Eşimin test sonucu Covid Pozitif

Sizin ifade ettiğiniz kadar acımasız konuşmadım. O kadar da vicdansız bir insan değilim. İnsan istiyor ki uğruna hasta olduğu hasta yaşasın iyileşsin, yaptığına değsin istiyor. Kusur arayarak bakmayın lütfen.
Ama tıpta "beklenen yaşam süresi" diye bir ifade var. Coronadan dolayı çıkmadı eskiden beri var olan bir ifade. Sağlık çalışanı olanlar anlayacaktır beni. Ve şöyle bi durum var üzülerek söylüyorum, o bahsettiğim hastalara yani beklenen yaşam süresi az olan hastalara artık sağlık çalışanlarının %90 dokunmak bakmak istemiyor. Son 6 ayda tükendiler çünkü. Bunu neden söylüyorum, normalde yatması gereken servisten alakasız bir servise göndermişler hastayı, o servisin doktoru telefonla arayıp biz gelmek istemiyoruz siz halledin diyor. Yaşama umudu olanlarla ilgileniyorlar. Keşke sizin dediğiniz kadar kusursuz bir sistem olsaydı. Ama hastaneler dolup taştı. Hani ilk zamanlar italyadan şöyle haberler gelmişti; doktorlar artık hasta seçmek zorunda kalıyor diye haberler yapılmıştı. Biz de o duruma doğru gidiyoruz. Ayrıca o hastalardan biri iç kanama geçiriyormuş diğeri de trafik kazasında omurgasını kırmış beyni hasar görmüş ve beyin ameliyatından çıkmış. Koronadan bağımsız olarak yaşamlarını kaybettiler.

Gecmis olsun.
O kadar onlem almışsınız ama olmus. Insallah çabucak geçer. Duygularinizi anlıyorum.

Bilmeden bulastiran insanlar var. Ama son zamanlarda bu hastalığı hafif atlatip israrla tam negatif olmadan gorusmek isteyeni de gördüm mücbir bir sebep olmadan kapali alanda sosyal toplantılar yapmak isteyeni de.

Insanlardan soğudum sanki. Bakiyorum yorumlarima bile yansımış bu durum. Ben mi anormallestim insanlar mi ortam mi zaman mi? Karar veremedim.

Şuanda bu illetle uğraşan benimle aynı durumda olanlara Allahtan acil şifalar diliyorum. Mesajların hepsi çok güzel, moral buluyorum, kendi uygulamaları gözden geçiriyorum, eklemeler yapıyorum. Bazı önerileri not aldım, Herkese çok teşekkür ederim

Bizim karantina bugun bitti. Şükür ki hafif atlattik hafif bogaz ağrısı hafif kas agrilari tad ve koku kaybi oldu bende. Tabii saydigim agrilarda cok hafif esimde ayni sekilde kizim da oglum hic yasamadi gibi. Izole olmadik evde dipdibeydik. Yogurt sarimsak kemik suyu duymustum. Ayrica bogaz agrisi icin ben defne çayı icine limon ve zencefilli bal koyuyordum cok iyi geliyordu. Limonu zaten bol tüketmiştik. Siz stres olmayin yeter insallah kolay atlatırsınız. Hak etmedik diyorsunuz ama sizin gibi cok dikkat edenlerinde basina gelebiliyor bu gözle bakmayın olaya üzülmeyin kendinize iyi bakin yeter. Cok geçmiş olsun.

Eee. Bu saydıklarınızın hiçbiri sizin yazdıklarınızı haklı çıkarmaz. O bunu dedi bu bunu yaptı... eee onların böyle demesi, yazması ya da söylemesi sizin ama 85 Yaşındalar ama zaten öleceklerdi demenizi haklı çıkarmaz.başkalarını bahane etmeyin.

Olur etmem. Gerekeni söyledim ve bu saatten sonra hakkımda ne düşündüğünüz benim için önemsiz.

Tabak kasik bardak plastik olanlardan veriyorsunuz degilmi tek kullanimlik

Evet evet.. tabi evde yoktu internetten sipariş verdim, o gelene kadar porselen tabak kullandım ama zaten 3 gündür taşıyıcı olarak kullandığı için yani test yapılana kadar geçen sürede kullandığı için tüm tabakları çatal kaşıkları vs çamaşır sulu suda bekleterek durulamadan yüksek ısıda bulaşık makinesine attım.. teşekkür ederim.

Negatif ciksada sonradan pozitif çıkabiliyor. Belki de geçirdiniz . Çok geçmiş olsun.

Siz de kendi basiniza dunyaya karsi bir savunmadasiniz enteresan
Kardesim maskeyi herkes takacak!!! Anlayalim artik ya

Hala bencilce diyorsunuz ya pes!!! Kimse haketmedi bu hastaligi ama en cok ta gorevlero basindaki saglikcilar haketmedi. Anlayabiliyor musunuz birilerini kurtarmaya calisorken hastalaniyorlar!! Pes ya size yorum yazmam bos. Hpimz bin tesekkur edelim saglikcilara milyon hatta!!!
Son birsey disarda hastalanmak baska okisilere hastanede tedavi ederken hastalik kapmak baska. Kurban olalimm onlara!

Kadın derdini anlatıyor çözüm arıyor birisi de saçma sapan bir yerden giriyor yav niye bu kadar saçma yorumlar yapılıyor anlamıyorum. Her şeye dikkat eden insan tabiki ölümü hak etmeyen insandır. ölmeyi kimse hak etmez ama hiçbir tedbire dikkat etmeyen insanlara bencil demek yerine konu sahibine bencil demek baya zorlama bir yorum olmuş.

Geçmiş olsun.. bizde Ankaradayız, eşim sağlıkçı. Aynı sizin gibi ne kadar dikkat etsekte eşimin birgün eve pozitif geleceğini biliyorum ve korkuyorum.. Sizede test yapıldımı?
şehir hastanesi çok yoğunmuş maalesef Ankara da. umarım hastalanmayız aşı çıkana dek.

yorumlarınızın yüzde doksanına katılıyorum ama 85 yaşında 5 6 saat sonra ölen hastaya baktı lafı yakışmadı.siz sağlık personelisiniz isterse 100 yaşında olsun kurtarmaya çalışmaya mecbursunuz hastaları .Kalbi duranları bile reanimasyon bölümü kurtarmaya çalışıyor bırakalım ölsün denmiyor 80 yaşındaki yaşlılarımızı ameliyat ediyor doktorlar hastalıklarında.onlarda 1 gün fazla yaşasalar mutlular çünkü insanlar yaşamak istiyorlar aynı gençler gibi

aynı şeyleri yazdığımızı farkettim şimdi yüzde yüz katılıyorum yazdıklarınıza

Kendimi açıklamaktan bıktım, yeterince stresim var, çözüm ve önerilere cevap veriyorum sadece..

Ah bu gezen tozanlar .. nasıl ödeyecekler bu veballeri anlamiyorum çok çok günah aldılar o kadar insanın kanina girdiler. Bir sene tatil yapmasan düğünsuz evlensem , günlere katilmasan olmaz mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…