Eşimin test sonucu Covid Pozitif

Düğünden düğüne koşup , tatil yapanlar , kalabalığa aldırmadan mesafesiz olarak saatlerce orada gezip alışveriş yapan kişiler ile aylarca evden işe işten eve giden kişiler arasında dağlar kadar fark vardır.

Üstelik çoğu yayıcı bunların. Seri katil gibi degil mi ? Gezip gezip bulaştırır bir başkasının acı çekerek ölümüne sebep oluyorlar.

Anladım canım çok geçmiş olsun benim iş arkadaşım da atlattı , bolca C ve d vit kullandılar karı koca , şimdi iş başı yaptı bile
Siz de kısadan ve kolaydan atlatırsınız inşallah

Hanımefendi ben risk grubundayım. Maske takmayı bırakın zatürre aşısı yaptırıp d vit enjeksiyon yaptırıyorum ama bu hastalık maalesef sadece maske ile korunabildiğiniz bir hastalık değil. Özetle kimse ölmeyi hak etmez bana göre. Ama konu sahibi daha çok haketmiyormuş o ayrı. Gelen yorumlara cevap vermeyeceğim artık çünkü. Ben hiç bir olaya ben haketmedim o haketti gözüyle bakmam.

Herkese geçmiş olsun. Sağlıklı günler

Ben herhangi biri için ölmeyi hak ediyor dedim mi... maske takmayan ölsün dedim mi... maske takmak önlemler içerisinde sadece bir örnekti zaten çünkü ülkede onu bile beceremeyen o kadar çok kişi var ki, maske takan kişi duyarlı konumuna geliyor. Kusur arayan her zaman kafasına göre bir kusur bulur, her kelimemde artniyet buluyorsanız siz öyle aradığınız içindir. Oysa hırçın davranmak yerine, en sevdiği insan hasta olmuş üzgün biri olarak benimle empati yapsanız belki anlayabilirdiniz. Gelen yorumlara cevap vermemeniz bence de isabet olur, hem milleti engelleyin hem de gelip konusuna bela olun, değişik bir stres atma yönteminiz varmış.

Son düzenleme:

O kadar haklısınız ki.. üstelik herkes bu kadar hemfikirken, bu konuya itiraz etmek ancak sizin bahsettiğiniz sınıfa giren insanlara yaraşır bir davranış oluyor. Teşekkür ederim yorumunuz için

O kadar haklısınız ki.. üstelik herkes bu kadar hemfikirken, bu konuya itiraz etmek ancak sizin bahsettiğiniz sınıfa giren insanlara yaraşır bir davranış oluyor. Teşekkür ederim yorumunuz için

Evet kimse haketmiyor hastalıkları ancak en çokta dikkat edenler ve sorumsuzluk yapan birinden kapanlar hak etmiyor. Hiç hak etmiyor.

Tabak kasik bardak plastik olanlardan veriyorsunuz degilmi tek kullanimlik

Konu sahibinin söylediği şeyde ne var bu kadar abarttınız?
Kadın haklı değil mi?
Önlem almış,almaya devam ediyor. Bi taraftanda hadi çevresindekileri bırakın kendi can sağlığını hiçe saymış maskesini aksesuar yapıp koluna takan bi kesim var. Sizcede çok acı değil mi sokaklarda camiilerde polis telsizlerinde bangır bangır maske takın mesafeye uyun diye anons yapılması? Ben her duyduğumda üzülüyorum daha bunu bile başaramamış insanların var olduğuna.
Ailenizden birinin pozitif çıktığını düşünüp o şekilde yorum yapmaya özen gösterirseniz çatlak seslerden hepimiz kurtulmuş oluruz. Zira kadıncağız zaten zor durumda yardım istiyorken birde açıklama ihtiyacı hissediyor.

Konu sahibim; başta eşin olmak üzere diğer tüm sağlık çalışanlarımızdan Allah yüzlerce binlerce kere razı olsun. Canlarını hiçe sayıp tedavi etmek için mücadele veriyor diğer tarafta bizler (kendini bilmezler) tatile,düğüne,avmye gitmeye devam edip sizlerin eşlerinizi çocuklarınızı aylardır göremediğinizi sarılamadığınızı malesef göz ardı ediyoruz.
Allah ayağınıza taş getirmesin,inşallah bir an önce şifa verir rabbim.

Çook geçmiş olsun Allah'ın izniyle bir an önce atlatırsınız umarım.
Benim eşim de dün pozitif çıktı. 2 kişi çalışıyorlar diğer çalışan da dikkat ediyor diye içim çok rahattı ama o arkadaş pozitif çıkınca eşim de test yaptırdı. Ben 2 gündür sersem gibiyim. Çok kaygılıyım. Evde koah hastası annemiz var. Köşe bucak kaçıyoruz birbirimizden. Nasıl geçecek bu günler bilemiyorum. Kedimiz de var, ona da bulaşır diye korkuyorum. Garibim babasını özlüyor kapısında miyavlıyor sürekli.

Son düzenleme:
Canim gecmis olsun benim esim kizkardesim kaynimlar yakalandi babam agir atlatti ama insallah esinizde hafif atlatir bol c vitamini et suyu zencefil bal balik vucut direncini artiracak seyler yap kemiklerinin agrimasi normal saglik calisanlarininnda Allah yardimcisi olsun

Geçmiş olsun içinizi ferah tutun inşallah kolay şekilde atlatır eşiniz hastalığı.maalesef kaçarımız yok eşimde bende sağlıkçıyız ne kadar dikkat etsekte önlem alsakta biryerde bulaşacak biliyorum çok içiçeyiz hastalarla..korkumuzdan aylardır göremedik ailelerimizi..her nöbet sonrası bu sefer bulaş oldu mu acaba diye korkuyoruz..sosyal hayatımız kalmadı risk taşıyoruz diye yaklaşmaktan çekindiğimiz veya bize mesafeli duran insanlar maaşallah hayatı dolu dolu tam gaz yaşamaya devem ediyorlar..virüs bulaşacaksa da delifişek gibi oradan oraya gezen tanıdığımdan değilde en azından işimi yaparken olsun diyorum ben çünkü sosyal hayatımda sorumluluğumu alıp dikkatli olup önüne geçebilirim ama işimi yapmaya mecburum..

İnanın Covid pozitif olduğu halde yataklara düşmediği için hastalığını gizleyip ortalıkta dolananlar var.

Bu insanlar para/zorunlu karantina hatta tekrarında bazı ülkelerde 1-3 aylık hapis cezasına tutuluyor. Bunu hakediyorlar mı? Bence evet, zira dolaylı yoldan öldürmeye teşebbüs var.

Öte yandan hasta olmak şans işi, sadece olasılıklara biraz etkiniz var.
Zaten konu sahibinin eşi de artan vakalardan dolayı hastalığı kapmış ne kadar önlem alsalar da bir noktada yetmemiş. Sizin durumunuz için de aynısı geçerli.

Bu noktada biraz isyan olmasına şaşırmıyorum. Hele ki yaşlı yakınlarımız bile millet yüzünden eve tıkıldık diyor, inşallah aşı ilaç vs etkili olur da bu süreci sıkıntısız atlatırız.

Öncelille çok gecmis olsun. Benim esimde pozitif çıktı yaptığımız tüm şeyleri size tek tek yazayım. Belki yazan olmuştur.
1. si 1 bardak suya bir.limon sıkıp 1er çay kaşığı zencefil ver zerdecal 1 tatlı kaşığı bal
2. 1 limon ve üzüm pekmezi karisimi
3. Kuşburnu
4.adacayi
5. Sarimsakli ev yoğurdu
6. Sarimsakli tarhana çorbası
7. Bol meyve
8. Kekik çayı
Bunlar tükettiğimiz gıdalar.
Temizlik olarak günlük odayı çamasir suyuyla silip havalandırmak.
Bizim tuvalet banyo 1er tane olduğu için gün içinde sık sik yıkamak. Kapı kollarini silmek
Ve günlük 3 litre su icmek
Yukarida saydigim karisimlari gün içinde yaptım. Ornegin kahvaltidan sonra 1.maddeyi
Öğle yemeginden sonra pekmez
Akşam yemeğinden sonra kuşburnu veya kekik çayı gibi
Ha birde ılık süte bal zencefil tarçın zerdecal karistirip verdim.
Suan durumu çok çok iyi. Ilk 2 gün grip gibiydi sonraları aynı eski haline döndü.
Bakanligin verdiği ilaclarida içti.
Allah şifa versin. Sizde kendinize dikkat edin.

Ha birde bize gelen sağlık ekibi sebzeleri çiğ tuketin dedi. O yüzden hergun bol yesillikli marul salatası ici ne maydanoz yeşil soğan havuç k.lahana limon zeytinyagi koyuyordum.
Sabah domates salatalik biber
Yemeklerin yanina yeşil biber ve salata
Tavuk suyuna çorba
Kemikmsuyuna da olur.
Birde d vitamini aldık biz.
Aklıma gelenler bunlar

Peki size bulaştı mi ?

Bu kadar eminseniz yayınlayın sizin makalenizi okuyalım.Ha yok bir bilginiz de yoksa lütfen boş boş sallamayın.
Maskenin yayılımda koruyucu etkisi tabii ki var.Ama kalkıp da herkesin eline sürdüğü şeyi elinize sürüp sonra da o elinizi her yerinize sürerseniz bir anlamı yok evet.Bu da maskenin ya da koruyucu ekipmanın gereksiz olduğu anlamına gelmiyor,sizin dikkatsiz olduğunuzu gösteriyor.

Yahu siz de ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. Israrla 5-6 saat sonra ölen diye Belirtmişsinz yorumlarda. Hatta 85 yaşında olmasını niye yazdınız mesela.sağlık çalışanları 5-6 saat sonra ölecek olanlara Covid olmamak için müdahale etmemeli mi?şimdi sözlerimi çarpıtmayın demeyin. Gayet anlaşılır yazmışsınız iki üç Yorumda da zaten öldüler diye. Yazık gerçekten. Eşinize üzülüyorsunuz tamam ama insan ölmüş orda. Sizin eşiniz bunu atlatır ama o insanlar 85 YAŞINDA bile olsa geri dönmeyecek. 5-6 SAAT SONRA ÖLMÜŞ OLSALAR DA geri dönmeyecekler. Ayrıca eşinizin işi bu. Tabi ki müdahale edecek. Yaaa bunlar ölür diye müdahale etmesin mi? Bencilsin denmesine kızmışsınız ya hani ısrarla ve ısrarla yorumlarınıza 85 yaşında ve zaten ölecekti diye ekliyorsunuz ya hani gerçekten bencilsiniz. Eşiniz de elbet böyle olacağını biliyordu zaten. İstifa etseydi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…