Eşimin teline gelen msj

O zaman adam sizden neden çekiniyor? Çekiniyor diyorum çünkü, burada sms in peşine düştüğünüz için!

Cekinmek bilmiyorum
ben onun ailesine ondan çok iyilik yaptım
onlar karşılığını (manevi) olarak vermedi bana
Bundan dolayı arayıp bişi istediklerinde fln bana söylemez
bende gizli hediye gönderdi zannettim

Sanirim ben tepki vereceğini dusunuyor

Babasına hediye almışsa ne olacak ayrıca evlatla baba arasına girmek döner dolaşır sizinde başınıza gelir

Arkadaşlar tek tek alintilayamadim
eşimin ailesi kucuklukten beri eşimle hiç ilgilenmemis orda burda büyümüş eşim

Ben onlara kendi ailemden iyi davrandım ama onlar ne beni ne eşime ne çocuğuna değer vermedi gorusmuyoruz

Ama hiç aramaya aile para lazım olunca bir işleri olunca arar bende en son tepki gösterdim yalan yok

Bu yüzden gizli aldı sandim
eşim huzursuzluk olmasın diye ailesi ile ilgili şeyleri anlatmaz

eşiniz nefes alabiliyor mu bari ?

sen görüşmesen de eşin isterse görüşür bu sizi enterese etmemeli.
adam ağaç kavuğundan çıkmadı nihayet.
ailesi ne kadar da nankör olsa onun ailesi.
sana ilişmedikleri sürece görüşmesi ,hediyeleşmesi seni dertlememeli.
adamı nasıl sıkboğaz etmişsin ki gizli kapaklı hediye aldı sandım benim tepkimden korktu galiba diyorsun.

eşiniz nefes alabiliyor mu bari ?

sen görüşmesen de eşin isterse görüşür bu sizi enterese etmemeli.
adam ağaç kavuğundan çıkmadı nihayet.
ailesi ne kadar da nankör olsa onun ailesi.
sana ilişmedikleri sürece görüşmesi ,hediyeleşmesi seni dertlememeli.
adamı nasıl sıkboğaz etmişsin ki gizli kapaklı hediye aldı sandım benim tepkimden korktu galiba diyorsun.

Bizden para yardım isteyince banada ilişmis oluyorlar benim çocuğumun nafakasi

cnm sektördeyim.. çift taraflı gönderdiğimiz müşterilerimiz var yani hem alıcıya hem göndericiye iletiyoruz. seni bu güvensizliğe itecek farklı bir olay mı yaşadın ? belki eşin kendine özel bir ürün almıştır . üsteleme bence. güvenmiyorsan altında bişey araman ondandır da bu çok basit bir şey

netten kendimize kıyafet ayakkabı kozmetik vs sipariş ettiğimizde kendi cep tel.imizi veriyoruz. ve kargo firması bize hem alıcı hem sipariş eden olduğumuz için gönderiniz alıcıya ulaşmıştır minvalinde bir msj atıyor. ama eğer herhangi birşeyden şüpheleniyorsan smsten kargo takip nosunu alarak çeşitli kargo firmalarının internet sitesinden bu takip no.yu girerek kargonun durumunu sorgulayabilirsin. orada çıkar kime gittiyse. yada direkt eşine sor hangi kargo firması bu diye. bir diğer yol da aldığı ürünü sana getirsin neymiş bakalım alıcısına ulaşan bu ürün?

Kızlar merhaba
dün akşam eşimin teline bir mesaj gelmiş
gönderiniz alıcısına ulaşmıştır bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Eşime sordum şu telefonda pazarlamacılar dan bişi almış sözde
ama alıcı esimse bu mesaj ne alaka
inanmadim tartıştık ne kadar guvensizsin getireyim bak dedi

Bende getir gönderi notuna bakcam dedim tam dedi. Bir saat sonra ambalacinida atmistim getireyim bak neye bakiyosan dedi

Yorumlarınız nedir sizcede saçma değilmi msj
hang, kargo öğren ara sor.eşine mesaj gelmesi normal ama bu mesaj bildiğim kadarıyla karşı tarafa yollandıysa gelir

Hangi kargo ise internet adresine gir, kargo takip bölümüne mesajdaki takip numarasını gir, kargoyla ilgili tüm bilgiler çıkar(gönderici, alıcı, zamanı)
Ama arkadaşlar güzel açıklamalar yapmışlar böyle durumlar oluyor.

Arkadaşlar tek tek alintilayamadim
eşimin ailesi kucuklukten beri eşimle hiç ilgilenmemis orda burda büyümüş eşim

Ben onlara kendi ailemden iyi davrandım ama onlar ne beni ne eşime ne çocuğuna değer vermedi gorusmuyoruz

Ama hiç aramaya aile para lazım olunca bir işleri olunca arar bende en son tepki gösterdim yalan yok

Bu yüzden gizli aldı sandim
eşim huzursuzluk olmasın diye ailesi ile ilgili şeyleri anlatmaz

ben sana hak verdim

Kızlar merhaba
dün akşam eşimin teline bir mesaj gelmiş
gönderiniz alıcısına ulaşmıştır bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Eşime sordum şu telefonda pazarlamacılar dan bişi almış sözde
ama alıcı esimse bu mesaj ne alaka
inanmadim tartıştık ne kadar guvensizsin getireyim bak dedi

Bende getir gönderi notuna bakcam dedim tam dedi. Bir saat sonra ambalacinida atmistim getireyim bak neye bakiyosan dedi

Yorumlarınız nedir sizcede saçma değilmi msj
Kargo şirketinin adını öğren orayı ara eşinin ismini ver ve kime ne gönderdi diye öğren için rahat etsin

Kargo sirketini ara sor..bu msj hangi durumlarda geliyor..kendine alsa alicisina ulasmistir niye desin.adam birsey almis gonderici esin tyani alici baskasi acik net

ben de merak ettim kime ne almış acaba o_O kendime aldım dediği şey ne peki ? ve nerde?
kargoyla görüşün içiniz rahat etsin buraya da yazıp bizi bilgilendirin lütfen :KK51::KK56:inşaallah can sıkacak birşey yoktur..

netten kendimize kıyafet ayakkabı kozmetik vs sipariş ettiğimizde kendi cep tel.imizi veriyoruz. ve kargo firması bize hem alıcı hem sipariş eden olduğumuz için gönderiniz alıcıya ulaşmıştır minvalinde bir msj atıyor. ama eğer herhangi birşeyden şüpheleniyorsan smsten kargo takip nosunu alarak çeşitli kargo firmalarının internet sitesinden bu takip no.yu girerek kargonun durumunu sorgulayabilirsin. orada çıkar kime gittiyse. yada direkt eşine sor hangi kargo firması bu diye. bir diğer yol da aldığı ürünü sana getirsin neymiş bakalım alıcısına ulaşan bu ürün?

Guya kendine ürün almış
getircem akşam demişti bak demişti getirmedi bende sormadım

netten kendimize kıyafet ayakkabı kozmetik vs sipariş ettiğimizde kendi cep tel.imizi veriyoruz. ve kargo firması bize hem alıcı hem sipariş eden olduğumuz için gönderiniz alıcıya ulaşmıştır minvalinde bir msj atıyor. ama eğer herhangi birşeyden şüpheleniyorsan smsten kargo takip nosunu alarak çeşitli kargo firmalarının internet sitesinden bhttp://www.izlehaber.com/izle/2804/Otobuste-tacize-ugradigini-sanan-kiz-bakin-ne-yapti.htmlu takip no.yu girerek kargonun durumunu sorgulayabilirsin. orada çıkar kime gittiyse. yada direkt eşine sor hangi kargo firması bu diye. bir diğer yol da aldığı ürünü sana getirsin neymiş bakalım alıcısına ulaşan bu ürün?

İstedim getirmedi unutmusta olabilir
bende sormadım
Kargo Şirketin ismi yaziyordu biliyorum

X