- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Tamam kargo takip no ile pakedin ustundeki numarayi karsilastirBir numara vardı
şu şu numaralı gönderi yazıyordu
Msj Sizinkinin aynı bir tek alicisina diyor isim yerine
Ya arkadaşım Allah aşkına burada olabilecek bir durumdur diyoruz.. normal diyoruz! Kargo firmaları bu şekilde atıyor diyoruz.. sen yine didikliyorsun!
Ne diyelim biz sana eşin seni aldatıyor sevgilisine hediye mi almış diyelim?
Git kargo firmalarıyla konuş.. yaptıkları şey!
Bir numara vardı
şu şu numaralı gönderi yazıyordu
Olabilir. O da kargo firmasiyla alakalidir. Benimki A. kargoydu.
Merak etmeyin esiniz sizi aldatmadi. Esiniz dogru soyluyor. Neden inatla aldatmis olma suphesi doguyor?
Esinize guvenmiyor musunuz?
Alsin nolcak babasi o onun. Babasina hediye aldi diye kusucek miydin yaniAldatilmaktan değil korkum
ailesi ile kusuz babalar günü hediyesi aldı gizlice sandım olay bu
Aldatilmaktan değil korkum
Tamam kargo takip no ile pakedin ustundeki numarayi karsilastir
Aldatilmaktan değil korkum
Ya ister alır ister almaz ailesi sonuçta "ne yaparsa yapsın"! Ne hakla karışırsınız?Aldatilmaktan değil korkum
OOO Bu Daha kötü oldu.. Şu ramazan ayında bırakın adamı ya barışsın....
Hmm bi adam babasina senden gizli hediye yolluyosa hatayi onda degil kendinde arayacaksin. Adami ne hale getirmissin yazikAldatilmaktan değil korkum
Ya ister alır ister almaz ailesi sonuçta "ne yaparsa yapsın"! Ne hakla karışırsınız?
Bazı kadınlar karısı oldu diye adamın dünyasına hükmetmeye çalışıyor ya, baya trajikomik.
O zaman adam sizden neden çekiniyor? Çekiniyor diyorum çünkü, burada sms in peşine düştüğünüz için!Yoo ben karışmam zaten ama gizliye gerek yok açıktan gitsin babasına
Hmm bi adam babasina senden gizli hediye yolluyosa hatayi onda degil kendinde arayacaksin. Adami ne hale getirmissin yazik