Eşimin teline gelen msj

ay bu işte bı bit yeniği var....
aklıma ılk gelen erotık shop falan mı...ve kargo kendıne mı.
ulaştı dıyo kargo yada başkası adına mı.
madem onemlı bısey değildi soyleseydı...
oyle yerlerd gızlılık esas falan ya...

benim de aklıma öyle şeyler geliyor ama konu sahibesini belirsiz durduk yere üzmemek için yazmadım.. kargo; alıcısına ulaştırılmış diye mesaj gelmiş adama.. birine yollatmış yani kargoyu

eşinizden numara istediniz mi ? bir de gelen mesaj hangi kargo şirketine ait ? bunları araştrdınız mı

Cnm araştırdım tel numaraları ve ürünun ne oldugu hariç her şeyi biliyorum

Eşim bir ürün almış alıcı kendi teslim almış ama ne eve getirmedi ben barkod numarasini eşimin telinden alıp öğrendim bilgileri

Esine guvenmekte niye bu kadar zorlaniyorsun ki? Hele boyle bi sacmalikta
Valla ben basligi okudugumda kadin kiz sapik bisey yazdi sandim. A a alt tarafi bildirim

canım eşin ürünü birine yollamış yoksa öyle mesaj gelmezdi ki ... kargonuz alıcısına ulaştırılmıştır diye mesaj gelmez.. ben nişanlıma hediye yolladıgım zaman kargodan bana böyle mesaj gelir.. düşündürücü ya bilemiyorum.

Yok geliyormuş geçmiş mesajlara bakarsan
zaten o mesajdaki barkod la baktım
gonderen x
alıcı eşim yazıyordu
işte almışta ne almış kendi teslim almış
evede getirmedi

o zaman bilemeyecegiz canım artık.. çok da eşine bu konuyu üstelersen tartışmaya sebep olabilir. boşver önemli bişey yoktur diye temenni etmekten başka çare yok o zaman...

sinek küçük ama mide bulandırır ben bişeyden nem kaparsam çok üstüne giderim. yani bildigin adamı deli ederdim heralde. bu konuyu da ondan böyle önemsedim :)

Cnm barkod no ile internetten baktım doğru soyluyor alıcı eşim bizzat teslim almış anlatabildimmi

Ama ne aldı ürün nerde bilmiyorum
cinsel bişi almış olabilir soğukluğu vardı
bilemiyorum

sizden çekiniyorsa bu konuyu belki paylaşmak istememiş olabilir.ondan gizliyordur belki

valla canım bana da gelıyo benım aldıgım seyler sonrası elıme ulasınca bu tarz msjlar gelıyo bence gonlunu ferahlat.

bende genelde internetten alışveriş yaparım özellikle kedime mama alıyorum ayda bir,sipariş sırasında bilgileri doldururken telefon numarası istiyor firma herhangi bir aksilikte ulaşmak adına,daha sonra kargo tercihimi yaptığımdada bu sefer kargo firması numara alıyor ki,evi bulamama yada geldiklerinde adreste bulunmama durumunda ulaşabilmek için. Doğal olarak kendi numaramı veriyorum gönderiyi teslim almadan önce kargonuz yola çıktı,aldıktan sonrada gönderiniz başarıyla yerine ulaşmıştır diye bana mesaj geliyor yani eşinize alıcı kendiside olsa böyle bir mesaj gelmesi çok doğal boşuna didiklemişsiniz o kadar umarım eşiniz çok kırılmamıştır size

O gün tartıştık sonra konusunu acmadim
ben gizlice araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…