Eşimin şüpheli yazışması...Hayalkırıklığım...

Güven çok önemli ilişki de yani ne desem boş.
Sadece bu kadar mükemmel görmeyin derim ve herşeyde yüzde onluk bir pay bırakın hiçbirşey yüzde yüz değildir
Şaşarız,beşeriz belki o an için olayın akışına müşterinin kalitesine göre konuşması gerekiyor bilemeyiz ama çok güvenmeyin

Zaten herkes mükemmel sanıp evlenir
En başta aldatıyordu zaten diyene rastladık mı ?
Bi de görmeyince mikemmel sanırsın işte telefonu kurcalamasan hala mikemmeldi gibi

Ağır konuşcam iş bağlamak için şerefinide satıyor muymuş?? Böyle saçma şey duymadm ve yemedm . Yersen..

Reactions: tse
keske o an okusaydın hepsini wc gidipya illaki bişey olmasa bıile konusma tarzları sohbetleri üzer diye silmiştir.

Bence sen özel bır kadınsın ,bunu hıssettım,ve senın gıbı bir ilişki yaşadım,bitti,bence eşinde belki yaptı bır ufak flörtüz bişey,bence üzme kendını,milletin ne ilişkileri var,böle yazdıklarına bakma

Evet eşiniz küçük kaçamaklar peşinde belki ama bence cokta büyük birsey yok ortada ben yerınızde olsam cok sallamazdım erkek cunku yanı bız ne dersek dıyelım hepsı birseyler peşinde

Tamam belki is bağlamak ıcın bile oyle konuşmuş olabilir ama silmesi cok garip geldi bana Madem haklı o zaman onun gel hepsini okuyim bak bise yok demesi lazımdı

Varsın iş bağlamayıversin.
Flörtleşir gibi konuşmak çok iğrenç tabikide.
Keşke bütün yazışmaları okumadan telefonu vermeseydiniz.

hiçbir ilişki mükemmel değil. bu aklınızın bir kenarında hep dursun. şüpheli bir durum bence. hep araştırma içinde olun. umarım herhangi birşey varsa düğünden önce ortaya çıkar. sevgiler..

Eşim demişsin ama sanırım evlenmedınız 3 ekımde düğün var..Madem şüphe uyandırdı bundan sonra dugune kadar bıraz kurcala bakalım baska bıseyler cıkacak mı?Silmese ıyı olurmus..Bır de bence anında cevap vermeıs gerekırdı,cıkalım sonra anlatcam demek = ben bıraz dusuneyım ne desem acaba ıle esdegerdır.

Beni burdan inandirdi.
Ama keske hic gordugunu soylemeseydin ara ara baksaydin tekrar gizliden.
Ayrica meslegi ne esinizinde musteri baglana isleri soz konusu?

şüphelerinizi yersiz bulmamız ve sizi ikna etmemiz için uğraşarak anlatmışsınız derdinizi. bilerek değil ama eşinizi suçlayacak cevapların gelmesi ihtimalini silmeye çalışmışsınız. bu çaba bile başlı başına bir şeylerin yanlış gittiğini hissettiriyor. bazen bazı şeyleri biliriz, ama bildiğimizi farketmeyiz, algısı çok sonra gelir ya da hiç gelmez inançlarımızın katılığına göre. sakinleşip olayın ustunden tekrar geçin bakalım.
bir de konusmanın ne kadarını okudugunuzun farkında mıydı? silmesi buna göre de değerlendirilebilir ve diğer yandan gerginliği yaratan o mesajların varlıgı oldugundan, silerek hiç olmamış gibi davranmaya çalışmış olabilir. fakat hiçbiri bir kadınla, müşterisiyle flört ettiği gerçeğini değiştirmiyor gibi. neden insan bir yabancının hobilerini merak eder ya da sohbeti böyle klişelerle uzatmak ister ki? zor bir durum.

Ufak bir ayrıntı var watsapta konuşmalar silinirken arşivle diye çıkıyor önce brlki bir ihtimal olur ya arşivlrmiştir. Arşivi görmel içinde watsapa girince sayfayı direk asagı çekin varsa en üstte çıkar bi sansınızı deneyin belli olmaz... Eğer öyle değilse ve çok şüphedeysen kıza eşinin ağzından konuşmanızın tamamını bir bahaneyle atmasını söyleyebilirsin.. Benim aklıma bu çözümler geldi bazı şüpheler insanın içini kemirir bilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…