Eşimin telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum

Ben babamı eşiniz yaşındayken dede yaptım 🤯

Neyse bu kısmı görmezden gelerek konuşucam. Karşısındaki kadına saygı duyan adam o kadınla ilişkisi bittikten sonra videoyu silerdi. Gerçi saygısı olan adam şimdi siz sorunca arkasından namusuna da dil uzatmazdı ya neyse. He saygısı olan adam sizle evlenirken o videodanda kurtulurdu. Kısaca eşiniz ne size ne geçmişteki kadına hatta kendine bile saygı duymayan benim gözümde sapık biri. Hiç ilişki yaşarken videoya almakta aklıma gelmedi benim 🙄 ben böyle bişey bulsam ve zaten bunlardan bağımsız boşanmayı istediğini söyleyen adama elveda derim. Genceciksiniz. Yaşıtız. Hayatınızın en ggüzel zamanlarını babanız yaşındaki bi adamla ve onun çocuklarıyla falan uğraşarak heba etmeyin lütfen.
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
Bunu kaldıramazdım ben , benim için boşanma sebebi ...

Biraz daha iyi hissediyor musunuz? Buraları takip etmeye devam edin, millette ne dertler var der kendinizinkini unutursunuz.
İyiyimm biraz ama grubdan çıkmak zorundayım ev işleri beni bekler bu arada tesskur ederim

Haklısınız ama birisiyle birlikte olduğunu bilmek başka izlemek duymak çok can yakıcı
Yarı yaşındasınız adamın, ne olacaktı ki başka? Koca adam size gelene kadar uslu uslu durmayacaktı heralde. Kaldı ki çocukları bile varmış doğal olarak.

Kendisi de boşanmak istediğini söylüyor bazı nedenlerden hatalarımdan dolayı ya da gözümü boyamaya korkutmaya çalışıyor
Boşanacağı falan yok, amca gencecik kadın bulmuş, bi daha bulabilecek mi? Korkuyosunuz amca boşar diye ki her seferinde bu kartı oynuyor.

Kişiliğini sevecek başka adam mı bulamadınız sizden 25 yaş büyük biriyle evlenmişsiniz. Hadi diyelim sizi manipüle etti bir şekilde kandırdı. Zaman geçtikçe anlamadınız mı 50 küsür yaşındaki adamın kızı yaşındaki biriyle ne işi var. Kendi akranlarıyla birlikte olamıyorsa bir bit yeniği aramanız lazım. O videonun çekilmemesi gerekiyor, çekildiyse ilişki bittiği zaman silinmesi gerekiyor. Bugüne kadar saklamış. Dibe köşeye geçip hallenniyordur. Aklınız varsa çocuk falan yapmadan boşanın.

Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
25 yaşında genç bir kadın olarak 61 yaşında evlenmiş boşanmış 2 çocuklu adamla neden evlendiniz acaba çok merak ettim. Bu normal bir evlilik değil heralde

Adamda enerji kalmamış. 8 yıl öncesine bakıp nostalji yapıyor işte :KK53:
Kocam 49 yasında yani eski performansı tabiki yok.
Adam çok zenginse anlarım da hem fakir hem şeyi büyük adamla da sırf iyi birisi diye 25 yaş farkla da evlenme ya :)

Market alışverişi falan mı yapıyo, damacana mı taşıyo nedir?
Sanırım tuvalet konusunda egitimli oldugu dışında aklıma bir şey gelmiyor.
Çünkülüm aradaki 25 yaş farkını zengin degilse çok mantıga oturtamıyorum.
Hem de 2 çocuklu

Back
X