evet hiç şaşmıyor buBilemem asla ama bildğim tek bi şey var bir kadın hissediyor gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hiç şaşmıyor buBilemem asla ama bildğim tek bi şey var bir kadın hissediyor gerçekten
nasıl rahat yalan konuşuyorlar evet. akıllı saat fikri güzelRüyamda beni .... saçlı bi kadınla aldatıyordun diye anlatmaya başlayın. Akıllı saat kullanıyorsa o sıralarda nabız atışı kaç olmuş kontrol edin.
Kadının %100 emin olduğu şeyi bile erkekler gözünün içine baka baka sonuna kadar inkar eder.
evet zaten benim sorunum da bu şüphe ettiğimi belli etmeden takipte kalmalıyım tabiki de boşanacağım. ilk gün söyledim kabullenemeyeceğim tek şey olduğunu.Oldu ki sizi aldattı, boşanacak mısınız? Boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın, ona da belli etmeyin. Belli ettiğiniz an siz de harekete geçmezseniz daha çok yüz göz olursunuz bu sefer saklama gereği, açıklama gereği bile duymaz.
2 ay önceki olayı kanıtlamanız biraz zor ancak yeni bir durumu kanıtlayabilirsiniz. Nasıl olacak derseniz 2-3 sefer daha onu evde yalnız bırakın ve takip edin. Bir şeyler karıştırıyor mu karıştırmıyor mu görürsünüz. Çünkü bu haltı bir kez yapan bir kezle yetinmez. Devamı da gelir.
hayır çocuğum yok. aklıma psikoloj,ik taktikler de geliyor. mesela iki saaat telefonu kapatıp ortadan kaybolup tepkisine bakmak gibi. kişi nasılsa karşısındakini de öyle göürr çünküVar bir şeyler ve ilk fırsatta tekrar edecektir.Kanıtları toplayıp boşanmaya bakın,umarım çocuk yoktur?
Whatsappı silip tekrar yükleyin eğer bir mesajlaşma falan varsa geri gelir sildiyse bilehayır çocuğum yok. aklıma psikoloj,ik taktikler de geliyor. mesela iki saaat telefonu kapatıp ortadan kaybolup tepkisine bakmak gibi. kişi nasılsa karşısındakini de öyle göürr çünkü
iphonelarda oluyor mu bu?TElefondaki trendyol bildirimine kadar kaydediyor. Bildirimleri sessize almsdıysa çalışır.
Whatsappı silip tekrar yükleyin eğer bir mesajlaşma falan varsa geri gelir sildiys
yaptım whatsappta hiçbir şey yokWhatsappı silip tekrar yükleyin eğer bir mesajlaşma falan varsa geri gelir sildiyse bile
evet işte büyük ihtimal parfüm kokusu saç falan şüphelendi çünkü bende koklama takıntısı var bunu biliyoryani kıyafet detayını söylemesen aldatmak değilde seni sinir edecek başka bişi yapmış olabilir derdim
ama insan kıyafetinden neden kurtulmak ister ne alaka
zaten çelişkili de konuşmuş
Bana da çok şüpheli geldi malesef.
Aracınız geçmiş konum gösteren bir donanıma sahipse bir ayarlarını kurcalayabilirsiniz belki çıkar
maalesef böyle bir özellik yok. zatengoogle haritalarda konumu gördüm silmeden önce ve halen aklımda ama şüphe çekici bir yer değil gibi geldi banaBana da çok şüpheli geldi malesef.
Aracınız geçmiş konum gösteren bir donanıma sahipse bir ayarlarını kurcalayabilirsiniz belki çıkar
bana da bu fikir tek yol gibi geliyor. ama o zamana kadar nasıl davranmalıyım hiç bir şey belli etmeden mi yani eskisi gibi durarak mı yoksa biraz serin durarak mıOnu bidaha yalnız bırakıp iyice dikkat et davranışlarına. Eğer aynı şeyleri yaptıysa aldatıyor
Bence belli etme. Bir şeylerden şüphelendiğini fark ederse daha titiz davranır her konuda önceden tüm yalanlarını hazırlar. Her zamanki gibi rahat davran asla alttan laf sokma bu konuları açma. Senin şüphelendiğin aklına bile gelmesinbana da bu fikir tek yol gibi geliyor. ama o zamana kadar nasıl davranmalıyım hiç bir şey belli etmeden mi yani eskisi gibi durarak mı yoksa biraz serin durarak mı
çok teşekkür ederimBence belli etme. Bir şeylerden şüphelendiğini fark ederse daha titiz davranır her konuda önceden tüm yalanlarını hazırlar. Her zamanki gibi rahat davran asla alttan laf sokma bu konuları açma. Senin şüphelendiğin aklına bile gelmesin