- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Çok defa internetten alışveriş yapmış biri olarak söyleyebilirim ki; gönderiniz alıcısına teslim edilmiştir demez. Ürününüz kargıoya teslim edilmiştir bilmemkaç gün içinde bilmemne şubesinde olacaktır falan der. Ancak bir ürün bir kargo aracılığı ile başka birine gönderiliyorsa o zaman alıcısına teslim edilmiştir deyip teşekkür mesajı atarlar. Yani bu durumda eşiniz birşey almış değil birşey yollamış oluyor..
Hangi kargo şirketi, ne ürünü, hangi siteden gibi detayları öğrenip peşine düş bence işin.. Çünkü böyle abartılı tepkilerde beni her zaman korkutur. Ara, tara, didikle öğren..İşte bende bunu diyorum daha önce kaç kez aldık böyle msj gelmedi
eşim kurana el basayım ölüm gitsin gibi abartılı cümleler kurdu
Hangi kargo şirketi, ne ürünü, hangi siteden gibi detayları öğrenip peşine düş bence işin.. Çünkü böyle abartılı tepkilerde beni her zaman korkutur. Ara, tara, didikle öğren..
şüpheli hareketler bunlar ama gunahini almadan inceleMesajı silmediyse akşam bakacağım
beni almaya geldi akşam arabaya binerken baktım arama geçmişiyle ugrasiyordu
Siler hergün
neden derim kalabalık sevmiyormus
Kalabalık değildir onun sevmediği de neyse... Kimsenin günahını almak istemem ama senin kocandan çok kötü elektrik aldım. Ve burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.. Yerinde olsam geçmişi silmeye kalktığında elinden alır ver ben sileyim derdim. Bir göz atar öyle silerdim. Eğer tek derdi gerçekten kalabalıklıksa al hayatım sil yeterki silinsin der. Ama derdi başka şeylerse bir anda kendini suçlanıyor ve aşağılanıyor bulursun. Fırsat verme tatlım...Mesajı silmediyse akşam bakacağım
Siler hergün
Şimdi de hepsi duruyor ama istemediklerini siliyorben de geçmişi falan hep silerdim temiz olsun isterdim. yani çok arama mesaj noları falan aramakaydında olunca hoşuma gitmiyordu.. ama nişanlım istemediği için silmiyorum artık..demekki dikkat çekiyor öyle temiz olması yanlış anlaşılmaya sebep verebilir.güven sorunumuz yok ama hep silince dikkatini çekmiş demekki :) .... sonra kendi kendime dedim ay ne alaka temiz olsun ev mi bu
Kalabalık değildir onun sevmediği de neyse... Kimsenin günahını almak istemem ama senin kocandan çok kötü elektrik aldım. Ve burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.. Yerinde olsam geçmişi silmeye kalktığında elinden alır ver ben sileyim derdim. Bir göz atar öyle silerdim. Eğer tek derdi gerçekten kalabalıklıksa al hayatım sil yeterki silinsin der. Ama derdi başka şeylerse bir anda kendini suçlanıyor ve aşağılanıyor bulursun. Fırsat verme tatlım...
Şimdi de hepsi duruyor ama istemediklerini siliyor
nedenmi örneğin o günkü tek konuşma ben oluyorum fln gibi[/QU
ilginç bir durum ya.. hep derim bir kadın asla durduk yere şüphelenmez.. eşinize dikkat edin. aklıma iyi şeyler gelmiyor
Vallahi akıllı ol peşini bırakma tatlım. Her foya bir gün açığa çıkar. Yalancının mumu yatsıya kadardır. Unutma..Evet beni suçluyor bana guvenmiyorsun diyor
Vallahi akıllı ol peşini bırakma tatlım. Her foya bir gün açığa çıkar. Yalancının mumu yatsıya kadardır. Unutma..
Çok haklısın canım benim... Benim erkek arkadaşım da hep silerdi senin gibi temiz olsun istermiş. Özellikle bilgisayar geçmişi için bunu yapııyordu kasıyormuş öyle diyordu. Ben rahatsız olduğumu dile getirdim. Artık yapmıyor. Bilgisayar geçmişi silineceği zaman beni çağıryor bak ne var ne yok aklında kalmasın deyip o şekilde siliyor yada bana sildiriyor. Tek derdi bilgisayar yada telefon temizliği olan insan bu şekilde davranır. Derdi başka şeylerse aşağılar, güvensizlikle suçlar ve fırsat vermez.ben de geçmişi falan hep silerdim temiz olsun isterdim. yani çok arama mesaj noları falan aramakaydında olunca hoşuma gitmiyordu.. ama nişanlım istemediği için silmiyorum artık..demekki dikkat çekiyor öyle temiz olması yanlış anlaşılmaya sebep verebilir.güven sorunumuz yok ama hep silince dikkatini çekmiş demekki :) .... sonra kendi kendime dedim ay ne alaka temiz olsun ev mi bu
bak yanlış anlama ben bekarım,telefonuma bakan eden yok yanı,ama bende her gün temizlerim,sınır olurum,hoşuma gitmez,mesele rehberim boşdur...Mesajı silmediyse akşam bakacağım
Siler hergün
bence eşin biyerde yalan söylüyo neden getirmedi o zaman valla ben olsam herseyini arastırırım benden gizli nasıl birisine hediye vs. yollar birilerine bişey alası varsa bana alsın yada adam gibi söylesin sunu alıcam diye aynısını o görseydi emin ol arastırırdı arastır benceee..Guya kendine ürün almış
getircem akşam demişti bak demişti getirmedi bende sormadım
bence eşin biyerde yalan söylüyo neden getirmedi o zaman valla ben olsam herseyini arastırırım benden gizli nasıl birisine hediye vs. yollar birilerine bişey alası varsa bana alsın yada adam gibi söylesin sunu alıcam diye aynısını o görseydi emin ol arastırırdı arastır benceee..
Esimin telinden barkod numarasini aldım internetten baktım eşim alici imiş
fakat ücretsiz demişti ücret var ve
Ürünün ne olduğu hala belli değil getirmedi akşam soruyummu sizce
Barkot numarası varsa gönderen firma adı da yazıyordur baktığın yerde.
Hangi siteden aldığı yazıyor mu herhangi bir yerde?