- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Gayet mantikli. Netten siparis veriyoruz kendi adimiza geliyor tel.den de bildirim aliyoruz ne var ki bunda kargo isi boyle isler
Gayet mantikli. Netten siparis veriyoruz kendi adimiza geliyor tel.den de bildirim aliyoruz ne var ki bunda kargo isi boyle isler
eşiniz bişi almış olsa gönderiniz alıcısına ulaşmıştır demez ki?!
Ama eşim alıcı ise ne alakakargo ışleri boyle belkı size bısey almıştır
hangi kargo? elbet yazıyodur mesajda. ordan belki bulabilirsiniz
bilemedimBana bilgi verirlermi
Ama eşim alıcı ise ne alaka
daha önce kaç kere aldı hiç msj gelmezdi
Yok bana değil
bu aradakurana el bakayım dedi
Ama eşim alıcı ise ne alaka
daha önce kaç kere aldı hiç msj gelmezdi
Yok bana değil
bu aradakurana el bakayım dedi
Evet dogrudur. Bana da birisi gecen gun bir paket gonderdi. Ve bana gelen mesaj su:
"Sn.musterimiz, 00000000000 numarali gonderiniz , 16.06.2015 tarihinde Bilgece'ye teslim edilmiştir. Bizi tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz.. "
Oysa bana gonderilmisti ben gondermemistim. Esiniz neden yalan soylesin? Kuruntu yapmayin.
neden demesin. Ben cok sık netten alışveriş yaparım ve hep oyle yaziyor. Hatta teslim aldigim anda mesaj geliyoreşiniz bişi almış olsa gönderiniz alıcısına ulaşmıştır demez ki?!
bana gelen kargoda bana da aynı msj gelıyo msj da ısım yada bı hesap nosu fılan yazıyomuydu ??
E babalar gunu babasina almistir en fazla.. Yani bi kadina degil. Babasina alsa niye gizlesin? Telden siparis vermis gonderici kendi alici da kendiNe bileyim tuhaf geldi bana alıcı esimse ona msj gelmesi anlamsız geldi
Telle arayip bişiler satiyorlarya ondan aldım dedi bende bu mesaja sastim dedi
Daha once ki aldıklarında hiç gelmemişti msj
tam babalar gününde manidar geldi bana