Merhaba Hanımlar
Şuan cok sinirliyim biraz sakinleşmeye ihtiyacım var. Eşim bir iş arkadaşıyla beraber toplantı için şehir dışında, 2 gün kalıp dönecekler. Bu iş arkadaşının eşiyle şirket yemeklerinde birkaç kez bir araya gelip arkadaş olduk bizde. Aynı yaşta çocuklarımızda olduğu içine belli aralıklarla görüşüyoruz. Biz kadınlar kendi aramızda görüşüyoruz ama eşim is arkadaşından pek hoşlanmıyor aslında, eşli olarak görüşmeyi istemedi siz kendiniz görüşün ama benim iş dışında muhattap olup ailece görüşeceğim kafa yapısında bir adam değil dedi daha önce. Bu iş için şirketin arabasıyla beraber gideceklerdi normalde, eşim kendi aracıyla gitmeyi tercih etti, yol masrafını ekstra ödeyecek olsada beraber yolculuk yapmak istemedi.
Bugün toplantıdan sonra eşimle konuştuk , otele geçince görüntülü konuştular kızımla belli aralıklarla 2 defa. İşin beni deli eden kısmına gelince arkadaşım beni aradı yarım saat kadar önce. Eşinin telefonuna gizlice bir program yüklemiş nerede olduğunu takip etmek için bugün toplantı sonrası bir masaj salonun olduğu yere gitmiş eşi, arkadasım aramış defalarca açmamış 2 saat sonra geri dönmüş eşi ama kişisel hattından değil şirket hattından açıklama olarak da o masaj salonuna benim eşimin şirket arabasıyla gittiğini kendi telefonunda arabada kaldığı için de konumunun masaj salonunu gösterdiğini söylemiş
kenside çok yorgun olduğu için de otele gecip uyumuş.
Benim esinden şüphelenip onu gizlice takip eden sivri zeka arkadaşım eşinin bu aptal yalanına inanıp, benim eşimin o masaj salonuna gittiğini düşünüp bana haber veriyor. Anladığım kadarıyla masum bir masaj salonu değil burası çünkü zaten otelde masaj yaptırabilirler ayrıca gittiyse buraya başka şeyler de için gitmiş ki arkadaşım oraya gidilmesini bu kadar olay haline getirmiş.
Böyle söyleyince arkadaş o kadar sinirlendim ki eşimle toplantı sonrası 3 defa telefonla görüştüğümü , otele geri döndüğünü, eşinin ona bal gibi yalan söylediğini söyledim. Nasıl böyle saçma bir yalana inanıp birde eşimi töhmet altında bırakırsınız dedim. Daha bir sürü şey söyledim sinirden. Hangi aklı başında kadın böyle bir yalana inanır resmen inanmış eşinin söylediklerine birde beni teselli eden şeyler söylüyor güya eşim gitmiş gibi oraya.
Eşime söylemedim bu durumu, söylersem çok sinirleneceğinden eminim, iş arkadaşıyla bu konu yüzünden kavga edecek hale gelir büyük ihtimalle, yarında beraber katılacakları önemli bir toplantıları olduğu için en azından dönene kadar söylemeyeyim diye düşünüyorum. Ama çok sinirlendim yahu, insanların bu kadar rahat iftira atmasına, eşimde bende bu konularda çok hassasız muhattap olduğum konu o kadar rahatsız etti ki beni. Kendin ne halt yiyorsan ye olayla ilgisi olmayan iş arkadaşına niye iftira atıyorsun kendini temize çıkarmak için. Buda bir iç dökme olarak kalsın burada.