anım bende onu denemeye çalıştım ama sonuç yukarıda yazdığım gibi. evin faturasını eksiğini gidericem derken kredi kartlarına yüklendi. başka biryerden gelir alma şansı yok çünkü. daha 1 ay oldu olacak yeni işinde ama kredi kartları şimdiden iflas etmiş durumda. birini kara listeden kurtarmak için diğeri üzerinden nakit avans mıdır nedir onu çekerek kapattı. borçla borç kapatmaya çalısıyor bu sefer. o kartta biriktiğinde benim basıma patlayacak gene değişen birsey olmayacak
eşim ailesinide pek dinlemiyor.zaten dinlese işini bırakıp gitmesini istemiyorlardı. onlarda dedi bu maasla nasıl gecineceksin diye. kayınvalidemle konustum anne size güveniyor bana benim arkamda annem babam var ölmedik ya falan diyor dedim. kayınvalidemde üzülüyor. eşim üzülüyor diye ona para vermeye çalısıyor. eşim almadı şimdiye kadar diye biliyorum annesinden. anne vermeyin nolursunuz diyorum, vermeyinde bir burnu sürtsün anlasın neyin ne olduğunu alıştırmayın böyle nolur diyorum ama kayınvalidem dayanamıyor
kayınpederim bizde oldukları bir aksam kayınvalidem konuyu açtı yine destek olmamız lazım cocuklara diye. kayınpederim herkesin kazancı belli ne desteği olucaz deyiverdi. eşim bozuldu ama umursamadı da
canım allah yardım etsin. işin gerçekten zor. çok düşüncesiz bi eşin varmış. rabbim akıl fikir versin. senin ailen biliyormu durumu. eşinle senin ailenden biri ciddi ciddi konuşsa... inş aklı başına gelir canım yaa gerçekten üzüldüm. ben eşimi gereksiz ve çok harcama huyundan vazgeçirmek için çok savaştım. çok şükür maşaallah düzüeldi...