Eşimin telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum

Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
Çevrenizde size ne yapıyorsun diyen kimse yok mu ? Kardeşim 25 yaş buyuk 2 çocuklu adamla evlenecem diye karşıma çıksa dünyayı yıkarım ! Ayrıl kurtul pis sapiktan.

Dediler ama dinlemedim :(

para değil kesinlikle kişiliğini bana karşı temiz sevgisinden etkilenmiştim
Yavrucum kendinden 25yaş kuçük bir kadını bir erkek ancak evladı yaşında gördüğü için şefkat ve merhamet duyabilir. Eğer başka seyler hissediyorsa zaten sapıktır. Hiç düşünmedin mi bu adam 25yasındayken sen daha yeni doğmuş bir bebektin. İğrenç ya.

Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
25 yaş büyük biriyle evlenmiş olmanıza mı üzüleyim yoksa kocanızın sapık olduğuna mı üzüleyim? Nasıl tanıştınız kendi rızanızla mı evlendiniz sizi yargılamıyorum ama nerdeyse adamın kızı yaşındasınız bunu mu reva gördünüz kendinize?

Adam sapık gibi kızı yaşında biri ile evlenmiş zaten ne olduğu belli , sizde babanızdan büyük biri ile evlenmişsiniz ne bekliyorsunuz aşk böcüğü olmayı mı diyeceğim sonra onca banlanması gereken kişi varken ban yiyeceğim en iyisi demeyeyim.

Kocam 49 yasında yani eski performansı tabiki yok.
Adam çok zenginse anlarım da hem fakir hem şeyi büyük adamla da sırf iyi birisi diye 25 yaş farkla da evlenme ya :)
Zaten sen de 20 değilsen enerjiniz denktir. 25 yaş farkta sadece yatakta değil sokakta yürürken bile o fark hissedilir. Bence de adam ya çok zengin ya da başka bir şey vardır.

Haklısınız ama birisiyle birlikte olduğunu bilmek başka izlemek duymak çok can yakıcı
Allah'ım 26 yaşında bir kadının, 50 yalında buruş buruş, üstelik sapık bir adamla ne işi var. Bir de canınızı yakıyor öyle mi? Biran önce kurtulun bu pis sapıktan, sizin görüntülerinizi kaydetmediği ne malum?

Keşke yaşı yazmasaydınız asıl konudan çok yaşa yorum alıyorsunuz.

Bu yaş konusunda soru sahipleri neden bu kadar linçleniyor anlamıyorum, ben de kendi adıma çok yaş farkı tercih etmem ama edenden de bana ne. Keyfi bilir.

olan olmuş, lütfen kendinize bir iyilik yapıp hemen şu an ayrılın bu sapıktan.
pis sapık yaşayacağını yaşamış gelmiş bilmem kaç yaşına ayrılmazsanız olan size olur.

2017 den beri ayni telefonumu kullaniyor. Hem videonun wp dan gelip gelmedigini ayrintilardan gorebilirsiniz. Cocugunuzda yokmus zaten adam iki katiniz yasinda. Yani aslinda dusunecek pek bir sey yok da yinede siz bilirsiniz.

Keşke yaşı yazmasaydınız asıl konudan çok yaşa yorum alıyorsunuz.

Bu yaş konusunda soru sahipleri neden bu kadar linçleniyor anlamıyorum, ben de kendi adıma çok yaş farkı tercih etmem ama edenden de bana ne. Keyfi bilir.
Haklısınız yazayım dedim ama dediğiniz gibi yaşa daha çok yorum geldi

50 yaşındaki adamla evlenmekte cesaret ister hemde evlenmiş boşanmış adamla. Boşanmaktan daha fazla cesaret ister.
Senin yaşlarindayim babam bile 50 yaşında değil daha. Videonun ayrıntılar diye şeyi var ona bakın tarih falan gözüküyor. Gençliğine yazık diyorum

Back
X