Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Şahsen, doğum yapan kadınların videolarını izleyip mastürbasyon yapan bir sapığı boşadım.
Bakim bi dünyam yıkılmış mı? Aaa yıkılmış. Ohh ne güzel de olmuş. Sapık bir şerefsizle ahlak ve etik algılarım yıkılacağına; hayatımı baştan kurmuşum mis gibi olmuş.
Boşanınca kolunuzu, bacağınızı koparıyorlar mı zannediyorsunuz anlamıyorum ki. Bir de bunun için beddua etmeye niyet ediyorsunuz. Sizin aksinize, boşanmanın kurtuluş olduğunu görebilen kadınlarımıza bu dua olur ancak.

Merhabalar,

Bende sonuna kadar okudum güzel anlatmışsınız nitekim barışmışsınız ancak ablanızın ya da yarıçıplak kadınların fotoğraflarını saklaması bana normal gelmedi iyi niyetli bir durum gibi de gelmedi.
O kadar zor ve karmaşık bir durum ki siz yine iyi bastırmışsınız ben ortalığı yakar yıkardım herhalde.
Sizi de etkilemek istemem ama bu konunun üzerinde durun derim, gerçekten bir bağımlılık varsa tedavi olsun. Bağımlılık yoksa da bu da bir aldatma değil midir diye de düşünmüyor değilim. Gerçekten çok zor bir durum...

Hanimefendi elbette gittiginiz kisinin deneyimleri olabilir , ben bir hekim olmasam da ben de psikologum , emin olun bu olay ihalenin bir tek erkek beynine kalamayacagi kadar onemli bir olay. Psikiyatristiniz size sunu demek istemis , erkek beyni sağ beyin olarak kadinlar kadar üstün değildir. Yani olaylarin neden sonuc iliskisini , empati düzeyini kadınlar kadar kestiremeyebilirler. Konu cinsellik oldugunda erkekler ilkel canlilardir , yani direk dürtüleriyle hareket edebiliyorlar. Konunun bilimsel aciklamasi budur ancak ve ancak bu durum esinizin yaptigini hakli cikarmaz . Eşinizin yaptigi her seyden önce özel hayatın mahremiyetine aykiridir , ve bunun psikolojik ve ahlaki boyutu disinda hukuki bir boyutu bile eminim vardir . Bence kendinizle ilgili de bir yardım almalısınız , beden imaji konusunda negatif duygulariniz var. Bu konunun esas odağı siz değilken eşinizi affetmek için beden alginizi , gecmisteki hatalarinizi , çok sevmenizi odak yaparak affetmeye calisiyorsunuz. . Kurban psikolojisine girmissiniz maalesef ki.

Tamamını okudum cidden nefesim daraldı, balık baştan kokar özür dilemesi onun karakterini değiştirmez bu ahlaki değerlere gerçekten uymayan bir durum hiç etik değil lütfen bunu kendine yapma bu konuyu arkadaşın sana anlatmış gibi kalbinden uzak düşün sağlıklı karar ver mutlu olman dileğiyle

Kocaniz fotograf kaydetme hastasi falan degil bariz sapik. Emziren ablanizdan tahrik olan adamin, 5 yasindaki yegeninize dahi ayni durtulerle yaklasma potansiyeli vardir. Muhtemel ozguven eksikliginden kaynakli, bagimli bir iliski gelistirmissiniz bu adama karsi. Yoksa saglikli dusunebiliyor olsaniz asla iliskiyi surduremezsiniz. Umarim cok fazla hasar almadan kurtulma cesaretini bulabilirsiniz.

en yakın zamanda boşanın bunun alttan alınacak bir tarafı yok, yok sonradan bakmıyorum da unutuyorum da yok öyle bir şey bir anlığına bile olsa -ki değil ablanızın fotoğraflarını aramaya çaba göstermiş resmen- ablanıza o gözle bakmış sizin öz kardeşinize ya böyle şey mi olur! en yakın zamanda bu hatadan dönün ve kendinize odaklanın kafanızda bir anlığına bile ben bundan daha iyisini hak ediyorum diyen bir ses varsa o sesi kaybetmeyin çok iğrenç bir şey bu

Kendine bir iyilik yap ve boşan . Eşinin yaptığı affedilebilir değil ve bu kişi senin ablan belliki ablana karşı bile kötü düşünceler besleyen bi sapik bu adam

Erkek beyni de ve olayı kapat.Aferin ablaniza anlatın bakalım ne diyecek? Böyle bir adamı ailenizle bir araya getirmeyin.Yalniz görüşün. Nasıl olsa ayrilmayacaksiniz,en azından ailenize karşı sorumluluk alın.

Birisi yazmış, doğru olabilir. Fotoğrafı önceden görüp silikonu ondan sonra yaptırmış olabilir. Son gün görmemiş olabilir fotoğrafları

Oha kusura bakma guldum.. dogum ani cok kotu, neyinden zevk aldida masturbasyon yapti birde

Sizin ailenizi kendi ailesi ablanızı kendi ablası olaral görmesi gereken adam ablanızın emzirdiği fotoğrafa halleniyor. Olayın farkında mısınız? Masum bir bebeği Emzirmekten cinsellik düşünmek zaten sapıkça üstelik ablanız!!! Yarın bir kız çocuğunuz olur ve onun da uygunsuz fotoğraflarından bir dosya bulursanız yaptığınız hatayı anlarsınız. Bari çocuk yapmayın diyorum.

Adam yani kocan sapik hatta ileri derecede normal sapikta değil maalesef Allah yardım etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…