Eşimin şüpheli yazışması...Hayalkırıklığım...

Bu tur aldatma hikayelerinde kadinlarin kocalarinin kendilerine ne kadar sevdali oldugunu anlatmasi cok acikli gelir bana. O ask sanildigi kadar buyuk olsa neden aldatilasin? Demek ki bilincalti kendini savunmaya calisiyo poff.

Ben olsam dugunu ertelerdim ya da hic yapmazdim. Damatlik secerken kirdigi cevizleri yakaladigim adama odul gibi dugun sunamam

gayette başkasıyla flört etmiş ve es verip yakalanmış..kendinize bahaneler sunmayın ,rahatlatmaya çalışmayın ,saklamak isteseydi ortada bırakmazdı telefonu gibi cümleleri kendinize empoze etmeyin ,dediğim gibi salakça bir es verip yakalanmış,biliyor çünkü ona güvendiğinizi,bu işi çözüme kavuşturmadan sakın düğün yapmayın sakınnnnnn

Ya yine benim eşim yapmaaaaz olayı. %110 güvenilen bu es madem bukadar vicdanli iyi sevgi dolu v.s. peki burda bu konuyla ne işiniz var?demekki yapabilir veya bişeyler yaptığına inaniyorsunuz ki buradasınız bu bir. İkincisi ise %110 guvenilen bi es için burda konu açılmaz, direkt inanirdiniz ona.inanmiyorsunuz işte, ve de bence sizi kandirmis bayagi yaglamis ballamis sizi.ben inandırıcı bulmadim hic

Son düzenleme:
Ablacim kocanı öyle güzel anlatmışsın ki adamı sen aldattın zannettim direk yazının sonunu okudum . Valla bana sorarsanız yıllarca ayakta uyumuş bile olabilirsiniz.
1. Belki o mesajı unuttu .
2. Belki sizin o an ki telaşla okumayacaginizi düşündü .
3. Korkup neden sildi ?
4. İlk anda neden açıklama yapmadı da sonradan düşünmek için fırsat yaratıp öyle cevapladı .
5. Kişisel soru sormak hangi is etiğinde varmış ki kadına kişisel sorular sormuş .
6. Sürekli yurt dışına çıkıyormuş belki gitmeden yerini yapıyordu. Kızı önceden ayarlıyordu Kate de onlardan biriydi bilemeyiz . Cevap eşiniz de ..
Bana göre benim nacizane fikrim erkektir her b.ku yer sizin ki de bir b.k yiyecekmis ama yakalanmış.

Benim esim de elinden geldigince iyi biri kimse dort dortluk degil maddiyat bazi seylere engel olsa da beni mutlu etmeye calisir, arada tartissak da guzel giden bi iliskimiz var birde bi kiz bi erkek bebislerimiz cok sükür ama yakin zamanda bi bayanla bazi yakinlasmalarini yakaladim ve cocuklardan oturu ayrilamadim umarim tekrari olmaz ama bir kere yapan hep yapar deniyor icimde hep bi kusku olucak guvenimi sarsti bi kere ben de hic ummazdim yani ummadigin tas bas yarar denir ya dogruymus konusmalari silmesi supheli geldi bana ama guvenmekten baska caren yok su an gibi gozukuyor birde evlenmeden hersey yolunda giderken evlenince hersey degisebiliyor su donemlerinize aldanma derim sonra hayal kirikligi oluyor umarim hep boyle devam edersiniz

En son biriyle sevgili olayim dedim. Adam telefonu utanmasa ben de unutacakti okadar rahatti. Ama gel gor ki 1yildir baskasiyla da cikiyormus. Telefonda isim ve soyisimle kayitli olup is arkadasim dedigi icin zerre suphelenmemistim. Yani demem o ki erkekler icin "bi'sey karistirsa telefonu ortada niye biraksin" mantigi yanlis.

Ya birde bence boyle bi es yok olamaz yani bana gore iyi biri olabilir tamam ama sen oyle sekillenmissin kafanda onu ve cok buyutmussun gibi dusundum bu benim fikrim lutfen yanlis anlama

iş bağlamak için flört etmek mi gerekiyormuş?
flört etmiş belli. üstüne bir de okuyamadıklarını OKUYAMAMAN İÇİN silmiş. senin daha fazla rahatsız olabileceğin şeyler olmasa silmez, aksine okutup seni rahatlatmaya, konuşmanın çerçevesini sana göstermeye çalışırdı.
sonuç olarak bir flört var. kocandan doya doya soğuyabilirsin. aldatma mıdır boşanma sebebi midir orasını bilemem.

kendini, kocasını, ilişkisini böyle öven olunca teselli edesim gelmiyor.

kate midir fate midir bu ne rahatlık
evli barklı adam kate de kimmiş
adam fate'sini (fate: kader demektir ingilizcede, fate (kader) derken adamın eşini yani konu sahibini kastediyorum) bulmuş evlenmişken kate nerden çıktı
ben pek ikna olmadım ama sen daha iyi bilirsin tabi konu sahibesi

Yaklaşık bir buçuk yıl önce benzer bir vaka yaşadım. Aynı şeyleri söyledi bana da neden telefonu hep ortada bıraksınmış.çünkü bir çekincesi yokmuş. Tamam ber tamamını okuyim dediğimde sildim hayatım ben onu sinirini bozma diye demesi :)

Neyse hala inanmıyorum söylediği yalana.

Affedemedim bile. Ama sallamıyorum şu an. Telefonunu sürekli karıştırma isteğim var. Tutuyorum kendimi ve meseleyi hiç dillendiriyorum. Dillendirdikçe adama rahatlama geliyor. Bir daha bişey yaparsa ille düşer önüme yine. O zaman direk biter. Ne halin varsa gör modundayım :)

Uzun süre hiç konuşmadım. Yüzüne pislik gibi baktım :) bir iki ay sonra da okkalı bir konuşma yaparak barıştım ben. Düğün arifesinde olduğunuz için belki daha üstün körü geçebilirsin bilmiyorum. Mide bulandırıcı bir şey ama..

konu sahibi eşini aklayalım diye yazmış bütün yazıyı gerçekten de..

Doğru anlatıyorlar şöyle mükemmeliz böyle süperiz diye bir bakıyorsun

ufacık olayda şüphe duyup güvensizlik yaşıyorlar belli anlattıkları gibi mükemmel kusursuz bir ilişkileri yok.

olsa bu duruma gelinmez.

Yahu neden esimin iyi ozelliklerinden bahsetmem bu kadar gerdi insanlari anlamıyorum. Evet ilişkimiz o gune kadar cok cok iyi gidiyordu hala da söylüyorum. Illa suyunu buyunu yakaladim mi demek lazim zaten belirtileri varmis diyebilmeniz icin..
Bazilarinin kasten böyle yorumlar yaptigini düşünüyorum

böyle durumlarda fevri davranmamak lazım birazcık araştırıp öyle karar vermek lazım fakat duygular işin içine girince bu ihtimal ortadan kalkıyo doğrusu. kadın genelde hislerinde yanılmaz o an ne hissettiyseniz gerçek olan o bence,pek de güvenmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…