• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonuna baktım

Telefon karıştırmayı çok çirkin buluyorum. Açık aramak gibi geliyor bana. Ayrıca kendi arkadaşlarıyla olan konuşmaları okumanız da çok yakışıksız. O mesajlar eşinize yazılmış size değil. Belki bir arkadaşı şahsi bir problemini yazdı, neden siz bunu bilesiniz? Watsapp grubu konusuna gelince normalde sözel ifade edilmeyen şeyler watsappta rahatlıkla yazılabiliyor. Ben normal hayatımda hiç küfür kullanmam mesela ama yazı dilinde kullandığım oluyor. Herkesin arkadaş ilişkisi kendine özeldir. Evlendi diye insanlar kişiliklerini kaybedip karı koca bir bütün olmamalı. Eşinizin telefonunu karıştırdığınıza göre bir şeyler bulmakmış amacınız bulmuşsunuz da.

Bazıları için hayat eşten ibaret sanırım, eşimin kendisiyle ilgili şeyleri bilirim ama arkadaşları ile olan muhabbetinden banane?Benim arkadaşlarımla olan muhabbetindem ona ne? Arkadaş, kardeş, anne, baba bunun sonu yok. Bana çok yakışıksız geliyor bunları takip etmek. Kocamın laf arasında geçmediyse kiminle ne grubu var bilmiyorum o da söylediğim haricindekileri bilmez. Başka derdim yok bunları takip edeceğim.
Şimdi yazılanları bildiniz ne oldu, ne geçti elinize?/

Evlilikte telefon saklayacak ne var ki ? Ben farklı düşünüyorum. Evlendigimizden beri hatta sevgiliyken bile telefonlar ortadadır. Tabiki gidip arkadaşlarıyla özel konuşmalarına bakmıyorum ama bı erkeğin bunu bu kadar buyutmesinide anlamıyorum. Allah aşkına her hafta sonu bazen içinize sinsin bazen sinmesin adam arkadaşlarıyla buluşuyorsa bı anlik biseyle bile bakılabilir. Tabiki etik değil ama insanız sonuçta. Erkek grubunda yapmadıkları biseyi bile yaptım diye anlatırlar normal moduda saçma aynı şekilde kadın yapmadığı biseyi yazsa adamda bunu görse adamda hayırdır der. Aynı hayatı en ozelimizi her derdimizi her mutluluğumuzu paylasiyoruz. Ama kimse hiç adamın telefonuna dokunmamış bile gibi davranıyor. Suphelendigimiz en ufak birşeyde hepimiz telefonlara saldiriyoruz. Biraz gerçekçi olalım bence. Yada günümüz dünyasında yüzde yetmişbes böyleyiz diyelim. Evet bence bakmamaniz gerekirdi, ama karşı tarafında bunu bu kadar sorun yapmaması gerekir bana göre. Çok ciddi tepkiler veriyorsa bı noktadan sonra bu kadar önemli ne varda sakliyorsun diye sorarım. İşimize gelince karı koca milletin dedikodusunu yaparız işimize gelince ay yok o onun çok özeli.
Evlilik şeffaf olmalı tabiiki bu benim fikrim.

Eşim in de erkek gurubu yoktur ve iğrenç konuşmalar yapmaz.Benim de kız grubum yok ve yapmam ve doğru bulmuyorum böyle şeyleri.Ayrica eşim in TL ine de istediğim zaman bakarım benimle evlenmisse özel diye birşey olamaz.

Haklısınız sonuçta tapusu sizde😁

Bizim telefonlarimiz sifresiz ortada oluyor. Ama ikimizde digerinin özel mesajlarini okumayiz. Mesela aileden gelen mesajlara. Bir ortak arkadas grubumuz var. Orda esler de var. Simdi sadece erkekler olan bir grup yok. Ama olsada acip bakmam. Esimin arkadaslarini hepsini taniyorum. Hepsi isinde gücünde ailesinde olan insanlar. Ha sacma seyler yazan biri olsa o esimi baglamaz. Simdi siz isteseniz de esinizi bu konuda uyaramazsiniz, cünkü yazismalari kendisi size göstermedi. Ama böyle sadece erkekler olan gruplarda en az bir tane salak da olur. 😅 Yeter ki o salak esiniz olmasin

Ayrıca eşlerden biri TL ini sakliyorsa,şifre koyuyorsa bir haltlar karıştırıyordur.Saklayacak birşey i olmayan TL ine eşinin bakmasindan rahatsız olmaz.

Neden gitme dediniz? Geçerli bir nedeniniz var mıydı gitmemesi için
Hayır olmak zorunda mı gitme derim gitmez bir iki kere dedim diye nolacak eşim değil mi benle kalmasını istiyorsam nolacak yani çok duyar kasılıyor tapulu mu diye 😂

Ayrıca evet tartıştık bunun için artık tartışmıyoruz çünkü önceden aniden söylüyordu ben çıkıyorum diye şimdi daha öncesinde planı varsa söylüyor bende öyle kalakalmıyorum yüzüne bakıp

Tapu ile alakası yok ki.O da benim TL ime istedigi zaman bakabilir.Esler birbirinin TL ine de bakmayacaksa ne anlamı var evliliğin.?
Evliliğin anlamı birbirinin telefonunu hunharca kurcuklamasında gizli demekkisiiii bende diyordum bizim evlilik pek yavan meğer isem bundamış..

Tapu ile alakası yok ki.O da benim TL ime istedigi zaman bakabilir.Esler birbirinin TL ine de bakmayacaksa ne anlamı var evliliğin.?
Neden bakma ihtiyacı duyayım ki? İkimizin de telefonları ortadadır ama alıp bakayım ne konuşmuşsun ne yazmışsın demek özel alanı ihlal etmek demektir. Ben onun eşiyim diye bu kadar özeline girmem haklı bir gerekçe değil.
eşimin telefonunun karıştırma gereği duyduğum an elimden şüpheleniyorum demektir. Bunu dışında elimi sürmem
Evlilik demek yapışık ikiz gibi yaşamak demek değil.

Hayır olmak zorunda mı gitme derim gitmez bir iki kere dedim diye nolacak eşim değil mi benle kalmasını istiyorsam nolacak yani çok duyar kasılıyor tapulu mu diye 😂

Ayrıca evet tartıştık bunun için artık tartışmıyoruz çünkü önceden aniden söylüyordu ben çıkıyorum diye şimdi daha öncesinde planı varsa söylüyor bende öyle kalakalmıyorum yüzüne bakıp

Peripadişahınkızı olunca böyle oluyor demek . Hımmm 🤔

Hiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.

Arkadaş grubu wpye baktım sürekli görüştüğü arkadaşları şehir dışına da çıkıyorlar. Grup konuşma içeriği iğrençti daha fazla bakmak istemedim midemin bulanmaması için birkaç mesajdan sonra okumadım zaten. gerçi eşim yazmamış ama böyle arkadaşları olması rahatsız etti hepsi mi böyle bunların bilmiyorum keşke daha düzgün arkadaşları olsaydı
Her erkek grubu böyle değil onu söyleyeyim.gerçekten kalitesiz arkadaşları varmış.ben iki tarza da şahit oldum, dediğiniz gibi birbirine şakasına hakaretler eden, yılışık seviyesiz tiplerden okuşan ve gayet saygılı, birbirine tam tersi iltifatlar eden, destekleyen, kibar konuşan erkek arkadaş grupları da var.hoş değil tabiki.haklısınız.

Neden bakma ihtiyacı duyayım ki? İkimizin de telefonları ortadadır ama alıp bakayım ne konuşmuşsun ne yazmışsın demek özel alanı ihlal etmek demektir. Ben onun eşiyim diye bu kadar özeline girmem haklı bir gerekçe değil.
eşimin telefonunun karıştırma gereği duyduğum an elimden şüpheleniyorum demektir. Bunu dışında elimi sürmem
Evlilik demek yapışık ikiz gibi yaşamak demek değil.
Oradaki TL bence Türk Lirası Calci
Telefon olsa duramazdık 😊

Arkadaşlar sakin olun 40 kişi alintilamis😅Herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil.Bizim evliliğimiz böyle.Esimin de benim de iğrenç muhabbetler yaptığımız gurubumuz yok.Birbirimizden tl de saklamiyoruz.İstedigimiz zaman da birbirimizin TL ine bakabiliyoruz.Sizin evliliğiniz tam tersi olabilir sıkıntı yok.

Burada bile eş ve aileleriyle ilgili şeyler yazıyoruz konu açmasak bile, kaç kişi mesajlarının hepsinin eşi tarafından okunmasını ister? Adamlar kendilerinden, ailelerinden bahsedilmesinden hoşlanacak mı bakalım?
Neymiş eşler herseyi bilebilirmiş 🙄
Mesela ben buraya da eşimden gizleyecegim birşey yazmiyorum.Oyle bir yorum da. yapmiyorum.Ama siz yazabilirsiniz.Ben sizi suclamadim.Sadece bana göre doğru olanı yazdım.Size göre doğru odur bana göre de bu.

Mesela ben buraya da eşimden gizleyecegim birşey yazmiyorum.Oyle bir yorum da. yapmiyorum.Ama siz yazabilirsiniz.Ben sizi suclamadim.Sadece bana göre doğru olanı yazdım.Size göre doğru odur bana göre de bu.
Mesele gizlemek değil zaten, benimde gizlediğim bir şey yok ama neden okusun?Buna hakkı olsun, sırf eşim diye, benim ondan ayrı var olduğum bir yer, şey olamaz mı? Çocuklar bile bu kadar müdahale ettirmiyor kendine. 7 yaşındaki kızım öğretmenine yazdığı şiiri okumadı bana, sadece ikisi arasında olsun istiyormuş çünkü. Koca koca insanlar ve onların mesajlarından bahsediyoruz burada.
Direkt size de değildi zaten mesajım, öyle olsa alıntılardım.

Maalesef kötü bir arkadaş çevresi var eşinin.

Yani bana göre kötü.

Hiç hoşlanmam öyle abaza yazışmalardan,konuşmalardan,fotoğraflardan.

Back
X