- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.152
Ne duymak istiyorsunuz peki? Mesela sizi döven biri var, ben adamın terapi alacağını da zannetmiyorum. Hergünün sabahı, bugün neye kızacak diye uyanarak mı geçireceksiniz? Çocuğunuzun aklı erince onun dayak yemeyeceğinin, çocuğa kızmayacağının garantisi var mı?Muhtemelen gerçekleri göreyim diye böyle yorumlar yazıyorsunuz hanımlar ama bu şekilde eşimin yaptığı gibi beni suçlu hissettiriyorsunuz. Teşekkürler yine de.
Ben şiddete başvuran koca ile çocuğunu aynı evde tutan anneleri yeterli bulmuyorum malesef. Bu, Kendi yaşadığı depresif hayata çocuğu da dahil etmek, çocuğu da şiddete ya da şiddete tanık olmaya maruz bırakmak.
Çocuğunuzu çok sevdiğinizi ve onun iyiliğini istediğinizi söyleyip o çocuğu şiddet ortamında tutmak tezatlık değil mi? Sonra bunları söyleyince bizi eşinizin dili ile bir tutuyorsunuz. Tövbe haşa, asla eşiniz gibi olmadık. Boşanıp yeniden evlenmiş biri olarak da sizinle empati kuramıyorum, öZellikle de çocukluğum, babası tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalarak geçmiş ve annesi ile kardeşleri de aynı şeyi yaşamış biri olarak….