- 2 Eylül 2014
- 421
- 167
- 303
Yapsin yapabilir. Hem pastam olsun hem karnim doysun istiyor olabilir ama konu sahibi konuda net gorunuyor. Duzeni bozulacagini anlayinca taktigi degistirir ozamanAynı taktiği yapcak yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapsin yapabilir. Hem pastam olsun hem karnim doysun istiyor olabilir ama konu sahibi konuda net gorunuyor. Duzeni bozulacagini anlayinca taktigi degistirir ozamanAynı taktiği yapcak yine
Kadını engelledi her yerden yanımda aradı, ondan rahatsız olduğumuzu ve bizden uzak olmasını istediğimizi söyledi. O gün bugündür de en ufak bir mesaj bir sıkıntılı hareketini görmedim. Telefonun şifresi ben de istediğim anda açıp bakıyorum. Sürekli de yanımda ve asla saklamı
Kadını engelledi her yerden yanımda aradı, ondan rahatsız
Konu sahibi soylemis ama bu konuda taviz vermeyecegini. Yine yakalanmam saniyorsa elbet bu sefer olmasa da tekrarlarinda bi acik verecek ve
Sonuclarina da katlanacak ozaman
ve bizden uzak olmasını istediğimizi söyledi. O gün bugündür de en ufak bir mesaj bir sıkıntılı hareketini görmedim. Telefonun şifresi ben de istediğim anda açıp bakıyorum. Sürekli de yanımda ve asla ssizinle muhannetisterdim ama burada yeniyim kurallar da nasıl işliyor bilmiyorum
Olsun sorun değilKızlar ben yeni üye olduğum için karıştrtım burda bişeyler yaptım ay nolur kusura bakmayın anlamadım cevap yazacaktım
Yapsin yapabilir. Hem pastam olsun hem karnim doysun istiyor olabilir ama konu sahibi konuda net gorunuyor. Duzeni bozulacagini anlayinca taktigi degistirir o zaman
Zaten birdaha yapmaya cesaret edeceğini düşünmüyorum ya zaten yapan insan herşeyi de göze alıyor o da ayrı meseleYapsin yapabilir. Hem pastam olsun hem karnim doysun istiyor olabilir ama konu sahibi konuda net gorunuyor. Duzeni bozulacagini anlayinca taktigi degistirir ozaman
Sizinle sohbet etmek isterdim fakat yeniyim. Bence ondan sonra bir şey yaklamadıyssnız sorun yokturOrtak iş de yaptıkları için ve kadın rahat bir kadın olduğu için rahatsız olacağımı bildiğinden silmiş. Bana daha önce de söylemişti kıskançlık yapıyorsun kavga çıkıyor mesaj görünce diyordu. Sildiğini söylüyordu. Bunla da sadece iş konuşmadım dedi. Normal arkadaşlık yaptım dedi. Yani birbirlerine video atma sohbet etme az da olsa olmuş. Dediğim gibi kadın rahat bir kadın bana gösterse bir cümle bile yazmasına izin vermeyeceğim bir kadın. Yoksa işi gereği başka kadınlarla da görüşmesi gerekir hepsini sorun etmiyorum ama bazı tarzları sorun edeceğimi çok iyi biliyor
Kadını engelledi her yerden yanımda aradı, ondan rahatsız olduğumuzu ve bizden uzak olmasını istediğimizi söyledi. O gün bugündür de en ufak bir mesaj bir sıkıntılı hareketini görmedim. Telefonun şifresi ben de istediğim anda açıp bakıyorum. Sürekli de yanımda ve asla saklamıyor
Ne kadar iğrenç bir kocanız var. Tüm suçu kadına atıp kendi balbörek siz de bir güzel yemişsinizOrtak iş de yaptıkları için ve kadın rahat bir kadın olduğu için rahatsız olacağımı bildiğinden silmiş.
İşte o zaman kıyafetlerini yıkayamaz...Gideceğim annemde kalacağım diyin anneniz şehir dışında değilse annenize gidin gerçekten onu annede kalacaginiza ikna edin, sonra akşam çıkıp eve gelin bı bahane uydurup ,bakın bakalım evdeki durumlar ne
Ne kadar iğrenç bir kocanız var. Tüm suçu kadına atıp kendi balbörek siz de bir güzel yemiş benim komşumun eşi iş arkadaşıyla aldatmış aynı bu şekil yakalandı şuan mahkemeleri var![]()
Bide bugün söyleyip, yarın annemde kalcam demeyin, eğer bı halt yiyecekse onlara zaman vermek için bir hafta önceden haber verin, kendini ayarlar ozaman . Allah fırsat vermesin ,gerçeği gostersinİşte o zaman kıyafetlerini yıkayamaz...
Niyeti olan sok dakika plani da yapar o tarz erkeklerin coklu alternatifleri oluyor. Bole kisiler irak olsun duzgun insanlardanBide bugün söyleyip, yarın annemde kalcam demeyin, eğer bı halt yiyecekse onlara zaman vermek için bir hafta önceden haber verin, kendini ayarlar ozaman . Allah fırsat vermesin ,gerçeği gostersin
Evet dua ediyorum allah karşıma çıkarsın diye. Çok güzel olan yapıp hiç belli etmicem hatta anneme bile arattırabilirim inandırıcı olması için her şeyi yapıcamBide bugün söyleyip, yarın annemde kalcam demeyin, eğer bı halt yiyecekse onlara zaman vermek için bir hafta önceden haber verin, kendini ayarlar ozaman . Allah fırsat vermesin ,gerçeği gostersin
Niyeti olan sok dakika plani da yapar o tarz erkeklerin coklu alternatifleri oluyor. Bole kisiler irak olsun duzgun insanlardanfAfedersin dediğin doğru tuttu mu yapıştıran cinsleeden allah korusun
Hayır yanlış anladınız benim yanıtım sizi destekler bir yanıttıS senanur34 aynı dili konuşuyoruz aynı alfabeyi kullanıyoruz ama neden aynı şeyleri farklı anlıyoruz acaba?
iş arkadaşıyla aldatma olayı olamaz imkansız mı demişim?
karısına yakalanınca metresini harcamış adam tüm boku ona atmış yorum sahibi de kocasını aklamış ki kolay kadındı,öyle kadındı böyle kadındı diyor.
Demiyor ki beni aldatan benim kocam.O da az değil. Neyse
Sadece arkadaşı üzmemek için konuşmadım ama siz yazıncs cesaret buldumHayır yanlış anladınız benim yanıtım sizi destekler bir yanıttı
Oray girdiğimde gelen mesajı mı göreceğimAyarlar, bildirimler, gelişmiş ayarlar, bildirim geçmişini aç. Bu ayar açık olunca telefına gelen tüm bildirimler burada duruyor. Mesela gelen wp mesajı silinse bile bildirimden asla silinmiyor. Telefonu bu şekilde kontrol edebilirsin.
Üzülsün bir zahmet. Burada kocasının beraber olduğu kadını gömüp kocasını aklıyorsa bu sözleri de işitecek. Hani ikisini de yakaladım Allah ikisinin de belasını versin minvalinde konuşmuş olsa ay yazık derdik. Ama kocam bana herrrrşeyi anlattı kadında kolay basit bir kadındı diye bununla böbürlenmesi itici. Kocası tırsıp diğer kadını harcamış kendini affettirmişSadece arkadaşı üzmemek için konuşmadım ama siz yazıncs cesaret buldum
Çok üzülüyorum böyle şeylere çokk eğer düşündüğümüz gibiyse adam iki kadını birden harcamış oluyorÜzülsün bir zahmet. Burada kocasının beraber olduğu kadını gömüp kocasını aklıyorsa bu sözleri de işitecek. Hani ikisini de yakaladım Allah ikisinin de belasını versin minvalinde konuşmuş olsa ay yazık derdik. Ama kocam bana herrrrşeyi anlattı kadında kolay basit bir kadındı diye bununla böbürlenmesi itici. Kocası tırsıp diğer kadını harcamış kendini affettirmiş