Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Ablanin emziren memesinin fotoğrafı ile çöpçatanlık nasıl olacaktı?

Bildiğin sapık çok üzüldüm Allah sabır versin

Daha yeni silikon taktırmış. Ne intiharı..

Neeeee Ablasına hallenen kocayı silikonla kendine bağlama duası enter
Gülüyoruz falan da baya korkunç bir düşünce yapısı ya.
Adam askerdeyken yaptırmış. Geleceği gün görmüş telefonda resimleri. Ya ne kolay insanların acılarıyla dalga geçmek hafife almak.

Adam askerdeyken yaptırmış. Geleceği gün görmüş telefonda resimleri. Ya ne kolay insanların acılarıyla dalga geçmek hafife almak.
Ben bukadar bilgi sahibi değilim konuda yazdıysa bile unuttum. Biz ilk okuduğumuzda çok üzüldükte destek olacak doğru yolun ne olduğunu anlatan mesajlarda yazdık. Konu sahibi oralı olmayınca biz ne yapabiliriz? Konu sahibinin sizin kadar içselleştirdiğini düşünmüyorum. Ha keşke öyle olsa da olması gerekeni yapsa.

O ablasının emzirirken çekilmiş fotoğrafının saklanmasını hafife almış. Tüm yorumları okuyun bu yazdığınızın ne kadar gereksiz bir duyar olduğunu göreceksiniz

eğer bu konu gerçekse nasıl o adamın yüzüne bakabildiniz tekrar
bunca zaman nasıl aynı yatağa girebildiniz
allah dağına göre kar veriyor demek
işte bu adamları nerden buluyorsunuz diyoruz ya
sizin gibi tepki verecek kadınları buluyor böyle insanlar
zira kendisi en iyi ihtimalle hastaneydi benim başıma gelse
evimde yatağımda değil

Tüm yorumlari degil, konu sahibinin yorumlarini okuyun yeter. Ablasına hallenen bir kocası var ve kendisi boşanmayı ölüm gibi bir şey sayıyor. Boşan diyen üyelere, Allah sizin de başınıza versin diyecek kadar kötü kalpli.

Kocası tam askerden geleceği gün telefonuna bakmaya akıl ettiği bana hiç inandırıcı gelmedi ama neyse. Aklıma feci şeyler geliyor gelmez olaydı.

Kadın çok haklı olduğumu söyledi fakat erkeklerin beyninin farklı çalıştığını göz önünde bulundurup biraz daha sağduyulu hareket etmemi önerdi. "Bu oturup konuşulması gereken bir konu" dedi.
Bundan nefret ediyorum ya, erkek beyni farklı çalışır ne demek ya.
Aklı çorba olmuş insan bilir kişiye gidip şunu duyunca aptal gibi kendini suçlamaya başlıyo.
Hay psikiyatrisine yani!

Abla konusu asla ama asla affedilemez, üzerine acaba mı diye bile düşünülemez.Boşanmanız ikiniz içinde en hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…