Eşimin telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum

Haklısınız ama insan boşanmak içimde cesaret istiyor 😖
Kiz deden yasinda adamla evlenirken vardı da cesaret şimdi mi yok çocuğun olduğunda sana anne ona dedemi diyecek kafayi mi yedin bosan bak hayatına çocukta yokken aaa beni delirtme

Kiz deden yasinda adamla evlenirken vardı da cesaret şimdi mi yok çocuğun olduğunda sana anne ona dedemi diyecek kafayi mi yedin bosan bak hayatına çocukta yokken aaa beni delirtme
Acaba baba sevgisi gormedide ondami aradi acaba ben eşim iki yaş küçük diye sorun cukarmistimmm sende 25yas var ilginc

Ben babamı eşiniz yaşındayken dede yaptım 🤯

Neyse bu kısmı görmezden gelerek konuşucam. Karşısındaki kadına saygı duyan adam o kadınla ilişkisi bittikten sonra videoyu silerdi. Gerçi saygısı olan adam şimdi siz sorunca arkasından namusuna da dil uzatmazdı ya neyse. He saygısı olan adam sizle evlenirken o videodanda kurtulurdu. Kısaca eşiniz ne size ne geçmişteki kadına hatta kendine bile saygı duymayan benim gözümde sapık biri. Hiç ilişki yaşarken videoya almakta aklıma gelmedi benim 🙄 ben böyle bişey bulsam ve zaten bunlardan bağımsız boşanmayı istediğini söyleyen adama elveda derim. Genceciksiniz. Yaşıtız. Hayatınızın en ggüzel zamanlarını babanız yaşındaki bi adamla ve onun çocuklarıyla falan uğraşarak heba etmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Acaba baba sevgisi gormedide ondami aradi acaba ben eşim iki yaş küçük diye sorun cukarmistimmm sende 25yas var ilginc
Bence dede sevgisi görmemiş benim babam bile benden 25 yas buyuk değil, 😁 kızımla aramda 25 yas var çocuğumu bu sene doğurdum essek kadarim kizim 6 aylik bakiyorum beşiğe falan diyorum ki adam benim kadarken kiz besikteymis yuh

Bence dede sevgisi görmemiş benim babam bile benden 25 yas buyuk değil, 😁 kızımla aramda 25 yas var çocuğumu bu sene doğurdum essek kadarim kizim 6 aylik bakiyorum beşiğe falan diyorum ki adam benim kadarken kiz besikteymis yuh
Benimde çocuğumla yaş farkım 36 olucak tedirgin oldum yaa

Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
İnsanın kendine yaptığını yedi cihan toplansa yapamıyor. Bir an önce ayrılıp kurtulmaya bakın gencecik yaşta 2 çocuklu babanız yaşında ki adamla evlenmek Niye?

Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
Konu fake mi acaba? 51-26 hiç normal gelmedi. Yani insan bazen ne diyeceğini bilemiyor, 2 çocuklu 51 yaşında biriyle evlenirken kafan nerdeydi acaba

Bugün ikidir kendinden 25-27 yaş küçük kadınlarla evlenen erkek konusu okuyorum. Adamlara utanmazlar diyemiyorum çünkü alıcıları var kimse zorlamıyor. Kaybetmekten korkun boşanamayın, bir iki seneye akşamları sırtına hırkasını falan koyarsınız artık. Adam uyanık, evlilik ayağına beleş bakıcı işini ayarlamış.

Konuda yaştan da önemli dikkatimi bir şey çekti. Yalan söylemediği ne malum mesela ne zamandır tanıyorsunuz? Kadının belki haberi yok videoya alındığından. Bu ihtimaller doğrultusunda videodan haberiniz de varken eşinizle ilişkiye girerken gönül rahatlığıyla girebilecek misiniz? Belki sizi de kayda alacak bir yerlerde ifşanız olacak Allah korusun. Bu dediklerim belki abartılı gibi gelebilir size ama şimdi de yaşa gelmek istiyorum. 50 yaşındaki bir adamın 25 yaşındaki bir kadına yan gözle bakması beni rahatsız ederdi. Evet 18 yaş üstü herkesin yine 18 yaş üstü istediği yaştaki kişiyle olması yasaldır ama ne bileyim işte.

Büyük ihtimalle adamın çocuklarıyla akransınız. Çocuğu yaşındaki kadına bakan adam da, ona bakan kadın da çok sıradan değildir. En kibar böyle söyleyebildim. Normal kelimesini kullanmak istemedim. Çünkü herkesin normali kendine. Adamın fantezisi de budur. Aldatma yoksa taraflar da yetişkinse olabilir.

Back
X