- 17 Mayıs 2015
- 273
- 169
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Bende geçmisleri hep silerim mesajları konuşmaları ama hep boyleydim kalınca rahatsız oluyorum çokda altında bir şey aramamak lazım .kargo olayı da aldığı şey nedir acaba insan merak eder .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geçmisleri hep silerim mesajları konuşmaları ama hep boyleydim kalınca rahatsız oluyorum çokda altında bir şey aramamak lazım .kargo olayı da aldığı şey nedir acaba insan merak eder .
Cnm firma nosunu buldum eşim bişi almış arayacağım firmayı ne deyim sizce
tabikii sor ve öğrnene kadar sakın vaz gecme en azından içinde ki şüphe ile yasama yani kemirmesin seniEsimin telinden barkod numarasini aldım internetten baktım eşim alici imiş
fakat ücretsiz demişti ücret var ve
Ürünün ne olduğu hala belli değil getirmedi akşam soruyummu sizce
konuştunuz mu naptınız ? ayh merak ettim yahu....
Cnm barkod numarasini aldım internetten baktım adresini telefonunu aldım
ne aldığı yazmıyor
arayacağım da ne diyeceğim
sorgular gibi konuşmayın cevaplamayabilirler.. bi ürün almıştık degişim yapmak istiyoruz geri gönderecez deyin. adam isim soyisim ister sizde eşinizin adını söyleyin onlar gerekli bilgileri tek tek teeekk söylerler :) bu mesajı yazmıştım görmediniz sanırım. :)
Cnm aradım tüy Dökücü sprey satiyorlarmis eşimin adına alışveriş yok
Allah Allah çok ilginç ya.. ne biçim iş bu.. peki gönderi kime ulaştırılmış sordunuz mu ? eşinize mesaj gelmişti ya hani.
Cnm bizden alınmamış diyor adam
telefon numarasi yanlış oldu bence
bütün bilgileri verdim baktı bu kişi bizden almamış diyor
telefon numarasını kontrol edip arayın o zaman.. ama içimden bi ses telefon nosu yanlış degil tüy dökücü krem alınmış olabilir diyor
Cnm aradım tüy Dökücü sprey satiyorlarmis eşimin adına alışveriş yok
Cnm tel numarasini 11880 den buldum adres vererek galiba yanlış verdiler
Tüy Dökücü ne alaka çözemedim
tüy dökücü sprey mi :))))))))))
valla ben de pek anlamadım tüy dökücü krem işini...
neden direkt olarak kargoyu aramadınız? numara yokmu ki 11880 den baktınız ?
tüy dökücü sprey mi :))))))))))
Cnm numara yoktu adres vardı bende numarayı 11880 den sordum