- 28 Mart 2025
- 560
- 292
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız kişiliğini sevmiştim ama yanlış yapmışım
Çok haklısınızBenim babamla aramda 24 yaş var. Hem yaşlı hem sapık. Milletin videosunu çekiyor.
bosanmayacaksınız eğer çok kavga etmeyin.
Bende çekirdek yok ama çay var anam ev iside beni bekliyor ama sinsi sinsi okucam yazilanlariÇekirdeğini de al yanına bacım, buralar karışır![]()
Kiz deden yasinda adamla evlenirken vardı da cesaret şimdi mi yok çocuğun olduğunda sana anne ona dedemi diyecek kafayi mi yedin bosan bak hayatına çocukta yokken aaa beni delirtmeHaklısınız ama insan boşanmak içimde cesaret istiyor![]()
Acaba baba sevgisi gormedide ondami aradi acaba ben eşim iki yaş küçük diye sorun cukarmistimmm sende 25yas var ilgincKiz deden yasinda adamla evlenirken vardı da cesaret şimdi mi yok çocuğun olduğunda sana anne ona dedemi diyecek kafayi mi yedin bosan bak hayatına çocukta yokken aaa beni delirtme
Bence dede sevgisi görmemiş benim babam bile benden 25 yas buyuk değil,Acaba baba sevgisi gormedide ondami aradi acaba ben eşim iki yaş küçük diye sorun cukarmistimmm sende 25yas var ilginc
Benimde çocuğumla yaş farkım 36 olucak tedirgin oldum yaaBence dede sevgisi görmemiş benim babam bile benden 25 yas buyuk değil,kızımla aramda 25 yas var çocuğumu bu sene doğurdum essek kadarim kizim 6 aylik bakiyorum beşiğe falan diyorum ki adam benim kadarken kiz besikteymis yuh
Haklısınız ama insan boşanmak içimde cesaret istiyor![]()
İnsanın kendine yaptığını yedi cihan toplansa yapamıyor. Bir an önce ayrılıp kurtulmaya bakın gencecik yaşta 2 çocuklu babanız yaşında ki adamla evlenmek Niye?Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
Konu fake mi acaba? 51-26 hiç normal gelmedi. Yani insan bazen ne diyeceğini bilemiyor, 2 çocuklu 51 yaşında biriyle evlenirken kafan nerdeydi acabaEşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
Arkadaşlar kızmayın grubda ban yiyenlerin yaninda tek ayak cezası diyor o ne demek konu dışı oldu ozurdilerim.Bence bu evliliğe devam etmek çok daha büyük cesaret ister
Biraz daha iyi hissediyor musunuz? Buraları takip etmeye devam edin, millette ne dertler var der kendinizinkini unutursunuz.Arkadaşlar kızmayın grubda ban yiyenlerin yaninda tek ayak cezası diyor o ne demek konu dışı oldu ozurdilerim.
İnanmıyorsanız ne yapmanız gerektıgıne karar verinEvet sevdiğim için evlendim kendisi ile ben orada unutmuşum kesinlikle diyor inanmıyorum