- 7 Ocak 2016
- 10.340
- 49.882
- 598
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Zaten karışmıyorum ki çoğunda gidiyor, bir iki sefer bugün de gitme dediğim oldu o da olsun o kadar
Eşim in de erkek gurubu yoktur ve iğrenç konuşmalar yapmaz.Benim de kız grubum yok ve yapmam ve doğru bulmuyorum böyle şeyleri.Ayrica eşim in TL ine de istediğim zaman bakarım benimle evlenmisse özel diye birşey olamaz.
Tapu ile alakası yok ki.O da benim TL ime istedigi zaman bakabilir.Esler birbirinin TL ine de bakmayacaksa ne anlamı var evliliğin.?Haklısınız sonuçta tapusu sizde
Hayır olmak zorunda mı gitme derim gitmez bir iki kere dedim diye nolacak eşim değil mi benle kalmasını istiyorsam nolacak yani çok duyar kasılıyor tapulu mu diyeNeden gitme dediniz? Geçerli bir nedeniniz var mıydı gitmemesi için
Evliliğin anlamı birbirinin telefonunu hunharca kurcuklamasında gizli demekkisiiii bende diyordum bizim evlilik pek yavan meğer isem bundamış..Tapu ile alakası yok ki.O da benim TL ime istedigi zaman bakabilir.Esler birbirinin TL ine de bakmayacaksa ne anlamı var evliliğin.?
Neden bakma ihtiyacı duyayım ki? İkimizin de telefonları ortadadır ama alıp bakayım ne konuşmuşsun ne yazmışsın demek özel alanı ihlal etmek demektir. Ben onun eşiyim diye bu kadar özeline girmem haklı bir gerekçe değil.Tapu ile alakası yok ki.O da benim TL ime istedigi zaman bakabilir.Esler birbirinin TL ine de bakmayacaksa ne anlamı var evliliğin.?
Hayır olmak zorunda mı gitme derim gitmez bir iki kere dedim diye nolacak eşim değil mi benle kalmasını istiyorsam nolacak yani çok duyar kasılıyor tapulu mu diye
Ayrıca evet tartıştık bunun için artık tartışmıyoruz çünkü önceden aniden söylüyordu ben çıkıyorum diye şimdi daha öncesinde planı varsa söylüyor bende öyle kalakalmıyorum yüzüne bakıp
Her erkek grubu böyle değil onu söyleyeyim.gerçekten kalitesiz arkadaşları varmış.ben iki tarza da şahit oldum, dediğiniz gibi birbirine şakasına hakaretler eden, yılışık seviyesiz tiplerden okuşan ve gayet saygılı, birbirine tam tersi iltifatlar eden, destekleyen, kibar konuşan erkek arkadaş grupları da var.hoş değil tabiki.haklısınız.Hiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Arkadaş grubu wpye baktım sürekli görüştüğü arkadaşları şehir dışına da çıkıyorlar. Grup konuşma içeriği iğrençti daha fazla bakmak istemedim midemin bulanmaması için birkaç mesajdan sonra okumadım zaten. gerçi eşim yazmamış ama böyle arkadaşları olması rahatsız etti hepsi mi böyle bunların bilmiyorum keşke daha düzgün arkadaşları olsaydı
Oradaki TL bence Türk Lirası CalciNeden bakma ihtiyacı duyayım ki? İkimizin de telefonları ortadadır ama alıp bakayım ne konuşmuşsun ne yazmışsın demek özel alanı ihlal etmek demektir. Ben onun eşiyim diye bu kadar özeline girmem haklı bir gerekçe değil.
eşimin telefonunun karıştırma gereği duyduğum an elimden şüpheleniyorum demektir. Bunu dışında elimi sürmem
Evlilik demek yapışık ikiz gibi yaşamak demek değil.
Mesela ben buraya da eşimden gizleyecegim birşey yazmiyorum.Oyle bir yorum da. yapmiyorum.Ama siz yazabilirsiniz.Ben sizi suclamadim.Sadece bana göre doğru olanı yazdım.Size göre doğru odur bana göre de bu.Burada bile eş ve aileleriyle ilgili şeyler yazıyoruz konu açmasak bile, kaç kişi mesajlarının hepsinin eşi tarafından okunmasını ister? Adamlar kendilerinden, ailelerinden bahsedilmesinden hoşlanacak mı bakalım?
Neymiş eşler herseyi bilebilirmiş
Mesele gizlemek değil zaten, benimde gizlediğim bir şey yok ama neden okusun?Buna hakkı olsun, sırf eşim diye, benim ondan ayrı var olduğum bir yer, şey olamaz mı? Çocuklar bile bu kadar müdahale ettirmiyor kendine. 7 yaşındaki kızım öğretmenine yazdığı şiiri okumadı bana, sadece ikisi arasında olsun istiyormuş çünkü. Koca koca insanlar ve onların mesajlarından bahsediyoruz burada.Mesela ben buraya da eşimden gizleyecegim birşey yazmiyorum.Oyle bir yorum da. yapmiyorum.Ama siz yazabilirsiniz.Ben sizi suclamadim.Sadece bana göre doğru olanı yazdım.Size göre doğru odur bana göre de bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?