Eşimin tavırları

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
947
123
30
Ailemin ilgisizliği hakkında konu açmıştım sorunlarımızı konuştuk yanlış anlamalar olduğunu vs yakında da doğumum var ailem yanımda olmaya çalışıyor bir problem yok.

Eşim haftada 2 gün maç izliyor, maç olduğu zamanlarda program yapmıyorum ki genelde haftasonu erkenden evde oluyoruz o izleyecek diye. Hatta geçen gün arkadaşıyla evde izlediler bende ailemle zaman geçirdim. Dün akşam yine maçı varmış babam aramıştı beni davet ettim geldiler ki ben bütün gün evdeyim ve gerçekten aileme ihtiyacım var bu sıralar ve zaten ailemde yeni evliler aman biz gidip gelmeyelim araları bozulmasın çekingenliği var çok nadir gelirler.

Akşam annemler gelecek dedim söylendi bende bilmiyordum özür dilerim vs. İnsanların yanında telefonu açtı izliyor tamam yine bir şey demiyorum ses geliyor tepkiler veriyor arada neyse diyorum izlesin. Sonra hadi TV olan odaya geçelim ben maç izleyim dedi. Çocuk gibi. Olmaz öyle sen git orda otur o zaman dedim. İzlemiyorum ya tamam üf falan yaptı. Sessizce ayıp oluyor yapma lütfen gibi bir şey dedim sesli bir şekilde ne diyosun yaa diye bana çıkıştı abim var babam var annem var bu arada sustum artık. Cevap versem saçma sapan tepkiler verecek.

Şimdi de hiç hatalı değilim senin yüzünden bir maç zevkim var onuda yaşayamıyorum daha neler neler. İnanılmaz sinirliyim doğumuma sayılı günler var gerçekten çok ciddi tepkiler vermek istiyorum ama sakin kalıp durup düşünmek de istedim. Sizce kim haklı ve ben nasıl davranmalıyım ?

Futbol fanatiği adamlardan hiç hoşlanmıyorum. Mümkün olduğunca hayatıma almadım, yanlışlıkla aldıklarımı da postaladım. Konu futbol olunca akıl mantık ortamı terkediyor bu adamlarda.

Ama siz anlaşmış, kabul etmişsiniz. Ona göre de bir düzen kurmuşsunuz evinizde. Eşinizin ailesi geleceği zaman nasıl size uygun musun diye sormasını beklerseniz aynı şekilde siz de ailenizi kabul etmeden önce eşinize sormalısınız. Futbol olmaz başka bir şey olur, sonuçta o adam da o evde yaşıyor.

Bilerek ve isteyerek saygısızlık yapmış, çok çirkin. Böyle bir adamla nihayete eremezsiniz sanki. Kusura bakmayın. Onun anası babası gelince bugün benim dizim var diye ikramdan geri durup oturuyor musunuz siz? Hiç hoş değil yaptıgı. Ve farkında.

Eşinizin davranişlari çoooook berbat. Sizi sevse o günü her turlu idare ederdi maç kacmiyor tekrari mutlaka oluyor, olmasa bile kalp kirmaya değmez.

Bu arada eşe haber vermeden eve aileyi davet etmeyi ben hoş bulmuyorum, ben idare ederdim ama eşimi uyarirdim mutlaka bu konuda.

Aman hep izliyormus zaten bi gunde sonradan izlesin mac zikkimini
izleseler bile sonra ozetini pozisyonlarini ivirini zivirini izliyorlar zaten hayret birsey
Inadina mac oldugu gunler onun ailesini davet et bakalim o zaman nasil olacak hali tavri
Yeni evliyim demissin ama doguma sayili gunler kaldi demissin az evlilik oturaydi be arkadasim
Bu adam mac keyfini birakip doguma da gelmez aksam maksam dogurma 😒

Ailemin ilgisizliği hakkında konu açmıştım sorunlarımızı konuştuk yanlış anlamalar olduğunu vs yakında da doğumum var ailem yanımda olmaya çalışıyor bir problem yok.

Eşim haftada 2 gün maç izliyor, maç olduğu zamanlarda program yapmıyorum ki genelde haftasonu erkenden evde oluyoruz o izleyecek diye. Hatta geçen gün arkadaşıyla evde izlediler bende ailemle zaman geçirdim. Dün akşam yine maçı varmış babam aramıştı beni davet ettim geldiler ki ben bütün gün evdeyim ve gerçekten aileme ihtiyacım var bu sıralar ve zaten ailemde yeni evliler aman biz gidip gelmeyelim araları bozulmasın çekingenliği var çok nadir gelirler.

Akşam annemler gelecek dedim söylendi bende bilmiyordum özür dilerim vs. İnsanların yanında telefonu açtı izliyor tamam yine bir şey demiyorum ses geliyor tepkiler veriyor arada neyse diyorum izlesin. Sonra hadi TV olan odaya geçelim ben maç izleyim dedi. Çocuk gibi. Olmaz öyle sen git orda otur o zaman dedim. İzlemiyorum ya tamam üf falan yaptı. Sessizce ayıp oluyor yapma lütfen gibi bir şey dedim sesli bir şekilde ne diyosun yaa diye bana çıkıştı abim var babam var annem var bu arada sustum artık. Cevap versem saçma sapan tepkiler verecek.

Şimdi de hiç hatalı değilim senin yüzünden bir maç zevkim var onuda yaşayamıyorum daha neler neler. İnanılmaz sinirliyim doğumuma sayılı günler var gerçekten çok ciddi tepkiler vermek istiyorum ama sakin kalıp durup düşünmek de istedim. Sizce kim haklı ve ben nasıl davranmalıyım ?
Eşinizin bu maç aşkini biliyorsaniz keşke ayni gun davet etmeseymişsiniz.Ama eṣinizde terbiyesizlik yapmiş sirf bir maç için herkesin icinde tavir yapilip yuksek sesle konuşulmaz birgunde izleme yani dunyan yikilmaz.Yaptigi terbiyesizligi onun yuzune vurunki birdaha boyle şeyler yapmasin eşler ikiside bir birine saygi duymali

Futbol fanatiği adamlardan hiç hoşlanmıyorum. Mümkün olduğunca hayatıma almadım, yanlışlıkla aldıklarımı da postaladım. Konu futbol olunca akıl mantık ortamı terkediyor bu adamlarda.

Ama siz anlaşmış, kabul etmişsiniz. Ona göre de bir düzen kurmuşsunuz evinizde. Eşinizin ailesi geleceği zaman nasıl size uygun musun diye sormasını beklerseniz aynı şekilde siz de ailenizi kabul etmeden önce eşinize sormalısınız. Futbol olmaz başka bir şey olur, sonuçta o adam da o evde yaşıyor.
Böyle değildi başlarda dijitürk falan satın aldı iyi hoş tamam çoğu zaman da bende eşlik ediyorum ki hiç ilgim yoktur. Ben çok hassas bi dönemden geçiyorum 5 gün sonra sezeryanla doğum yapacağım ve sürekli onun ailesiyle zaman geçirdik son zamanlarda benimkilerle çok mesafeliyiz zaten çekine çekine geliyor insanlar ki gelmiyorlar diye üzülüyordum bir gün de o anlayışlı olabilirdi bence

Böyle değildi başlarda dijitürk falan satın aldı iyi hoş tamam çoğu zaman da bende eşlik ediyorum ki hiç ilgim yoktur. Ben çok hassas bi dönemden geçiyorum 5 gün sonra sezeryanla doğum yapacağım ve sürekli onun ailesiyle zaman geçirdik son zamanlarda benimkilerle çok mesafeliyiz zaten çekine çekine geliyor insanlar ki gelmiyorlar diye üzülüyordum bir gün de o anlayışlı olabilirdi bence
Tabiki anlayişli olmali eşinize soyleyin sakince sen benim aileme nasil davranirsan bende ayni şekilde karşilik veririm diye belki farkina varirda kendine çeki duzen verir.

Aileniz adı üstünde aile, resmi ya da uzak bir akraba değiller ki neden maç izleyemiyor?

canım seni üzmek istemem hassas dönemlerdesin ama ailene yaptığı çok saygısızca iyi ki abin kalkıp dövmemiş

Altını da siz değiştirin bari . Bu ne ya böyle büyüyememiş çocuk gibi . Ailenize saygısı yok size hiç yok
Evet çok sinirlendim ki ben onun ailesine asla böyle davranmıyorum ve ne zaman dışarı çıkmak istese asla müdahale etmem aramam rahatsız etmem ayrı ayrı Zaman geçirelim derim. Yani kalkıp evden gidesim geliyor

Ooo eşin bildigin bir daha gelmesinler diye yapmış . 5 gün sonra sezeryanin varmış simdilik takma bunu. Ama doğumdan sonra kendini toparladiktan sonra burnundan getir intikamini al kesinlikle

Olabilirdi ama olmamış. Dediğim gibi akıl mantık ortamı terkediyor söz konusu futbol olunca. Siz de bu adamı seçmiş, evlenmiş, daha evlilik oturmadan baba yapmışsınız. Yani şu saatten sonra yapacak pek bişey kalmamış.

Back