eşimin şüphe çeken davranışları

Muhakkak öyle. Ama çoğunlukla evliliğinde cinsel anlamda mutlu olmayan erkekler ya da mutlu olmadığını düşünen erkekler daha çok aldatıyor sanki. O yüzden aklıma o geldi.
evet haklısınız ama arkadaşlarının gazına gelip yapan da çok. benim anlam veremediğim de bu her şey dört dörtlük dnebilecek kadar iyiyken..

Hicbirsey olmamis gibi yapabilmeniz de zor. Hem mutluyu oynamak hem de cinsel anlamda da eskisi gibi devam edebilmek. Esinize rahat batmis gibi geldi kiymetinizi anlamasini dilerim

duygularımı saklayabilmem çok zor. ama sabredeceğim ya yemleyerek. ya da bir şekilde ıspat edinceye kadar. hiçkimnse bu duruma düşmesin

Muhakkak öyle. Ama çoğunlukla evliliğinde cinsel anlamda mutlu olmayan erkekler ya da mutlu olmadığını düşünen erkekler daha çok aldatıyor sanki. O yüzden aklıma o geldi.
Ole tabi. Ama konu sahibi mesela bu durum ozelinde hersey cok guzel diyo. Adamlarin bazen ne bekledigi yada ne aradigini kestirmek de zor oluyo. Adamlar rutinden sonra heyecan mi ariyor belli degil

Ole tabi. Ama konu sahibi mesela bu durum ozelinde hersey cok guzel diyo. Adamlarin bazen ne bekledigi yada ne aradigini kestirmek de zor oluyo. Adamlar rutinden sonra heyecan mi ariyor belli degil
ya bunlar varya eğer cidden yaptılarsa bunlara adam demek bile utanç verici. sevgiliyken ne güzel her şey. evlenince noluyo bunlara efsunlanıyorlar mı anlamıyorum

duygularımı saklayabilmem çok zor. ama sabredeceğim ya yemleyerek. ya da bir şekilde ıspat edinceye kadar. hiçkimnse bu duruma düşmesin
Dusmesin tabi zaten kinamakyada ayiplamak icin soylemedim. Bu imtihani da asacaksiniz tabi. Bu durumun da getirecegi bir hayr olacaktir ileride anlasilir o an icindeyken anlayamayabiliyoruz sureclerin

evet üzeri olmaz ama ev mantıklı. siz daha önce kullandınız mı nasıl edinebilirim bir fikriniz var mı?
Benim takiplik durumum olmadı. En fazla aynı anda şüpheli kişilerle çevrim içi oluyor mu diye bakardım

Öyle ilişkiler benden uzak olsun

Ben de bir ara şüphelenmiştim aylar sürdü yaklaşık 4 ay. Yeni yeni toparladım ama hala tam anlamıyla unutamadım. Ciddi birşeyini yakalamadan şüphe bile çok zor. Allah kimseye yaşatmasın

Cinsel anlamda ve duygusal anlamda boşluğu olmayan bir evlilikte niye aranırlar anlamış değilim

amin. sizi şüphelendiren neydi?
Instagramda biriyle mesajlaşın silmişti son kadının attığı “ tamam peki “ cümlesine denk geldim. İnstehramda aranılan hesaplarda ilk sırada bu kadın çıkıyordu . Birşey olmadığına inandırmaya çalıştım kendimi inanmak istedim dediklerine. Şu an o yoğun duygusallık dönemini bitirdim ama hala ara ara aklıma geliyor. Bizim evliliğimizde çok iyiydi bu arada. Yapmış olmasına anlam veremezdim

sormadınız mı açıklaması neymiş

karakterleri yok ve doyumsuzlar
Kadını engelledi her yerden yanımda aradı, ondan rahatsız olduğumuzu ve bizden uzak olmasını istediğimizi söyledi. O gün bugündür de en ufak bir mesaj bir sıkıntılı hareketini görmedim. Telefonun şifresi ben de istediğim anda açıp bakıyorum. Sürekli de yanımda ve asla saklamıyor

Yine evden gittiginde ve biraz ozgurlestiginde yine aynısını yapacaktir

Gideceğim annemde kalacağım diyin anneniz şehir dışında değilse annenize gidin gerçekten onu annede kalacaginiza ikna edin, sonra akşam çıkıp eve gelin bı bahane uydurup ,bakın bakalım evdeki durumlar ne

sormadınız mı açıklaması neymiş
Ortak iş de yaptıkları için ve kadın rahat bir kadın olduğu için rahatsız olacağımı bildiğinden silmiş. Bana daha önce de söylemişti kıskançlık yapıyorsun kavga çıkıyor mesaj görünce diyordu. Sildiğini söylüyordu. Bunla da sadece iş konuşmadım dedi. Normal arkadaşlık yaptım dedi. Yani birbirlerine video atma sohbet etme az da olsa olmuş. Dediğim gibi kadın rahat bir kadın bana gösterse bir cümle bile yazmasına izin vermeyeceğim bir kadın. Yoksa işi gereği başka kadınlarla da görüşmesi gerekir hepsini sorun etmiyorum ama bazı tarzları sorun edeceğimi çok iyi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…