- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.858
- 798
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan konusuyo. Niye silersin korkun yoksa yaxdigindanEvet önce eşim mesaj atmış. Sonra o da iyiyim sen nasılsın diye geri yazmış. Sonra da aradı. Ama eşimin attığı mesaj yok tabi silinmiş.
Kocası dövmüş ve herkes geçmis olsun diye mi aramış? Çok saçma değil mi? Böyle şeylerden insanlar geçmiş olsun diye arıyor mu? Ben hiç duymadım böyle bir şey. Onun yüzünden mi dövmüş acaba adam
Eşinize inanmış gibi yapıp takipte kalın bence çok saçma bı durum madem mesaj atmış neden mesajı silmiş aranızda böyle bir konu geçmediyse. Ayrıca 3 ay gibi sürede bu kadar samimiyet çok saçmaMerhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.
Eşimin telefonu çaldı. Telefonu açtı ve konuşurken kalktı mutfağa doğru yürüdü. Karşı taraftan bir kadın sesi geliyordu. Eşime rahatsız ettim gibi bir şey söyledi herhalde ki eşim de yok sorun değil dedi. Sonra da “ne zaman oldu” dedi. Böyle davranınca ben de acaba birine bir şey mi oldu diye kalkıp arkasından gittim. Mutfağın en köşesine gitmiş orda konuşuyordu. Yapabileceğim bir şey var mı falan dedi. Bir an önce kapatmaya çalışır gibiydi. Neyse kapattı ben de kim diye sordum. İş yerinden birini kocası dövmüş ben de mesaj atmıştım ama geri aradı dedi.
Biraz tuhaf geldi. Eşinden şiddet görmüş birini telefonla aramak da ne bileyim. İş yerinde karşılaşır geçmiş olsun dersin tamam da. Herkes aramış, ayıp olmasın diye ben de mesaj attım dedi. Mesaj attıysan niye arıyor geri yazsaymış dedim. Neyse sonra bir ara telefonu içerde kaldı mesaja baktım. Kadından gelen bir mesaj var. İyiyim sen nasılsın yazıyor. Eşime sordum ne alaka sadece böyle bir mesaj var senin yazdığın nerde dedim. Her şeyden bir anlam çıkardığın için sildim gibi bir şeyler geveledi.
Yalnız daha önce eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet olmadı. Benim de erkek arkadaşlarım gerek sosyal hesabımda gerek telefonumda eklidir, aynı şekilde eşimin de.
Bir de kadına muhtemelen hal hatır sormuş olmalı ki kadın da iyiyim sen nasılsın demiş ama ardından eşimi neden aradı acaba? İyiyim sen nasılsın yazdıktan sonra araması ne alaka dedim. Kadın telefonda geçmiş olsun demek için mi yazmıştın demiş eşim de evet demiş.
Bu arada biz yemek sipariş etmiştik. Ben böyle sorgulayınca eşimin tadı kaçtı. Ben oturup yedim ama eşim yemeğine hiç dokunmadı. Normalde deli gibi tartışsak da ne olursa olsun hiç umursamaz normal hayatına devam eder. Daha önce bununla ilgili konu da açmıştım hatta. Umursamaz vs diye. Ben o an nedense çok gerildim biraz söylendim sorguladım yani gıcık oldum işte. Oturup bir güzel yemeğimi de yedim. O da savunmaya geçti önce. Sonra da oturdu bir kenara.
Eşim bu iş yerinde 3 aydır çalışıyor onu da ekleyeyim.
Somut bir şey yok ama tuhaf geldi işte. Sizce bir şeylerden şüphe etmeli miyim?
Dürüst degil esiniz. Telefon aramasi olmadan evvel, bugun ne yaptin konusmasi gecerken "bugun cok kotu bisey oldu. X hanim esinden siddet gormus, kotu durumdaydi, ne yapacagimizi bilemedik vs." Diyebilirdi. Akabinde de aa x hanim ariyor, nasil oldugunu sormustum bi bakayim der acar telefonu.
Siddet goren bi kadinin cevabi "iyiyim sen nasilsin" olamaz ayrica. "Cok daha iyiyim, tesekkurler" veya "kendimi toparlayamadim" seklinde olur
Isyerinde bi kadin esinden dayak yemis. Herkes gecmis olsuna gider gibi telle ariyo dogru mu anladim
Evet önce eşim mesaj atmış. Sonra o da iyiyim sen nasılsın diye geri yazmış. Sonra da aradı. Ama eşimin attığı mesaj yok tabi silinmiş.
Güya eşim diyor ki. Ben daha önce dayak yemiş birine geçmiş olsun mu dedim ne bileyim ne diyeceğimi bilemedim. Herkes aramış ben de ayıp olmasın diye mesaj atayım dedim ama nasılsın falan diye sordum ondan cevap gelince de geçmiş olsun diyecektim diyor. Ama kadın iyiyim sen nasılsın yazmış sonra da eşimi aradı. Tuhaf.
O zaman siz hiç bir şey olmamış gibi takipte kalın.
Ne alâka yani kocasından dayak yiyip başka erkekleri aramak gitsin polisi arasın.
Büyük ihtimalle eşiniz kadın dayak yedi diye morali bozuldu yemek yemedi.
Dayak yemis birine nasilsin mesaji atılabilir. Bir erkekte atabilir, hatta isterse 1 haftalik calisan olsun, orda sorun yok. Ben olsam bende atarim. Ancak bu siddet mevzusu degil.
Konusma şu sekilde olur
"X hanim merhaba, durumu duyduk cok uzulduk. Cok gecmis olsun. Yapabilecegimiz bisey var mi? Nasil oldunuz?"
Bu cumleler gelistirilebilir. Siddet goren kadin selam naber yazmazsin. Kadin da iyiyim dedikten sonra aramaz zaten.
Peki sizce ne olabilir?
İşten geldiğinde gayet neşeliydi. Aksine benim canım sıkkındı. Yemek istemiyorum dedim. Kendisi ısrar etti ve yemeği de o söyledi.
Esiniz flört ediyor olabilir bu kadinla
Biliyor musunuz ben üzerine gidince söylediği şey şu oldu: “ne alaka ben sanki kadınla flört mü ediyorum?”
Peki sizce ne olabilir?
Bence su an sıkıştırmayin takipte kalin. Suphelendiginizi anlarsa gizlilige daha cok onem verir. Fisir fisir konusmak yerine sizin yaninizda konussaydi yorumum daha farkli olurdu. Su an bi isler karistirdigini düşünüyorum
Hahh işte bilinçaltı devreye girmiş aklımdakini dile getirmiş.Biliyor musunuz ben üzerine gidince söylediği şey şu oldu: “ne alaka ben sanki kadınla flört mü ediyorum?”