- 25 Ocak 2022
- 500
- 1.174
- 33
- 34
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
eşim mühendis 4 kişilik bir arkadaş grubu var lise arkadaşları zaten biri öğretmen biri psikolog biride fizyoterapist. Hepside evli ayda bir veya iki eşli şekilde dışarıda yemek yeriz eşleriyle ben görüşürüm vs. Bir whatsapp grupları var muhabbetler hep küfürlü yada bel altı bir kere eşim uyurken ısrarla mesajlar geliyordu açıp bakmıştım ertesi günde ona söylemiştim gece çok öttü telefonun sessize aldım ama belki önemli bişeydir diye açmış bulundm dedim diğer 3ü aralarında sohpet ediyorlardı.
Ama hepsi çok kaliteli çok iyi yerlerde olan insanlar ve eşim onlarla birlikteyken gözüm hiç arkada kalmaz. Eşimle 7 yıldır birlikteyiz 1 kere yanımda küfrettiğini duymadm ama erkekler arasında ne yaptığı nasıl iletişim kurdukları beni pek ilgilendirmiyor.
Ama hepsi çok kaliteli çok iyi yerlerde olan insanlar ve eşim onlarla birlikteyken gözüm hiç arkada kalmaz. Eşimle 7 yıldır birlikteyiz 1 kere yanımda küfrettiğini duymadm ama erkekler arasında ne yaptığı nasıl iletişim kurdukları beni pek ilgilendirmiyor.