eşimin şüphe çeken davranışları

Şüpelenmekte tamamen haklısın bence.Konumu kendi telefonundan takip et.
Yani eşinin google maps konumunu takip et. Hatta whatsapp inide takip edebilirsin ayrı bir telefondan. Anca bu şekil emin olabilirsin

Şüpelenmekte tamamen haklısın bence.Konumu kendi telefonundan takip et.
Yani eşinin google maps konumunu takip et. Hatta whatsapp inide takip edebilirsin ayrı bir telefondan. Anca bu şekil emin olabilirsin
konumu sürekli takipteyim ama wp tan birşey yapacağını sanmam. sinsi biri telefonla bi halt yemez. ama yine de takipteyim

Size karşı davranışları nasıl bir değişiklik var mı
geçen ay çok düşüyordu üzerime aklımda kalan o. bir de geçenlerde bir kere iyi bi anımızda bu olayı sordum kafamı karıştıran ama biraz sinirlendi ve ertesi gün biraaz mesafeli durunca bu sefer o da soğuk durdu beni taklit ediyor anlayacağınız

Evliliğiniz mutlu gidiyorsa aldatacağıno düşünmüyorum . Ama evde mutlu olmadığını düşünüyorsa aranabilir

maalesef böyle bir özellik yok. zatengoogle haritalarda konumu gördüm silmeden önce ve halen aklımda ama şüphe çekici bir yer değil gibi geldi bana
Annemlere gideceğim deyip o konumun olduğu sokakta pusu kurardım. Biri orada oturuyorsa gelirdi. Evdeki vukuatı kaçırmamak için de gizli kamera veya ses kaydedici koyardım.

Annemlere gideceğim deyip o konumun olduğu sokakta pusu kurardım. Biri orada oturuyorsa gelirdi. Evdeki vukuatı kaçırmamak için de gizli kamera veya ses kaydedici koyate

Annemlere gideceğim deyip o konumun olduğu sokakta pusu kurardım. Biri orada oturuyorsa gelirdi. Evdeki vukuatı kaçırmamak için de gizli kamera veya ses kaydedici koyardım.
telefpnuna dinleyici yüklemek istiorum ama yakalanırım diye korkuyorum bir süre sonra dediğiniz gibi yapabilirim aslında orda bekleyebilirim

telefpnuna dinleyici yüklemek istiorum ama yakalanırım diye korkuyorum bir süre sonra dediğiniz gibi yapabilirim aslında orda bekleyebilirim
Evdeki cihaz işe yaramazsa telefona dadanırdım ben. Telefon bana riskli geliyor

evde ne yapabilir ki mesela telefonla konuşmaz ki o. deediğim gibi sinsi yakalayacağımı bilir
Siz yokken rahat konuşur eğer ki şüphelendiğinizi anlamazsa. Üstünde taşıyabileceği formda mikrofon varsa o da olabilir

Evet şüphelenmeniz normal. Bence eşiniz hangi operatöre kayıtlıysa onun mobil uygulamasına eşinizin telefonundan girin fatura bölümünde konuştuğu numaraların son haneleri çıkıyor genelde konuştukları kişiler rehbere kayıtlıysa bakın karşılaştırın son haneyi yazınca telefonda tuş kısmında hangi numara olduğu çıkıyo . Bi deneyin

evet yaptım. arkadaşı la dedi ya. o arkadaşıyla ve diğer arkadaşıyla öğlen bir buçuk saat konferans yapıyor. daha sonra konuşma yok. bu olay akşam oluyor sonra beni aradıktan sonra o adamı arıyor ve 12 saniye konuşup kapatıyor bu da bana şüpheli geldi

Kesinlikle birşey var hiç bi erkek bu kadar detaylı telefon temizliği yapmaz durduk yere. Maddi olarak uygunsanız aranız gayet güzelmiş gibi davranın 2 hafta falan iyice normale dönün sonra bir kaç gün evde olmayacağınızı bir hafta önceden söyleyin böyle şeylerde gözü varsa önden planını yapmak için düşünür sonra peşine birini takın evede küçük bi kamera ayarlayın dış kapıya bakacak şekilde. En temizi bu olur ama gerçekten herşeyin normale döndüğüne inandırın öncesinde gezin tozun vs.

Evliliğiniz mutlu gidiyorsa aldatacağıno düşünmüyorum . Ama evde mutlu olmadığını düşünüyorsa aranabilir
Tabi mutlaka evdeki huzur mutluluk da onemli etkendir ama bekarlikta da cok capkin olan adamlar maalesef kolay degismiyor eline gecen firsati da degerlendiriyolar

Son düzenleme:
Tabi mutlaka evdeki huzu mutluluk da onemli etkendir ama bekarlikta da cok capkin olan adamlar maalesef kolay degismiyor eline gecen firsati da degerlendiriyolar
Muhakkak öyle. Ama çoğunlukla evliliğinde cinsel anlamda mutlu olmayan erkekler ya da mutlu olmadığını düşünen erkekler daha çok aldatıyor sanki. O yüzden aklıma o geldi.

peşine birini takamam mesleğini söyleyemiyorum özel olduğu için değil ortaya çıkmak istemiyorum. ama kkomşularım kamera gibidir:) diğer dediklerinize katılıyorum hiçbir şey olmamış gibi yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…