- 25 Ocak 2022
- 500
- 1.174
- 33
- 34
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
İmza atmak bu hakkı veriyor diye düşünüyorlar işte. İnsanlar değişik.Burada bile eş ve aileleriyle ilgili şeyler yazıyoruz konu açmasak bile, kaç kişi mesajlarının hepsinin eşi tarafından okunmasını ister? Adamlar kendilerinden, ailelerinden bahsedilmesinden hoşlanacak mı bakalım?
Neymiş eşler herseyi bilebilirmiş
Ben de görüşmesini istemezdim ve eşime söylerdim ama elbette görüşmeyeceksin diyemem. Karar onun… her erkek böyle şeyler konuşmuyor bu arada, benim eşim de hiç sevmez bu muhabbetleri. Çok görüşmüyor o yüzden o tarz arkadaşlarıyla…Hiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Arkadaş grubu wpye baktım sürekli görüştüğü arkadaşları şehir dışına da çıkıyorlar. Grup konuşma içeriği iğrençti daha fazla bakmak istemedim midemin bulanmaması için birkaç mesajdan sonra okumadım zaten. gerçi eşim yazmamış ama böyle arkadaşları olması rahatsız etti hepsi mi böyle bunların bilmiyorum keşke daha düzgün arkadaşları olsaydı
Tapusu bende diyorsunuz yaniEşim in de erkek gurubu yoktur ve iğrenç konuşmalar yapmaz.Benim de kız grubum yok ve yapmam ve doğru bulmuyorum böyle şeyleri.Ayrica eşim in TL ine de istediğim zaman bakarım benimle evlenmisse özel diye birşey olamaz.
Tamam,en mükemmel çift sizsiniz.Biz ikna oldukArkadaşlar sakin olun 40 kişi alintilamisHerkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil.Bizim evliliğimiz böyle.Esimin de benim de iğrenç muhabbetler yaptığımız gurubumuz yok.Birbirimizden tl de saklamiyoruz.İstedigimiz zaman da birbirimizin TL ine bakabiliyoruz.Sizin evliliğiniz tam tersi olabilir sıkıntı yok.
Boş yapmayın.Ben mükemmel görünmek için yazmadım, doğru olanı yazdım zorunuza gidiyorsa okuyun geçin.Olmayan birşeyi burada yazacak kadar kafayı yemedim.Herkesi kendiniz gibi sanmayın.Tamam,en mükemmel çift sizsiniz.Biz ikna olduk.
Evet boş yapan benim,kusura bakmayın.Çekemedim sizin mutluluğunuzuBoş yapmayın.Ben mükemmel görünmek için yazmadım, doğru olanı yazdım zorunuza gidiyorsa okuyun geçin.Olmayan birşeyi burada yazacak kadar kafayı yemedim.Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
Buradan öyle görünüyor.En mükemmel çift sizsiniz yazan biri cekemiyordur net.Mukemmel bir çift değiliz ama orada yazdıklarım gerçek.Evet boş yapan benim,kusura bakmayın.Çekemedim sizin mutluluğunuzu.
Ne var bunda yaaa?Ben ve eşim teli ortaya koyariz hem kontrol hem öylesine bakarım.Neden bu kadar tedirgin oldun kiHiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Arkadaş grubu wpye baktım sürekli görüştüğü arkadaşları şehir dışına da çıkıyorlar. Grup konuşma içeriği iğrençti daha fazla bakmak istemedim midemin bulanmaması için birkaç mesajdan sonra okumadım zaten. gerçi eşim yazmamış ama böyle arkadaşları olması rahatsız etti hepsi mi böyle bunların bilmiyorum keşke daha düzgün arkadaşları olsaydı
Tamam,çekemiyorum dedim ya.Allah mutluluğunuzu daim etsin hanımefendiBuradan öyle görünüyor.En mükemmel çift sizsiniz yazan biri cekemiyordur net.Mukemmel bir çift değiliz ama orada yazdıklarım gerçek.
Niye baktin deyip durduguna göre kendisi de yazmis olabilir ya da başka sakladigı biseymi var acaba biraz uzerine gidin bence o sizinkine baksa boyle mi yapacaksiniz esim bakmaz telefonuma ama arada birsey lazim olursa alir niye baktin deyip durmam haliyleHiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Hiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Bu gece ne yaptın işte hadi iyisinler bir de birbirlerine gay gibi espriler vardı bebeğim bitanem diye yazmış ve birbirlerine ve +18 içerikler. Yani tuhaf geldi esprisi bile arabada hallederiz seninle güzelim falan yazmış. Ama gerçek değil tabi biliyorum da erkeklerin birbirine böyle konuştuğunu da ilk kez görüyorum..nasıl muhabbetler mesela bir örnek verseniz . İğrenç dediğiniz karı kız muhabbeti mi ? Aslında ben de rahatsız olurdum sanırım .
kız gruplarında +18 muhabbetler, resimler çevirin bakalım eşiniz bu kadar medeni yaklaşacak, eşimin özel hayatı diyecek mi?Kocanız sizden ayrı bir birey, bence şüphe duymadığınız bir durumda adamın erkeklerle olan muhabbet grubunu okumanız onun özeline yapılmış bir tecavüz gibiben eşimin kız grubumda yaptığım geyikleri veya kk ya yazdığım şeyleri okumasını istemem . En azından okuduğunuzu söylememeniz iyi olmuş
Benimki her şeyimi bildiği gibi burada takıldığımı da biliyor. Biz telefon da saklamayız. Girip okudu mu hayır, ama saklayacağım bir düşüncem eylemin de yok okuyabilir. Hayata bakış açımı da biliyor, kendisi ve çevresi hakkındaki fikirlerimi de, zaten yüzüne karşı da savunacağım şeyler, okusa şaşırmaz.Burada bile eş ve aileleriyle ilgili şeyler yazıyoruz konu açmasak bile, kaç kişi mesajlarının hepsinin eşi tarafından okunmasını ister? Adamlar kendilerinden, ailelerinden bahsedilmesinden hoşlanacak mı bakalım?
Neymiş eşler herseyi bilebilirmiş
Ya alıp didik didik etmek var bir de üstünkörü bakmak var. Eşim(yok)benim whatsapp konuşmalarıma bakmasın isterim. Galerime de bakmasın. Tesettürlü arkadaşlarımın kendi ablalarımın başörtüsüz fotoğrafları falan var onları görmemeli. Ha ama instagrama bakabilir,tabi mesajlara değil paylaşımlarla.Eşimiz bize en yakın kişi.ben onun telefonuna bakabilirim o da benim telefonuma bakabilir"hakkın yok,o onun özeli"gibi görüş bana uygun değil.mevzuya bakacak olursak bazı erkekler malesef bu tarz muhabbetler yapıyor eğleniyor eşinizle konuşabilirsiniz bence iki tarafta rahatsız old durumu söyleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?