- 15 Haziran 2022
- 859
- 767
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Sürekli her hafta görüşüp bir de şehir dışı planlar yapınca bakmak istedim ben kendim yakından tanımıyorumBiz nasıl kız grubumuzda ki yazışmaları eşimizin görmesini istemiyorsak erkekler de istemez. Ayrıca erkek muhabbeti denilen birşey var. Madem hakkınız olmayan bişey yaptınız bari şikayet etmeyin
O da mesajda konuşmamış , mesajlaşmayı sevmez ama bu tarz konuşup duruyorlarsa demek o da illa katılıyordur diye aklımdan geçti sürekli görüştüğü insanlar olduğu içinBu tarz konularda gordugum cogu erkek böyle diyenler agirlikta oluyor.
8 yillik evliyim, eşimin igrenc sohbetler ettigini gormedim, arkadaşlarinin da sacma sapan yazdigini gormedm.
Ha abuk sabuk konuşma huyu ve boyle arkadaş ortami olan birini de yapma diyerek duzeltemezsiniz zaten. Cocuk degil neticede
Çoğu kişi tersini düşünebilir ama ben eşime güveniyorsam arkadaşlarını umursamam genelde .Sürekli her hafta görüşüp bir de şehir dışı planlar yapınca bakmak istedim ben kendim yakından tanımıyorum
Sürekli her hafta görüşüp bir de şehir dışı planlar yapınca bakmak istedim ben kendim yakından tanımıyorum
Ergen cocugunuzu kontrol.ediyorsunuz sankiSürekli her hafta görüşüp bir de şehir dışı planlar yapınca bakmak istedim ben kendim yakından tanımıyorum
Evli olanlarla tanıştık ama bekar olan arkadaşları çoğunlukta onları da uzaktan yolda görmüşlüğüm var merhaba falan diye ama onlar dışarda görüşürler genelde oyun oynamak için vsEşinizin bu kadar sık gorustugu insanlarla tanismadiniz mi?
Hiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Arkadaş grubu wpye baktım sürekli görüştüğü arkadaşları şehir dışına da çıkıyorlar. Grup konuşma içeriği iğrençti daha fazla bakmak istemedim midemin bulanmaması için birkaç mesajdan sonra okumadım zaten. gerçi eşim yazmamış ama böyle arkadaşları olması rahatsız etti hepsi mi böyle bunların bilmiyorum keşke daha düzgün arkadaşları olsaydı
Evli olanlarla tanıştık ama bekar olan arkadaşları çoğunlukta onları da uzaktan yolda görmüşlüğüm var merhaba falan diye ama onlar dışarda görüşürler genelde oyun oynamak için vs
Zaten karışmıyorum ki çoğunda gidiyor, bir iki sefer bugün de gitme dediğim oldu o da olsun o kadarPeripadişahının kızı da olsan eşini emrinin altına alamıyorsun işte. Koskoca adamın kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğine karışmayın bir zahmet. Ha gerçekten eşinizi etkileye kötü alışkanlıklara sevk eden birileri olur o zaman uyarırsınız ama sizinki abartı
Bekar erkek diye değil de onlar daha farklı dışarda takılırlar genelde içerisinde evliler de var hep beraber kalabalık bir grup sayılırlar . Evli olanlar eşiyle geliyor ya da dışarda buluşuyoruz ama onlar tek başına sarmaz ortam kişiye göre değişir tabi bizde böyleEvli bekar ne alaka ki? Bekar diye evine sokmadiği, eşiyle taniştirmak istemediği insanlarla niye bu kadar gorusuyor ki?
Demek ki arkadaş konusunda secici bir insan değil eşiniz.
Eşimim bekar arkadaslarinin hepsiyle taniştim disarda da oturduk yedik içtik, ustelik her hafta bulusmazlar herkesin işi gucu var ne garip ya
kontrol etmeyip birşeyler yapsa hiç mi farkına varılmadı ruhun duymadı denir burda kontrol etsek güvenmiyor musun eşine denir ben %99 güveniyorum ama yine de kimseye %100 güvenemem o telefonuna kolay kolay bakmam zaten 1 yılda daha dün ilk kez baktım böyle onda da yakalandımErgen cocugunuzu kontrol.ediyorsunuz sanki
Eşimiz bize en yakın kişi.ben onun telefonuna bakabilirim o da benim telefonuma bakabilirHiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Arkadaş grubu wpye baktım sürekli görüştüğü arkadaşları şehir dışına da çıkıyorlar. Grup konuşma içeriği iğrençti daha fazla bakmak istemedim midemin bulanmaması için birkaç mesajdan sonra okumadım zaten. gerçi eşim yazmamış ama böyle arkadaşları olması rahatsız etti hepsi mi böyle bunların bilmiyorum keşke daha düzgün arkadaşları olsaydı
Maalesef "bunlarin hepsi" boyle degil. Sizin esiniz ve arkadaslaro "boyle"Hiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Eşim telefonu saklamıyor şifresini biliyorum ama bende hiç açıp bakmıyorum o da beninkine bakmaz hatta bende telefonumu çekerim video izliyorsak bi arkadaşım özel birşey atmışsa onun özeli diye kendim sakladığımdan değil işte baktım yine de planları sürekli bu arkadaşlarıyla arttıkça ben de kıskançlık duyguları oluşmaya başladı halbuki eskiden aşırı rahattım şimdi göndermek istemiyorum bir de şehir dışı arkadaşlarıyla bir günlüğüne gidecek olunca, eskiden o da yapmazdı böyle şeyler hep benimle plan yapardı ondan sanırımEşimiz bize en yakın kişi.ben onun telefonuna bakabilirim o da benim telefonuma bakabilir"hakkın yok,o onun özeli"gibi görüş bana uygun değil.mevzuya bakacak olursak bazı erkekler malesef bu tarz muhabbetler yapıyor eğleniyor eşinizle konuşabilirsiniz bence iki tarafta rahatsız old durumu söyleyebilir
Hmm anladım..demekki keyif alıyor onlarla da vakit geçirmekten.bence çok aşırı değilse bu gezmeler ve güven kaygınız yoksa eşinizin de ona iyi gelen şeyi yapmasına bı süre müsade edin..rahatsız olursanız ya da sizi çok ihmal edrse dile getirirsinizEşim telefonu saklamıyor şifresini biliyorum ama bende hiç açıp bakmıyorum o da beninkine bakmaz hatta bende telefonumu çekerim video izliyorsak bi arkadaşım özel birşey atmışsa onun özeli diye kendim sakladığımdan değil işte baktım yine de planları sürekli bu arkadaşlarıyla arttıkça ben de kıskançlık duyguları oluşmaya başladı halbuki eskiden aşırı rahattım şimdi göndermek istemiyorum bir de şehir dışı arkadaşlarıyla bir günlüğüne gidecek olunca, eskiden o da yapmazdı böyle şeyler hep benimle plan yapardı ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?