• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek dileğim huzurdu☹️

3.5 aylik bir iliskide hakkinda cogu seyi bilmedigin biri icin sence kendini fazla kaptirmamis misin? Ve dogru durust tanimadigin biri icin aci cekiyorsun. Sen ki bosanma travmasi atlatmis birisin, bunu mu atlatamayacaksin, ki bosanirken en azindan yastigini yatagini paylastigin birinden bosandin yani adamin orasindaki burasindaki benlerine kadar bildigin biriydi. Bunun nesi icin uzuldun anlamadim? Hepi topu 5 kez gorusmussun. Hakkinda hicbirsey bilmiyorsun. Adamin evli olup olmadigini bile. Belki adi bile dogru degil. Fazla mi bosluktasin ne? Senin kendine gelmen lazim.

Bende kaç gündür bunu soruyorum kendime bundan sonrası için böyle durumlara yer vermiyeceğim hayatımda yalnız kalmam en doğrusu
Her yönüyle dosdoğru biri olursa yeniden evlenirsiniz, yalnız kalırım diye düşünmeyin. Ama evlenmek için ikinci kez yanlış tercih yapip boş beleş insanlarla zaman harcamayin

Merhabalar,
33 yaşında çalışan boşanmış bir çocuğu olan bir kadınım konu açmak için üye oldum bugün
Sorunuma geçeyim 1.5 yıl önce boşandım
Bundan 3.5 ay önce bir arkadaşlık sitesinden biri ile yazışmaya başladım bu ortamlarda çok güvenilir olmuyor ama birazda kafa dağıtmaktı belki düzgün biri çıkar diyede girmiştim siteye
Çok güzel bir konuşması kariyeri vardı tahsilli dünyayı gezmiş işi gereği fakat yurt dışına gelip gidiyorum demişti iş ile ilgili önce kararsızdım sonra konuştukça telefonda ısındım ona karşı 20 gün kadar sonra beni görmeye türkiyeye geldi 1 günlüğüne buarada bana karşı büyük hisleri olduğunu dile getirdi gelmeden ve çok fazla ilgili hergün 1 saat telde konuşmak mesajlar gün boyu geleceği gün önemsiz bişeyden tartışma oldu gelmicem dedi sonra uçağa biniyorum dedi bende şüphelendim bana güvenmiyosan bitsin dedi akşam görüşecektik bileti at bana dedim ebiletmiş karekod okutmuş şirketten isterim dedi zaten hareketli konum attı havaalanından buluştuk güzel geçti sabah dönecekti bana evinin fotoğraflarını attı gidince eve sabahta döndü geldiği ülkeye
Bu şekilde devam ederken birgün bulunduğu ülkedeki saate baktım netten, bana söylediği 1 saat vardı aramızda meğer 2 saatmiş çok şaşırdım bunu öğrenince neden böle söledin diye ülke saatini işi biraz gizli görev gibi bir bölümmüş bunu sakladım dedi senden çıkıp gelirsin diyede saati öle söledim dedi
Ben çok üzüldüm acaba evlimi dedim kendi kendime değilim dedi beni sakinleştiemeye çalıştı türkiyeden gittiğindede konum atmıştu ordan ogün gitti biliyorum bu bende bi güvensizlik oluşturdu ama
Bir gece aradı açtım yolda yanlışlıkla aramış alo dedi ses yok başka telden konuşuyor anneni ver dedi telefona konuştuğu kişiye ve oturduğum semti söyledi oralardayım dedi ben şok kapattım aradım dedim bune yanlış anlamışsın demedim öle bişey diye ısrar etti işden bir arkadaşını aramış bulunduğu yerde tel çekmiyormuş onu alıp çeken bir alana götürcekmiş hatta çocuğa sorim öle bişey demişmiyim sormuş evet dedin avi demiş oda bu bana pek inandırıcı gelmedi ama yine dedi öle bişey yok
Toparlayacak olursam bir hattı daha vardı ve onu bana vermedi işyerinden döküme bakarlar sorun olur dedi tartıştım hatta ayrıldım sonuç vermedi birçok arkadaşındada varmış o hat sonra öğrendim
Ülkeye döndü bakıyorum hep ev dışında konuşuyor yolda işde evden çıkarken evden görüntülü ara dedim aramadı buda çok şüpheye düşürdü beni artık iyice güvensizleştim
Telefon hep açık ama genelde türkiyede arayınca açmıyor o dönüyor vs
Ama eşimden sonra bir onu sevdim güvendim bana güven diyordu gelecek planları kuruyordu annemle bile konuştu telde
Ama bu telefon konuşma vr hat vermeme konusundan ona bir mesaj yazdım dedimki çok seviyorum ama sakladığın birşey var evli bile olabilirsin lütfen söyle cevap sakladığım hiçbişey yok herşeyi bildiğin gibi anlattım bende bu soru işaretleri ile daha fazla devam edemeyeceğim yazıp engelledim
5 gün geçti acı çekiyorum aramadı sormadı hiç sizce yalanmı söyledi bana bu tabloya bakınca

Buarada ekleme yapayım
İlk görüşmede bildiği bir cafeye çağırdı sahibi selam verdi hatta dedi sen güvende hisset diye burayı seçtim
İşyerinden video çeker atardı beni konuşurdu onlarla hepsi biliyor dedi zaten
Ben şüpheye düştükçe ben bir anneyi kandıracak kadar karaktersizmiyim dedi hep bi şekilde ikna etti beni sevdiğine inandırdı
3.5 ay kesintisiz telde görüştük yüzyüzede 6 defa
Benim tek hatam insanları kendim gibi bilip hemen inanmamdır.

Çok geçmiş olsun ,yaşadığınız hayalkırıklığı çok fazladır eminim.
Eğer evli değilse tüm bunlar bir şüpheyse zaten bir süre sonra gönlünüzü alır ve kendini ispat eder.Ama sessizliğe gömülür ve artık kesin bitiş yaşarsanız o zaman şüphelerim doğru diyebilirsiniz.
Lütfen kendinizi üzmeyin, hayat kısa, seneye bile aklınıza gelmeyecek bir acı bu...

Hepsi yalan..
Eskiden Hepsi diye bir grup vardı o grup bu konuyu okusaydı "Yalan " adlı şarkıyı size hitap ederlerdi.:rapci:

Bakin benim erkek arkadaşımın da iş hattı var. Oradan da konuşuyoruz. Ama çoğunlukla iş saatinde beni arayacaksa oradan arar.
Bu yalancı sizi aramayı geçtim hattın numarasını bile size vermiyor. Lütfen..

Adam çok klişe yalanlar sunmuş. Bu yalanlara inanan var mı? Bunlara 33 yaşında lütfen inanmayın.
Yalancı herif evli veya hayatında biri var.
Sakın geri dönmeyin..

Adam ya evli ya da ajan falan mı ne gizemli işler çevirmiş sonunda adam pisliğin teki çıktı rıza baba durumları olabilir tabisi bilemiyiz belkide dünya iyisidir

• Komik
Reactions: 000
Merhabalar,
33 yaşında çalışan boşanmış bir çocuğu olan bir kadınım konu açmak için üye oldum bugün
Sorunuma geçeyim 1.5 yıl önce boşandım
Bundan 3.5 ay önce bir arkadaşlık sitesinden biri ile yazışmaya başladım bu ortamlarda çok güvenilir olmuyor ama birazda kafa dağıtmaktı belki düzgün biri çıkar diyede girmiştim siteye
Çok güzel bir konuşması kariyeri vardı tahsilli dünyayı gezmiş işi gereği fakat yurt dışına gelip gidiyorum demişti iş ile ilgili önce kararsızdım sonra konuştukça telefonda ısındım ona karşı 20 gün kadar sonra beni görmeye türkiyeye geldi 1 günlüğüne buarada bana karşı büyük hisleri olduğunu dile getirdi gelmeden ve çok fazla ilgili hergün 1 saat telde konuşmak mesajlar gün boyu geleceği gün önemsiz bişeyden tartışma oldu gelmicem dedi sonra uçağa biniyorum dedi bende şüphelendim bana güvenmiyosan bitsin dedi akşam görüşecektik bileti at bana dedim ebiletmiş karekod okutmuş şirketten isterim dedi zaten hareketli konum attı havaalanından buluştuk güzel geçti sabah dönecekti bana evinin fotoğraflarını attı gidince eve sabahta döndü geldiği ülkeye
Bu şekilde devam ederken birgün bulunduğu ülkedeki saate baktım netten, bana söylediği 1 saat vardı aramızda meğer 2 saatmiş çok şaşırdım bunu öğrenince neden böle söledin diye ülke saatini işi biraz gizli görev gibi bir bölümmüş bunu sakladım dedi senden çıkıp gelirsin diyede saati öle söledim dedi
Ben çok üzüldüm acaba evlimi dedim kendi kendime değilim dedi beni sakinleştiemeye çalıştı türkiyeden gittiğindede konum atmıştu ordan ogün gitti biliyorum bu bende bi güvensizlik oluşturdu ama
Bir gece aradı açtım yolda yanlışlıkla aramış alo dedi ses yok başka telden konuşuyor anneni ver dedi telefona konuştuğu kişiye ve oturduğum semti söyledi oralardayım dedi ben şok kapattım aradım dedim bune yanlış anlamışsın demedim öle bişey diye ısrar etti işden bir arkadaşını aramış bulunduğu yerde tel çekmiyormuş onu alıp çeken bir alana götürcekmiş hatta çocuğa sorim öle bişey demişmiyim sormuş evet dedin avi demiş oda bu bana pek inandırıcı gelmedi ama yine dedi öle bişey yok
Toparlayacak olursam bir hattı daha vardı ve onu bana vermedi işyerinden döküme bakarlar sorun olur dedi tartıştım hatta ayrıldım sonuç vermedi birçok arkadaşındada varmış o hat sonra öğrendim
Ülkeye döndü bakıyorum hep ev dışında konuşuyor yolda işde evden çıkarken evden görüntülü ara dedim aramadı buda çok şüpheye düşürdü beni artık iyice güvensizleştim
Telefon hep açık ama genelde türkiyede arayınca açmıyor o dönüyor vs
Ama eşimden sonra bir onu sevdim güvendim bana güven diyordu gelecek planları kuruyordu annemle bile konuştu telde
Ama bu telefon konuşma vr hat vermeme konusundan ona bir mesaj yazdım dedimki çok seviyorum ama sakladığın birşey var evli bile olabilirsin lütfen söyle cevap sakladığım hiçbişey yok herşeyi bildiğin gibi anlattım bende bu soru işaretleri ile daha fazla devam edemeyeceğim yazıp engelledim
5 gün geçti acı çekiyorum aramadı sormadı hiç sizce yalanmı söyledi bana bu tabloya bakınca
Yalan söylediği belli zaten,E devlet şifresiyle TC sini al herşeyini görürsün orda vermezse bilki evlidir,yada sakliyordur birşeyler

• Beğen
Reactions: 000
Back
X