-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
benim de aklıma öyle şeyler geliyor ama konu sahibesini belirsiz durduk yere üzmemek için yazmadım..ay bu işte bı bit yeniği var....
aklıma ılk gelen erotık shop falan mı...ve kargo kendıne mı.
ulaştı dıyo kargo yada başkası adına mı.
madem onemlı bısey değildi soyleseydı...
oyle yerlerd gızlılık esas falan ya...
eşinizden numara istediniz mi ? bir de gelen mesaj hangi kargo şirketine ait ? bunları araştrdınız mı
Cnm araştırdım tel numaraları ve ürünun ne oldugu hariç her şeyi biliyorum
Eşim bir ürün almış alıcı kendi teslim almış ama ne eve getirmedi ben barkod numarasini eşimin telinden alıp öğrendim bilgileri
canım eşin ürünü birine yollamış yoksa öyle mesaj gelmezdi ki ... kargonuz alıcısına ulaştırılmıştır diye mesaj gelmez..
Esine guvenmekte niye bu kadar zorlaniyorsun ki? Hele boyle bi sacmalikta
Valla ben basligi okudugumda kadin kiz sapik bisey yazdi sandim. A a alt tarafi bildirim
Yok geliyormuş geçmiş mesajlara bakarsan
zaten o mesajdaki barkod la baktım
gonderen x
alıcı eşim yazıyordu
işte almışta ne almış kendi teslim almış
evede getirmedi
Yarın ürünü getireyim bak inanmıyorsun dedi bir haftaoldu getirmedi niye
çünkü ürün zaten bir başkasına gönderilmiş.
elinde olmayan ürünü getiremez di mi.
yeni hatırlamış gibi yapıp sorsan aaa aldığın şeyi getirecektin unuttun galiba fln diye
Cnm barkod no ile internetten baktım doğru soyluyor alıcı eşim bizzat teslim almış anlatabildimmi
Ama ne aldı ürün nerde bilmiyorum
cinsel bişi almış olabilir soğukluğu vardı
bilemiyorum
valla canım bana da gelıyo benım aldıgım seyler sonrası elıme ulasınca bu tarz msjlar gelıyo bence gonlunu ferahlat.Ne bileyim tuhaf geldi bana alıcı esimse ona msj gelmesi anlamsız geldi
Telle arayip bişiler satiyorlarya ondan aldım dedi bende bu mesaja sastim dedi
Daha once ki aldıklarında hiç gelmemişti msj
tam babalar gününde manidar geldi bana
bencede olabilir ama onun için aradığını belli etme o an konuşurken hatırlamış gibi yap benceBenimde aklıma o geldi
akşam mı desem telefonda gelirken getirmi desem
bende genelde internetten alışveriş yaparım özellikle kedime mama alıyorum ayda bir,sipariş sırasında bilgileri doldururken telefon numarası istiyor firma herhangi bir aksilikte ulaşmak adına,daha sonra kargo tercihimi yaptığımdada bu sefer kargo firması numara alıyor ki,evi bulamama yada geldiklerinde adreste bulunmama durumunda ulaşabilmek için. Doğal olarak kendi numaramı veriyorum gönderiyi teslim almadan önce kargonuz yola çıktı,aldıktan sonrada gönderiniz başarıyla yerine ulaşmıştır diye bana mesaj geliyor yani eşinize alıcı kendiside olsa böyle bir mesaj gelmesi çok doğal boşuna didiklemişsiniz o kadar umarım eşiniz çok kırılmamıştır size
bencede olabilir ama onun için aradığını belli etme o an konuşurken hatırlamış gibi yap bence