Arayip kendisi bosanalim dedi daha ne yapabilirimMaddi sıkıntılar ayrılmak için bi sebep değil aileler de değil içiniz sevindim olsa gözünden yaş düşer bitti diyemez yinede..Allah yardımcınız olsun sıkıntı sadece maddiyatsa yolu bulunur siz birlik olun bırakın aileymis oymuş buymus..
Sen onu seviyor musun önce bunu sor kendine evetse boşa dedi bosanacaksin gel dedi gelecek değilsin kendin nasıl hissediyorsan belli et biraz bosanalim diyor ama ikilemde seviyosan ben tüm sıkıntılar geçene kadar beklerim gerekirse ama seviyorum bosanamam diyebilirsin o da tutunacak dal arıyor suan içinde bulunduğu sıkıntıları unutacagi biri olmalı yanindaArayip kendisi bosanalim dedi daha ne yapabilirim
Keşke gelsen dedi seni seviyorum dedi bu adam kararsız borçlardan dolayı hangi yolu secsem aydınlığa çıkarım diyor iyice bunalmis olmalı bence sana ihtiyacı var.Aradi konuştuk ve boşanma karari aldık
Bundan sonrası için neler olacak bilmiyorum
Dua edin
(telefonda benim seni kovmamdan ötürü yüzüm yok ama keşke gelsen seni seviyorum )dedi
Biz beceremedik ailelerin suçu yok ikimiz de suç dedi
Şimdi birleşsek aileler kinlendi düzen tutmaz dedi
Borçlar dan zaten evimiz yıkılıp ailelere siginacaktik böylesi iyi oldu dedi
Kapatti sonra
Defalarca sordum eminmisin diye eminim bosanalim dedi telefonda oysa sabah bambaşkaydıKeşke gelsen dedi seni seviyorum dedi bu adam kararsız borçlardan dolayı hangi yolu secsem aydınlığa çıkarım diyor iyice bunalmis olmalı bence sana ihtiyacı var.
Tavrında ne varmış ya? Şuna bak suçu bölüştürüyor. Gıcık oldum hem suçlu hem güçlü. Bir de işe gireyim demişsiniz. Tek sorun borçlar mı sizin için cidden? Hem be borcu bu kadar yuva dağıtıyor öde öde bitmiyor?Ben ise gireyim tek sıkıntı borcsa dedim olmaz dedi bizim evliliğimiz düzelmez boşanalim dedi ben seni cok seviyorum ama bende bu anne sende bu tavir oldukca olmaz dedi
Bosanma kararımız netleşti artık
Ne demek bensizliğe alışması lazım ne münasebet? Boşanınca niye babasız kalıyor çocuk? Ne pis bi adammış ya.Her gün ağladim ama oğlumu goremem bensizlige alışması lazım hayat onu şimdiden büyütecek çaresi yok dedi
Senden başkası yok şuan diye yeminler etti
Konusurken sabah yüzyüze görüştük
Sarıldı biraz bekleyelim ayrilmayalim dedi
Az oncede ayrilalim diye aradi
Konuşabilmekte bir gelişme iyi bir şey. Çok taviz vermedenEşimle konuştuk kötüyüm dedi sadece bekleyelim biraz dedi
Konu sahibi esinden bosanmak istemiyor cunku o istiyor diye kabul ediyor belli ki adam da borclardan bunalmis evi bosaltinca zaten ailelerin yanina siginacaktik demis son raddeye gelmis yani. Bende evimi bosaltmak zorunda kaldim esim yurt disina gidecek bir sure psikolojisi de iyi degil suan hatta konu acmistim bana alttan al adama yazik gibi yorumlar yapildi boyle oldu diye bende bosayayim yani.Niye sürekli boşanma, biraz zaman ver affedersin minvalinde tavsiyeler veriyorsunuz ki?
Illa barışması mi gerek?
Belki adam gidip borçlarını öderken, kadın çok güzel düzen kuracak. Eskisinden çok daha mutlu olacak, belki yeni biriyle hayat kuracak? Illa adamın neden yolunu gozleyip ömrünü çürütsün ki?
Hele de adam ısrarla istemiyorken?
Ber ra hiç canını sıkma. Bekle bayramı. Sonra boşanırsın. Kendine ve oğluna nafaka alırsın. Ileride ise başlarsın. Belki ailenden ayrı hayat kurarsın. Haa baktin esin çocuğuna çok iyi bir baba, sana çok iyi es olabilecek duruma geldi. Borçlarını odedi yeni bir hayat kurdu size, tekrar evlenirsiniz. Ama hiç zannetmiyorum. Çocuğun bir daha sesini bile duymak istemiyorum diyen adam uğraşır mi sanmam. En azından çocuğu istiyorum diye ugrastirmaz seni. Bu da iyi bir şey.
Biraz sakin ol canım yoksa nafakayı sıkıntıya sokar bir inat uğruna anasıyla bir oldu .Ben ise gireyim tek sıkıntı borcsa dedim olmaz dedi bizim evliliğimiz düzelmez boşanalim dedi ben seni cok seviyorum ama bende bu anne sende bu tavir oldukca olmaz dedi
Bosanma kararımız netleşti artık
Arkadaşlarıyla görüştüm bugün hayatında biri yok inadından hep diyorlar oda pişman ama geri adım atmiyor dedilero açsın davayı iyi demişsin. nafakayı falan da al. birde hayatında biri vardır ya da girecektir. bunun araştırmasını yapıp kanıtlarsan çok iyi olur boşanmadan
Borçlar vardınya cnm bim den bile azıcık şey alabilmiştiniz başka kadın değilde bence evi dağıtıp annesinin yanında oturursunuz diye düşündü biraz dur fevri davranma onun para bulması lazım nafakandan da vazgeçme sizi maddiyatsızlık bunaltı Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zorArkadaşlarıyla görüştüm bugün hayatında biri yok inadından hep diyorlar oda pişman ama geri adım atmiyor dediler
Ailesinin yaninda 2. defa kavga olduğu için kaldıramamış benim gitmemi
Hayatında biri yoksa eminsen seviyorsunda zaten biraz kendine gelsin yurtdışına falan gidemez seviyorum diyor yuvasını kurtarmak için cabalasa herşeyden önce çözülecek zatenArkadaşlarıyla görüştüm bugün hayatında biri yok inadından hep diyorlar oda pişman ama geri adım atmiyor dediler
Afedersiniz de eşinizde zeka geriliği mi var? Siz gitmediniz o evden, kovuldunuz. Sizi kovan da bizzat kendisiydi.Arkadaşlarıyla görüştüm bugün hayatında biri yok inadından hep diyorlar oda pişman ama geri adım atmiyor dediler
Ben de sinir oldum, şu kkda en gıcık olduğum koca bu sanırım. Gurur bi tek onlarda var zaten. Sen kadını evden kov, arayıp sorma beş kuruş verme çocuğum aç mı açıkta mı düşünme sonra gel ağla seviyorum ama anlaşamayız biz ühü ühü diye. Konu sahibi de garibim hala tek sorun borçsa işe gireyim diyor. Yalvaracak adama nerdeyse barışalım diye.Afedersiniz de eşinizde zeka geriliği mi var? Siz gitmediniz o evden, kovuldunuz. Sizi kovan da bizzat kendisiydi.
Ayrıca rica ederim şu adamın totosunu daha fazla kaldırmayın, ne zannediyor kendini ya sinir oldum.
Cocugum bugün dr a gitti depresyona girmiş o yüzden tüm çabamBen de sinir oldum, şu kkda en gıcık olduğum koca bu sanırım. Gurur bi tek onlarda var zaten. Sen kadını evden kov, arayıp sorma beş kuruş verme çocuğum aç mı açıkta mı düşünme sonra gel ağla seviyorum ama anlaşamayız biz ühü ühü diye. Konu sahibi de garibim hala tek sorun borçsa işe gireyim diyor. Yalvaracak adama nerdeyse barışalım diye.
Hayır bir de bu adam borçtan bunalmış ondan böyle yapıyor falan deniyor ya ben hiç sanmıyorum. Dediği laf bende bu anne sende bu tavırlar varken olmaz mış mış. Görün bakın bu adamın tavrı evden gittiğin için ailemden özür dileyeceksin bundan sonra daha saygılı davranacaksın 'a evrilmezse ben de bir şey bilmiyorum.Ben de sinir oldum, şu kkda en gıcık olduğum koca bu sanırım. Gurur bi tek onlarda var zaten. Sen kadını evden kov, arayıp sorma beş kuruş verme çocuğum aç mı açıkta mı düşünme sonra gel ağla seviyorum ama anlaşamayız biz ühü ühü diye. Konu sahibi de garibim hala tek sorun borçsa işe gireyim diyor. Yalvaracak adama nerdeyse barışalım diye.
Bu tip krizleri sağlıklı atlatmak için biraz daha soğukkanlı olmalısınız. Çocuk için korkmayın, bu bir süreç. Depresyona girmişse bile siz güçlü olursanız kafasını dağıtır en azından onun yanında mizahi bir tutum takınırsanız daha kolay atlatır Emin olun çocuklar bizden daha büyük bir iyileşme potansiyeline sahipler, yeter ki siz dik durun. Çocuğunuz için yapabileceğiniz en büyük iyilik özsaygısını yitirmemiş güçlü bir anne olmak.Cocugum bugün dr a gitti depresyona girmiş o yüzden tüm çabam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?