Hayret ettim inkar mekanizmaniza. Tumor olsa su ana kadar bilirdiniz di mi? Adam cocuktan sonra garantiya almis her seyi huyu degismis iste. Cocuk oldu birakamaz beni dusuncesine girmis.Kemoterapi gördü. Şu anda kullandığı bir ilaç yok. Yani beyninde tümör mü var huyu böyle değişti diye bile düşünüyorum bazen. Allah korusun tabi.
Herkes boşan der normal olarak da. Ben başka bir şey merak ediyorum. Neden boşanmıyorsun seni evli tutan şey ne ?İyi akşamlar. İçimi boşaltmak amaçlı yazmak istedim. Geçen senede de benzer konular açmıştım. Eşim özellikle çocuğumız olduktan sonra çekilmez bir insan haline geldi. İşi stresli ve trafik derdi var. Bunlar faktör olabilir ancak bu kadarı saygısızlık. Sürekli ama sürekli beni eleştiriyor. Üzerime yürümüşlüğü var. İtiraf ediyorum vurmuşluğu da. Tabi ki sessiz kalmadım ama boş yani. Her konuda o haklı, kendini çok akıllı zannediyor ama duygusal zeka yok. Üst komşu terlikle yürüdü diye deliriyor, uyuyamıyormuş. Alt katın klima sesi geliyormuş. E gelecek napsın bu insanlar? Geçen gün bir operasyon geçirecekti. Uyku sersemi kıyafet arama, şurada demişim çok kötü söylemişim “ne diyorsun sen blablabla diye üzerime yürüdü”. Sabahın köründe. Az önce aynı konu açıldı hala sürdürüyor. Oğluma deseniz %99 ben baktım, sorumluluk aldım. İyi bir eğitim geçmişim var ve çalışma tecrübem var. Kendi tercihim sebebiyle başka bir kariyer yolu çizmeye çalışıyorum. Asla beğenmiyor, saygı duymuyor. Saçma saçma işlerle uğraşıyorsun diyor. Ev benim ve sayemde kira derdimiz yok . Aylık gelirim var. Anlayın diye söylüyorum. Sürekli küfürlü konuşuyor. Trafikte ya da orada burada. Sürekli yok onu mı kırdınız, burası niye böyle, kafamı dinlemek istiyorum. 3 yaşında bir çocukla ben o kadar yorgun hissediyorum ki. Algılayamıyor çocuklı bir aile olduğumuzu. Hakkını yemeyim bazen beni ne kadar sevdiğini, beğendiğini söylüyor. Açıkçası şok oluyorum çünkü davranışları hiç bunu göstermiyor. Boşanmamız şart sanırım ben de saftirik direniyorum, ya sabır modundayım ama sabır kalmadı. Durum bu. Heralde hepiniz boşan dersiniz?
Ah tabi tüm bu süreçlerde eşim ciddi hastalık atlattı ve tedavi gördü. Hastalık benim tam hassas noktam. İnanılmaz paniğimdir. Hastalık çıkınca her şey halı altına süpürülüyor, tamamen kaybetme korkusu çıkıyor vs vs..her kontrolde aman canı sağolsun da moduna giriyorum. Bir daha ciddiye almayacağım konuşsun dursun düşüncesinde oluyorum.
İyi akşamlar. İçimi boşaltmak amaçlı yazmak istedim. Geçen senede de benzer konular açmıştım. Eşim özellikle çocuğumız olduktan sonra çekilmez bir insan haline geldi. İşi stresli ve trafik derdi var. Bunlar faktör olabilir ancak bu kadarı saygısızlık. Sürekli ama sürekli beni eleştiriyor. Üzerime yürümüşlüğü var. İtiraf ediyorum vurmuşluğu da. Tabi ki sessiz kalmadım ama boş yani. Her konuda o haklı, kendini çok akıllı zannediyor ama duygusal zeka yok. Üst komşu terlikle yürüdü diye deliriyor, uyuyamıyormuş. Alt katın klima sesi geliyormuş. E gelecek napsın bu insanlar? Geçen gün bir operasyon geçirecekti. Uyku sersemi kıyafet arama, şurada demişim çok kötü söylemişim “ne diyorsun sen blablabla diye üzerime yürüdü”. Sabahın köründe. Az önce aynı konu açıldı hala sürdürüyor. Oğluma deseniz %99 ben baktım, sorumluluk aldım. İyi bir eğitim geçmişim var ve çalışma tecrübem var. Kendi tercihim sebebiyle başka bir kariyer yolu çizmeye çalışıyorum. Asla beğenmiyor, saygı duymuyor. Saçma saçma işlerle uğraşıyorsun diyor. Ev benim ve sayemde kira derdimiz yok . Aylık gelirim var. Anlayın diye söylüyorum. Sürekli küfürlü konuşuyor. Trafikte ya da orada burada. Sürekli yok onu mı kırdınız, burası niye böyle, kafamı dinlemek istiyorum. 3 yaşında bir çocukla ben o kadar yorgun hissediyorum ki. Algılayamıyor çocuklı bir aile olduğumuzu. Hakkını yemeyim bazen beni ne kadar sevdiğini, beğendiğini söylüyor. Açıkçası şok oluyorum çünkü davranışları hiç bunu göstermiyor. Boşanmamız şart sanırım ben de saftirik direniyorum, ya sabır modundayım ama sabır kalmadı. Durum bu. Heralde hepiniz boşan dersiniz?
Ah tabi tüm bu süreçlerde eşim ciddi hastalık atlattı ve tedavi gördü. Hastalık benim tam hassas noktam. İnanılmaz paniğimdir. Hastalık çıkınca her şey halı altına süpürülüyor, tamamen kaybetme korkusu çıkıyor vs vs..her kontrolde aman canı sağolsun da moduna giriyorum. Bir daha ciddiye almayacağım konuşsun dursun düşüncesinde oluyorum.
İlerde kocanızın yaptığı kötü muameleyi çocuğunuzdan da görünce gerçekleri kabak gibi görürsünüz. Şimdi kör olan o gözleriniz birden açılır ama iş işten geçer. Evde eşinizin küçük versiyonu yetişiyor, bunu unutmayın. Çocuk gördüğünü işler. Hele de babası anneye kötü davranıyorsa, aynı muameleyi size de yapar.İyi akşamlar. İçimi boşaltmak amaçlı yazmak istedim. Geçen senede de benzer konular açmıştım. Eşim özellikle çocuğumız olduktan sonra çekilmez bir insan haline geldi. İşi stresli ve trafik derdi var. Bunlar faktör olabilir ancak bu kadarı saygısızlık. Sürekli ama sürekli beni eleştiriyor. Üzerime yürümüşlüğü var. İtiraf ediyorum vurmuşluğu da. Tabi ki sessiz kalmadım ama boş yani. Her konuda o haklı, kendini çok akıllı zannediyor ama duygusal zeka yok. Üst komşu terlikle yürüdü diye deliriyor, uyuyamıyormuş. Alt katın klima sesi geliyormuş. E gelecek napsın bu insanlar? Geçen gün bir operasyon geçirecekti. Uyku sersemi kıyafet arama, şurada demişim çok kötü söylemişim “ne diyorsun sen blablabla diye üzerime yürüdü”. Sabahın köründe. Az önce aynı konu açıldı hala sürdürüyor. Oğluma deseniz %99 ben baktım, sorumluluk aldım. İyi bir eğitim geçmişim var ve çalışma tecrübem var. Kendi tercihim sebebiyle başka bir kariyer yolu çizmeye çalışıyorum. Asla beğenmiyor, saygı duymuyor. Saçma saçma işlerle uğraşıyorsun diyor. Ev benim ve sayemde kira derdimiz yok . Aylık gelirim var. Anlayın diye söylüyorum. Sürekli küfürlü konuşuyor. Trafikte ya da orada burada. Sürekli yok onu mı kırdınız, burası niye böyle, kafamı dinlemek istiyorum. 3 yaşında bir çocukla ben o kadar yorgun hissediyorum ki. Algılayamıyor çocuklı bir aile olduğumuzu. Hakkını yemeyim bazen beni ne kadar sevdiğini, beğendiğini söylüyor. Açıkçası şok oluyorum çünkü davranışları hiç bunu göstermiyor. Boşanmamız şart sanırım ben de saftirik direniyorum, ya sabır modundayım ama sabır kalmadı. Durum bu. Heralde hepiniz boşan dersiniz?
Psikiyatriye gittiniz mi hiçİyi akşamlar. İçimi boşaltmak amaçlı yazmak istedim. Geçen senede de benzer konular açmıştım. Eşim özellikle çocuğumız olduktan sonra çekilmez bir insan haline geldi. İşi stresli ve trafik derdi var. Bunlar faktör olabilir ancak bu kadarı saygısızlık. Sürekli ama sürekli beni eleştiriyor. Üzerime yürümüşlüğü var. İtiraf ediyorum vurmuşluğu da. Tabi ki sessiz kalmadım ama boş yani. Her konuda o haklı, kendini çok akıllı zannediyor ama duygusal zeka yok. Üst komşu terlikle yürüdü diye deliriyor, uyuyamıyormuş. Alt katın klima sesi geliyormuş. E gelecek napsın bu insanlar? Geçen gün bir operasyon geçirecekti. Uyku sersemi kıyafet arama, şurada demişim çok kötü söylemişim “ne diyorsun sen blablabla diye üzerime yürüdü”. Sabahın köründe. Az önce aynı konu açıldı hala sürdürüyor. Oğluma deseniz %99 ben baktım, sorumluluk aldım. İyi bir eğitim geçmişim var ve çalışma tecrübem var. Kendi tercihim sebebiyle başka bir kariyer yolu çizmeye çalışıyorum. Asla beğenmiyor, saygı duymuyor. Saçma saçma işlerle uğraşıyorsun diyor. Ev benim ve sayemde kira derdimiz yok . Aylık gelirim var. Anlayın diye söylüyorum. Sürekli küfürlü konuşuyor. Trafikte ya da orada burada. Sürekli yok onu mı kırdınız, burası niye böyle, kafamı dinlemek istiyorum. 3 yaşında bir çocukla ben o kadar yorgun hissediyorum ki. Algılayamıyor çocuklı bir aile olduğumuzu. Hakkını yemeyim bazen beni ne kadar sevdiğini, beğendiğini söylüyor. Açıkçası şok oluyorum çünkü davranışları hiç bunu göstermiyor. Boşanmamız şart sanırım ben de saftirik direniyorum, ya sabır modundayım ama sabır kalmadı. Durum bu. Heralde hepiniz boşan dersiniz?
Düzelir umudu olabilir. Düzen bozmama isteği belki. Gönlümü almasına kanmam. Bilemiyorum.Herkes boşan der normal olarak da. Ben başka bir şey merak ediyorum. Neden boşanmıyorsun seni evli tutan şey ne ?
Böyle ömür tüketmek istiyor musun peki ? Yani yarın ölecek olsan bu adamın yanında mı ölmek istersin ?Düzelir umudu olabilir. Düzen bozmama isteği belki. Gönlümü almasına kanmam. Bilemiyorum.
Aynen benzer bir eşim var memnuniyetsiz ottan boktan kavga çıkaran,Ama artı olarak çocuk konusunda çok çok yardımcı çoğunluğu o baktı diyebilirim ev işlerinde de yardımcı ama boşandım negatifliğe gelemedim şimdi bin pişman ben o kavgaları nasıl yaptım boş yere falan diyip duruyor,çocuklar için şans ver diyor bence bir kaybetme korkusu yaşaması lazım size boşanın demiyorum ama bi yaptıklarına karşı ciddi bir tepki koyunİyi akşamlar. İçimi boşaltmak amaçlı yazmak istedim. Geçen senede de benzer konular açmıştım. Eşim özellikle çocuğumız olduktan sonra çekilmez bir insan haline geldi. İşi stresli ve trafik derdi var. Bunlar faktör olabilir ancak bu kadarı saygısızlık. Sürekli ama sürekli beni eleştiriyor. Üzerime yürümüşlüğü var. İtiraf ediyorum vurmuşluğu da. Tabi ki sessiz kalmadım ama boş yani. Her konuda o haklı, kendini çok akıllı zannediyor ama duygusal zeka yok. Üst komşu terlikle yürüdü diye deliriyor, uyuyamıyormuş. Alt katın klima sesi geliyormuş. E gelecek napsın bu insanlar? Geçen gün bir operasyon geçirecekti. Uyku sersemi kıyafet arama, şurada demişim çok kötü söylemişim “ne diyorsun sen blablabla diye üzerime yürüdü”. Sabahın köründe. Az önce aynı konu açıldı hala sürdürüyor. Oğluma deseniz %99 ben baktım, sorumluluk aldım. İyi bir eğitim geçmişim var ve çalışma tecrübem var. Kendi tercihim sebebiyle başka bir kariyer yolu çizmeye çalışıyorum. Asla beğenmiyor, saygı duymuyor. Saçma saçma işlerle uğraşıyorsun diyor. Ev benim ve sayemde kira derdimiz yok . Aylık gelirim var. Anlayın diye söylüyorum. Sürekli küfürlü konuşuyor. Trafikte ya da orada burada. Sürekli yok onu mı kırdınız, burası niye böyle, kafamı dinlemek istiyorum. 3 yaşında bir çocukla ben o kadar yorgun hissediyorum ki. Algılayamıyor çocuklı bir aile olduğumuzu. Hakkını yemeyim bazen beni ne kadar sevdiğini, beğendiğini söylüyor. Açıkçası şok oluyorum çünkü davranışları hiç bunu göstermiyor. Boşanmamız şart sanırım ben de saftirik direniyorum, ya sabır modundayım ama sabır kalmadı. Durum bu. Heralde hepiniz boşan dersiniz?
artık böyle şeyler düşünemiyorum galiba. Yaşayıp gidelim modundayım. Büyük sorunlar yokken küçük sorunlar yüzünden tartışmak çok saçma geliyor.Böyle ömür tüketmek istiyor musun peki ? Yani yarın ölecek olsan bu adamın yanında mı ölmek istersin ?
sizin nasıl bir süreç oldu, kaç seneden sonra boşandınız? Katılıyorum söylediklerinize.Aynen benzer bir eşim var memnuniyetsiz ottan boktan kavga çıkaran,Ama artı olarak çocuk konusunda çok çok yardımcı çoğunluğu o baktı diyebilirim ev işlerinde de yardımcı ama boşandım negatifliğe gelemedim şimdi bin pişman ben o kavgaları nasıl yaptım boş yere falan diyip duruyor,çocuklar için şans ver diyor bence bir kaybetme korkusu yaşaması lazım size boşanın demiyorum ama bi yaptıklarına karşı ciddi bir tepki koyun
Eşinizin hastalık atlatması saygısızlığına kılıf değil.
Gerçekten anlamıyorum hiçmi öz saygınız yok?
Size saygısı olmayan biriyle nasıl böyle yaşıyorsunuz?
Muhtemelen gerçekleri göreyim diye böyle yorumlar yazıyorsunuz hanımlar ama bu şekilde eşimin yaptığı gibi beni suçlu hissettiriyorsunuz. Teşekkürler yine de.İlerde kocanızın yaptığı kötü muameleyi çocuğunuzdan da görünce gerçekleri kabak gibi görürsünüz. Şimdi kör olan o gözleriniz birden açılır ama iş işten geçer. Evde eşinizin küçük versiyonu yetişiyor, bunu unutmayın. Çocuk gördüğünü işler. Hele de babası anneye kötü davranıyorsa, aynı muameleyi size de yapar.
Bu arada o hastalığını atlatadursun, sizi hasta edecek. Sonra siz hastasınız diye bulur kendine başka bir kadın.
Anladığım kadarıyla boşanmayı düşünmüyorsunuz. O zaman en azından terapi deneseniz.İyi akşamlar. İçimi boşaltmak amaçlı yazmak istedim. Geçen senede de benzer konular açmıştım. Eşim özellikle çocuğumız olduktan sonra çekilmez bir insan haline geldi. İşi stresli ve trafik derdi var. Bunlar faktör olabilir ancak bu kadarı saygısızlık. Sürekli ama sürekli beni eleştiriyor. Üzerime yürümüşlüğü var. İtiraf ediyorum vurmuşluğu da. Tabi ki sessiz kalmadım ama boş yani. Her konuda o haklı, kendini çok akıllı zannediyor ama duygusal zeka yok. Üst komşu terlikle yürüdü diye deliriyor, uyuyamıyormuş. Alt katın klima sesi geliyormuş. E gelecek napsın bu insanlar? Geçen gün bir operasyon geçirecekti. Uyku sersemi kıyafet arama, şurada demişim çok kötü söylemişim “ne diyorsun sen blablabla diye üzerime yürüdü”. Sabahın köründe. Az önce aynı konu açıldı hala sürdürüyor. Oğluma deseniz %99 ben baktım, sorumluluk aldım. İyi bir eğitim geçmişim var ve çalışma tecrübem var. Kendi tercihim sebebiyle başka bir kariyer yolu çizmeye çalışıyorum. Asla beğenmiyor, saygı duymuyor. Saçma saçma işlerle uğraşıyorsun diyor. Ev benim ve sayemde kira derdimiz yok . Aylık gelirim var. Anlayın diye söylüyorum. Sürekli küfürlü konuşuyor. Trafikte ya da orada burada. Sürekli yok onu mı kırdınız, burası niye böyle, kafamı dinlemek istiyorum. 3 yaşında bir çocukla ben o kadar yorgun hissediyorum ki. Algılayamıyor çocuklı bir aile olduğumuzu. Hakkını yemeyim bazen beni ne kadar sevdiğini, beğendiğini söylüyor. Açıkçası şok oluyorum çünkü davranışları hiç bunu göstermiyor. Boşanmamız şart sanırım ben de saftirik direniyorum, ya sabır modundayım ama sabır kalmadı. Durum bu. Heralde hepiniz boşan dersiniz?
Aslında çok da küçük sorunlar değil. Daha doğrusu küçük sorunlar dağı. Dağ olmuş artık.artık böyle şeyler düşünemiyorum galiba. Yaşayıp gidelim modundayım. Büyük sorunlar yokken küçük sorunlar yüzünden tartışmak çok saçma geliyor.
sizin nasıl bir süreç oldu, kaç seneden sonra boşandınız? Katılıyorum söylediklerinize.
Bunun için ikna etmeye çalışacağım. Ses hassasiyetiyle alakalı kandırıp götürebilirim.Anladığım kadarıyla boşanmayı düşünmüyorsunuz. O zaman en azından terapi deneseniz.
Yani ne bileyim bu niye kırıldı, şunu niye böyle yaptın.ç? Bir mesele değil bunlar ama mesele haline getirmesi boğuyor. Sonra dağ oluyor.Aslında çok da küçük sorunlar değil. Daha doğrusu küçük sorunlar dağı. Dağ olmuş artık.
Mesele değil evet ama her an çıkacak konu. Yani hep bir kavga çıkma ihtimali var.Yani ne bileyim bu niye kırıldı, şunu niye böyle yaptın.ç? Bir mesele değil bunlar ama mesele haline getirmesi boğuyor. Sonra dağ oluyor.
Geçmeyecek biliyorum. Hemen koşup boşanamıyorum. Nedenini bilmiyorum.Mesele değil evet ama her an çıkacak konu. Yani hep bir kavga çıkma ihtimali var.
Hani büyük bir konu olur da beş yılda bir denk gelir. Ama bu küçük gündelik konular her an hayatımızda. Nasıl engel olacaksın yaşamayacak mısın ? Ya da yarın çocuk büyüdüğünde ne olacak? Onunla böyle konuşması davranmasını nasıl karşılayacaksın?
Üzgünüm kimse boşanmak için evlenmiyor biliyorum. Ama hayatta her şey insanlar için bu ömür böyle geçecek mi sence ?
Özelden yazıyorum sizeartık böyle şeyler düşünemiyorum galiba. Yaşayıp gidelim modundayım. Büyük sorunlar yokken küçük sorunlar yüzünden tartışmak çok saçma geliyor.
sizin nasıl bir süreç oldu, kaç seneden sonra boşandınız? Katılıyorum söylediklerinize.
Muhtemelen gerçekleri göreyim diye böyle yorumlar yazıyorsunuz hanımlar ama bu şekilde eşimin yaptığı gibi beni suçlu hissettiriyorsunuz. Teşekkürler yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?