sanayiye gitmesi gerekiyordu. Eşim işten eve gelmeden sanayiye gitti. Ben de babamın arabasıyla gittim. Dönüşte arabamızı bırakıp babamın arabasıyla dönüyorduk.

Bir yerde yemek yiyecektik. Oğlum altını kirletti ve yanıma çantasını almamışım eve döndük hemen. Öncesinde yolda bir yerlere uğradı falan. Araba için parça mı ne alması gerekiyordu.

eve gelmek üzereyken maddi bir konu açıldı tartışmaya başladık. Eve geldik ben aç değilim dedim. O da olmaz bir şeyler yiyelim yürüyüş yaparız dedi yemek sipariş etti. Tam yemek gelmişti ki telefonu çaldı işte.

Bu sürede anlatabilir miydi bilemiyorum belki de anlatabilirdi. Kendisi de bugün duymuş iş arkadaşlarından.

Sizin yanınızda konuşup detaylı bi şekilde anlatabilirdi. Böyle kaçamak konuşmaların altından hep bişeyler çıkar

Kadınla konuşmadan önce anlatabilirdi. Böyle bir şeyi ben evliysem eşime, bekarsam evde kardeşime veya bir ihtimal anneme mutlaka aktarırım işten gelince

Evet önce eşim mesaj atmış. Sonra o da iyiyim sen nasılsın diye geri yazmış. Sonra da aradı. Ama eşimin attığı mesaj yok tabi silinmiş.
Böyle bir durumu belki ilk sizinle paylaşırdi. Kadın kadının halinden anlar çünkü. Siz de üzülürdünüz kadın adına tabii böyle bir durum gerçekten varsa. Yani bunun normali bu değil mi. Durum sadece bu ise neden Eşiniz sizin yanınızda konuşamıyor ki. Kadın bir mesaja niye geri arıyor. Çok ilginç

Böyle yılışık kadınlara da ayrı ayar oluyorum. Geçmiş olsun bitti gitti ne arıyorsun birşeyden güç alıyor demek ki yüz almış.

Kadınla konuşmadan önce anlatabilirdi. Böyle bir şeyi ben evliysem eşime, bekarsam evde kardeşime veya bir ihtimal anneme mutlaka aktarırım işten gelince

Evet zaten normalde eşim gün içinde ne olsa anlatan biri. Bunu anlatmaması tuhaf. Benim konu açma sebebim de tuhaf bulmam. Ama acaba günümüz bu şekilde geçtiği için anlatmamış olabilir mi diye düşündüm. Yani sakince oturduğumuz bir anda anlatacak mıydı acaba? Çünkü bu anlattıklarım peş peşe oldu yani kadın aradığında ben daha üzerim bile değiştirmemiştim.

Maddi konulardan dolayı tartıştık eşim bu konularla ilgili konuşuyordu bir taraftan da sipariş vermiş. O arada sipariş geldi arkasından da kadın aradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…