evet haklısınız ama arkadaşlarının gazına gelip yapan da çok. benim anlam veremediğim de bu her şey dört dörtlük dnebilecek kadar iyiyken..Muhakkak öyle. Ama çoğunlukla evliliğinde cinsel anlamda mutlu olmayan erkekler ya da mutlu olmadığını düşünen erkekler daha çok aldatıyor sanki. O yüzden aklıma o geldi.
Hicbirsey olmamis gibi yapabilmeniz de zor. Hem mutluyu oynamak hem de cinsel anlamda da eskisi gibi devam edebilmek. Esinize rahat batmis gibi geldi kiymetinizi anlamasini dilerimpeşine birini takamam mesleğini söyleyemiyorum özel olduğu için değil ortaya çıkmak istemiyorum. ama kkomşularım kamera gibidir:) diğer dediklerinize katılıyorum hiçbir şey olmamış gibi yapacağım
Ole tabi. Ama konu sahibi mesela bu durum ozelinde hersey cok guzel diyo. Adamlarin bazen ne bekledigi yada ne aradigini kestirmek de zor oluyo. Adamlar rutinden sonra heyecan mi ariyor belli degilMuhakkak öyle. Ama çoğunlukla evliliğinde cinsel anlamda mutlu olmayan erkekler ya da mutlu olmadığını düşünen erkekler daha çok aldatıyor sanki. O yüzden aklıma o geldi.
ya bunlar varya eğer cidden yaptılarsa bunlara adam demek bile utanç verici. sevgiliyken ne güzel her şey. evlenince noluyo bunlara efsunlanıyorlar mı anlamıyorumOle tabi. Ama konu sahibi mesela bu durum ozelinde hersey cok guzel diyo. Adamlarin bazen ne bekledigi yada ne aradigini kestirmek de zor oluyo. Adamlar rutinden sonra heyecan mi ariyor belli degil
Dusmesin tabi zaten kinamakyada ayiplamak icin soylemedim. Bu imtihani da asacaksiniz tabi. Bu durumun da getirecegi bir hayr olacaktir ileride anlasilir o an icindeyken anlayamayabiliyoruz sureclerinduygularımı saklayabilmem çok zor. ama sabredeceğim ya yemleyerek. ya da bir şekilde ıspat edinceye kadar. hiçkimnse bu duruma düşmesin
Benim takiplik durumum olmadı. En fazla aynı anda şüpheli kişilerle çevrim içi oluyor mu diye bakardımevet üzeri olmaz ama ev mantıklı. siz daha önce kullandınız mı nasıl edinebilirim bir fikriniz var mı?
amin. sizi şüphelendiren neydi?Ben de bir ara şüphelenmiştim aylar sürdü yaklaşık 4 ay. Yeni yeni toparladım ama hala tam anlamıyla unutamadım. Ciddi birşeyini yakalamadan şüphe bile çok zor. Allah kimseye yaşatmasın
karakterleri yok ve doyumsuzlarCinsel anlamda ve duygusal anlamda boşluğu olmayan bir evlilikte niye aranırlar anlamış değilim
Instagramda biriyle mesajlaşın silmişti son kadının attığı “ tamam peki “ cümlesine denk geldim. İnstehramda aranılan hesaplarda ilk sırada bu kadın çıkıyordu . Birşey olmadığına inandırmaya çalıştım kendimi inanmak istedim dediklerine. Şu an o yoğun duygusallık dönemini bitirdim ama hala ara ara aklıma geliyor. Bizim evliliğimizde çok iyiydi bu arada. Yapmış olmasına anlam veremezdimamin. sizi şüphelendiren neydi?
sormadınız mı açıklaması neymişInstagramda biriyle mesajlaşın silmişti son kadının attığı “ tamam peki “ cümlesine denk geldim. İnstehramda aranılan hesaplarda ilk sırada bu kadın çıkıyordu . Birşey olmadığına inandırmaya çalıştım kendimi inanmak istedim dediklerine. Şu an o yoğun duygusallık dönemini bitirdim ama hala ara ara aklıma geliyor. Bizim evliliğimizde çok iyiydi bu arada. Yapmış olmasına anlam veremezdim
Kadını engelledi her yerden yanımda aradı, ondan rahatsız olduğumuzu ve bizden uzak olmasını istediğimizi söyledi. O gün bugündür de en ufak bir mesaj bir sıkıntılı hareketini görmedim. Telefonun şifresi ben de istediğim anda açıp bakıyorum. Sürekli de yanımda ve asla saklamıyorkarakterleri yok ve doyumsuzlar
Gideceğim annemde kalacağım diyin anneniz şehir dışında değilse annenize gidin gerçekten onu annede kalacaginiza ikna edin, sonra akşam çıkıp eve gelin bı bahane uydurup ,bakın bakalım evdeki durumlar nebunu da dğşündüm biliyor musunuz. gideceğim deyip gitmemeyi ama ev yakınında çalıştığı için su içmeye bile eve gelir. bu yüzden gideceğim gitmeyip ya takip yapacağım ya da birdeen eve geleceğim bilmiyorum kafam çorba gibi
Konu sahibi soylemis ama bu konuda taviz vermeyecegini. Yine yakalanmam saniyorsa elbet bu sefer olmasa da tekrarlarinda bi acik verecek veYine evden gittiginde ve biraz ozgurlestiginde yine aynısını yapacaktir
Ortak iş de yaptıkları için ve kadın rahat bir kadın olduğu için rahatsız olacağımı bildiğinden silmiş. Bana daha önce de söylemişti kıskançlık yapıyorsun kavga çıkıyor mesaj görünce diyordu. Sildiğini söylüyordu. Bunla da sadece iş konuşmadım dedi. Normal arkadaşlık yaptım dedi. Yani birbirlerine video atma sohbet etme az da olsa olmuş. Dediğim gibi kadın rahat bir kadın bana gösterse bir cümle bile yazmasına izin vermeyeceğim bir kadın. Yoksa işi gereği başka kadınlarla da görüşmesi gerekir hepsini sorun etmiyorum ama bazı tarzları sorun edeceğimi çok iyi biliyorsormadınız mı açıklaması neymiş
Aynı taktiği yapcak yineKonu sahibi soylemis ama bu konuda taviz vermeyecegini. Yine yakalanmam saniyorsa elbet bu sefer olmasa da tekrarlarinda bi acik verecek ve
Sonuclarina da katlanacak ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?