Eşimin telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum

Videonun detaylarında çekildiği tarih ya da telefona iletildiği tarih gözükür zaten. Oradan baktınız mı doğru mu söylüyor? Eski videoysa geçmiş olsun kocanız sapkınca eski cinsel ilişki videolarının hayalleriyle yaşıyor. Yeni videoysa zaten her şey ortada.
Baktım eski video 2017 yazıyor

Yaşınız çok genç. Bundan 10 sene sonra sizin fıkır fıkır olduğunuz tam kendinizi bulduğunuz yaşlarda eşiniz büyükbaba kıvamında ve yaşında olacak ki şimdi de dede olabilecek yaşta orası ayrı. Cinselliğiniz tamamen bitecek. Büyük sorunlar başlayacak. İyi düşün çocuk falan yapma nolur.

Birde ben çekmedim diyor oysa telefon elinde belli oluyor kadına orospu bilmem ne diyor bende dedim ki yaparken öyle değildi ama dedim şimdi orospumu oldu dedim
Hangi kişiliği sevdin tam olarak? Birlikte olduğu kadının arkasindan dediklerine bak.
Her kartoloz hem de leş gibi bir adamla evlenmişsin.
Sen boşanmaya kalk bak o sevdiğim dediğin adam neler yapıyor sana.

Yaşınız çok genç. Bundan 10 sene sonra sizin fıkır fıkır olduğunuz tam kendinizi bulduğunuz yaşlarda eşiniz büyükbaba kıvamında ve yaşında olacak ki şimdi de dede olabilecek yaşta orası ayrı. Cinselliğiniz tamamen bitecek. Büyük sorunlar başlayacak. İyi düşün çocuk falan yapma nolur.
Haklısınız önerileriniz için çok teşekkür ederim

Hangi kişiliği sevdin tam olarak? Birlikte olduğu kadının arkasindan dediklerine bak.
Her kartoloz hem de leş gibi bir adamla evlenmişsin.
Sen boşanmaya kalk bak o sevdiğim dediğin adam neler yapıyor sana.
Kendisi de boşanmak istediğini söylüyor bazı nedenlerden hatalarımdan dolayı ya da gözümü boyamaya korkutmaya çalışıyor

Mideniz aldığı sürece devam edeceksiniz. Benim midem almazdı. Zaten 25 yaş büyük birini de almazdı. O yüzden size hayatta başarılar dilerim. Sanırım katkıda bulunabileceğim bi konu değil sizinki.
Görüşünüz için teşekkür ederim yine de

Dediler ama dinlemedim :(

para değil kesinlikle kişiliğini bana karşı temiz sevgisinden etkilenmiştim

Ablacığım sen dellendin mi, video karanlık diyorsun belli ki izinsiz çekmiş. 8 yıldır, o kadının izni haberi olmadan o videoyu izliyor. ADAM SAPIK. Seni de çekmediği ne malum???

Ee videonun tarihine baktınız mi? Ayrıca nerden tutulsa elde kalacak bir konu gercekten. Babanız yaşındaki adamın kişiliğini mi sevdiniz gercekten. Yoksa başka sebepler mi vardı

Ablacığım sen dellendin mi, video karanlık diyorsun belli ki izinsiz çekmiş. 8 yıldır, o kadının izni haberi olmadan o videoyu izliyor. ADAM SAPIK. Seni de çekmediği ne malum???
Yok kadının haberi de var anlaşılıyor videodan

Elli yaş ya az mı? Nasıl sevdiniz yaşı o kadar büyükki insan babası gibi görür kendinize bunu nasıl yaptınız genç yaşta hayaliniz neydi parası mi var gerçekten yoksa o yaşta birini neden isteyesiniz ki

Başka sebebi gerçekten yoktu
O zaman gercekten merak ediyorum. O yaşta adamla nasıl tanistin. Nasıl demedin yuh babam yaşındasın diye. Yani o yaşta adam bana yaklasmaya çalışsa ,sapık vaar diye bagira bagira kaçarım heralde.Kişiliğinde sevdiğin şeyler neydi.
Gercekten anlayamiyorum. Baska zorunluklarin, caresizligin falan mı vardı da kaçış mıydı senin için. Ya da çok cok zengin buna mi tav oldun.
Bu konuda burada olmasan bile kendine dürüst ol ki. Hayatının gidişatına bundan sonra doğru bir yön verebil.

Back
X