Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Ablanla aynı ortama geldiklerinde için rahat edecek mi? Ailesiniz bayramda seyranda aynı evde uyuduklarında ablanı o adamın olduğu evde yalnız bırakabilecek misin? Bu adamdan daha iyisini hak ediyorsun

Asla asla affedilecek bir hata değil. Eşin bildiğin sapık, dümdüz sapık. Sana da yazıklar olsun valla ne yalan söyleyeyim, bir kız kardeşim var. Eşim onun açık fotoğraflarını bu şekilde saklamış olsaydı, önce rezil eder sonra boşardım. Midesizsin maalesef.

Valla benim ekonomik özgürlüğüm yok ama kocam böyle sapık olsa boşardım, bahane aramayın

Eşiniz sapık...

Aması,ciması yok...Kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi düşünün derim net

1. Eşim muhafazakar demişsiniz ya? Kime göre neye göre? Bu ara açılan konularda hep muhafazakar diye giriş yapılıyor ardından bir sapıklık çıkıyor. O yüzden şu kelimeyi de kullanıp kirletmeyin.

2. Fotoğrafa bakıp bişey yapmadığını söylemiş. Siz mi sordunuz bişey mi yaptın diye? Eğer kendi söylediyse zaten yapmıştır bu kesin ve net. Amaç da oydu zaten.

3.Size bu konuda sizin istediğiniz gibi tavsiyeyi kimse veremez. Sapıklık ötesi bir rezalet bu, bilmem farkında mısınız?

4. Hala da güzelliğinizden bahsediyorsunuz ayol adam sapık sapık. Sizin güzelliğiniz zaten onun cebinde. Sizi ne yapsın?
5. Üzgünüm ama ölene kadar bu acıyla yaşayacaksınız. Bu büyük travmanın ardından umarım bir hastalığa yakalanmazsınız.
6. Bu adi insanı umarım hayatınızdan çıkarırsınız (sanmıyorum)

Ay yazmıştım ama gerçekten kafama takıldı okuduğumdan beri. Siz nasıl normale döndünuz? Ad bilgisayarı açmış, fotolara tek tek bakmış, aralarından kendi zevkine hitap edeni seçmiş, fotoğrafını çekmiş. Ve hiç bişey yapmadım demiş Allah bilir ne fantaziler kurmuştur. Ablanizi her gördüğünde aklına neler geliyordur. Kesinlikle iğrenç

%1000000000000
Bu kadar sapık olunmaz yahu, adam çocuk emziren bir kadını çekmiş o kadın da abla ayrıca

Hayatin niye alt üst oluyormus yahu, üstelik neye sıfırdan başlayacakmışsın( yeniden birini bulup sevip evlenmeye mi) zira yapacagın evlilik hayatını bitirmek, diger hayatların kaldıgı yerden devam edecek.. haliyle sıfırdan başlayacak birşey yok ki.. ayrıca ya sıkıntı daha büyükse yani o fotolar internette dolaşıyorsa.. hani şu saçma sapan bazı sitelere baldızım annem ablam sizce nasıl başlıgı altında paylasılan fotolar varya.. misal kadın uyurken, yada arkası dönük bir iş yaparken çekilmiş( yani gizlice çekildigi apaçık belli olan fotolardan)..

Boşamayınca dolaylı olarak savunmuş oluyorsun zaten, neden misal kızssanda küfür de etsen hiç konuşmayıp küssen de aynı evde yaşamaya devam ederek, ablanı haberdar etmeyip böyle biriyle aile ortamlarında görüstürmeye devam ederek(her görüsme de ablanin bi taraflarınin bakıp hayaller kuracagına yüzde bin eminim ve sen ablanı böyle seyler yaşatmaya devam edeceksin, sessiz kalıp kocanın pisligini örttügün için. İşte o yuzden evli kalmaya devam ettigin, pisligin üstünü orttugun surece dolaylı da olsa adamı savunmuş olacaksın.. cünkü yaptıgı pisliklere ses etmeyip üstünü örten bir eşi var( üstünü örtmeyecek insan annesine en önce ablasinin fotolarından bahsederdi) gitgide daha da dozu artıracak sayende

Bunu nerede yazmış
Terapi ayağına manipüle edip yaptırdı biseyler minvalinde şeyler yazmıştı kişi o yüzden böyle düşündüm. Aralarında bişey geçtiği belli. Geçmemişte olsa yine de hoşlandığı biseyler hissettiği eski flörtünü abim vs diye tanıştırmak bana yanlış geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…