Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Bence gördüklerini gördüğünü söyleyip evliliğini devam ettirmek hiç olmamış.Keske hiç sesini çıkarmadan devam etseydin.Ablana farklı bir şekilde baktığı ortada ve eşin bunun telafisi ya da yapacağı şey her neyse onu yapacağını söylüyorNasıl mümkün olabilsin?Bu konuyu hemen kapat.İma bile etme herşeyden önce kendine saygısızlık.

Aşırı üzücü
Ne diyeceğimi bilemedim.
Ben bi kere eşimin telefonunda geçmiş aramalarına baktım hep spor haberlerine bakar,bi yerde “mini etekli kızlar” sekmesine tıklamış girdim baktım reklam,sordum merak ettim o an dedi sinirden çatlayacak gibi oldum size Allah sabır versin

Ablanız kapalı olduğu için yasak olan birseye ulaşmış hissi vermiş olabilir o fotoğraflar.hadi baktin neden ekranın fotosunu çekiyor.yani yanlış anlayın veya anlamayın kocanız hem sapık hem de ger izekali

Cok üzüldüm. Sen hala idrak edemiyordun bu yasananlar sana küfür gibi geliyo surstina suratina ama inan kocan adam degil uyi niyetli bi insan asla degil. Size destek cikmis ablalik yapmis kardesine bu gözle nasil bakabildi? Senin ablan onun da ablasi olmaliydi onun gözünde bu adam nefsini kontrol edemiyor. Erkekler herkese meyledebilir fakat etkilendiginde uzaklasip utanmali seninki arsiv yapmis. Sen bunlari hak etmiyorsun ne kadar seviyorum dese de inanma. Yabanci olsa bile affedilecek bi durum degil ama yine elalem icin yuvani bozma pipisiyle hareket etmis derdim belki ama ablan ya aileniz yani bu artik fetis midir yasak olana meyillenmekmidir nedir bilmiyorum. Yaptigi o kadar assaglik bsy ki resimleri millete gösterip fetis mi yapacakti senle olurken ablanimi düsünecekti? Insani timarhaneye sokar bu gibi adamlar cünkü onlarin serefsiz davranisini idrak edemezsin. O psikologu da degistir erkeklikle alakasi yok INSAN hayvan gibi icgüdüsel davranmaz hersey bizim elimizde hür irademizdir fotolari kaza ile görse de hemen klasörü kapatabilirdi bu firsat kollamis bide resmini cekmis gördügü yetmezmis gibi. Kendine bunu yapma kendinin kiymetini bil benim arksdasim 100 kilo verdi derisi felaket asiliyo ciplakken ama kocasi bigün olsun bizim gözümüze bile bakmadi demem o ki sevgi deriyle bedenle catlakla ölcülmez. Kendine iyi bak.

Hepsini okudum . Ve ileride çocuğuna dikkat et derim. Eşin bir sapık

hepsine belki birsey bulunurdu ama ablanın resimlerine kadar dusmus sapık kendini tutamamıs bugun senin ablana bunun yapan yarın kendi cocuguna yapar böyle insanla bence ömür gecirme hep suphe ile yasıcaksın

Konu sahibi memintolara işlem yaptıracaktı, sıkıntı olmamıştır inş.
Olmamıştır böyle insanların derdi bizi geriyor, sıkıntı basıyor. Bir bakıyorsun konu sahibi ohhhh mis başka konularda fink atıyor .Yakında hamile formunda görürüz üremeye devam,böyle adamların soyu sürmeli.....

Aman olmasın. Meminto önemli.

Çok fazla erkek arkadaşım oldu ve beyinleri gram farklı çalışmıyor.hatta biz kadınların daha çok bu meselelere dikkat ettiğini düşünüyorum.geçen cluba gittim arkadaşlarla.bir sürü neredeyse çıplak kadın vardı.bir kişi kafasını çevirip bakmıyordu.haa kazak giymişler ha popoya kadar mini şort.kimsenin umrunda değildi.ben şok oldum nasıl bakmıyorlar diye.kadınlardan kat kat namuslular hatta.hemen hepsi de tek eşliydi.ve çok ciddi bir şekilde bunu savunuyordu.hatta sık sık bana tepki gösterirlerdi.

Hastaysa tedavi olsun bu resmen sapiklik

Zor bir durum. Benim anladigim kadariyla esinizin ablaniza kardi bir hissiyati yok ama ciplakliga kardi bir zaafligi var sanirim. Mide bulandiran taraf ise ablanin resimlerini almasi. Siz bunu asla unutmayacaksiniz ve bu olayi her hatirladiginiz da mideniz ilk kez ogrenmis gibi bulanacak. Iki seceneginiz var. Tabiri caiz ise kicina tekmeyi atacaksiniz biraz aglayacaksiniz sonra varligini bile unutacaksiniz ya da evliliginizi surdureceksiniz ve bu olayi hergun hatirlayacaksiniz ve mutsuz olacaksiniz. Sonra cocuklariniz olur baktiniz dayanamiyorsunuz artik bisanmak istersiniz ama cocuklar yuzunden de bosanamazsiniz. En guzeli bu ahlaksizdan kendinizi ayirmaniz. Sizden saklafigi diger olaylati saymiyorum bilr. Artik bir guven sorunu var araniz da ve bu evliligin sonu husran gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…