- 31 Ekim 2013
- 12
- 0
- 34
Aynı sorun bizde de var canım olsa mı iyi olması nerde nasıl olacak ameliyat kolay ama özen gerekiyomuşcanm benm eşimde 3.dereceden varikosel çıktı.bizede ameliyat dedi doktor.bizde yaptıracasğız ama nerede yaptıracağımıza karar veermedik.sizede geçmiş olsun inşallah sonuçları iyi olur.
Gerçekten mi canım doktor derece demedi ama sağda 4.6cm solda 4.4 cm heralde 3. derece oluyor korktuğum özen gerektiren bi ameliyat ya canım sonuçu olumsuz olma ihtimali var mı bide belden mi uyuşturuyolarBiz Atakent Acıbademde yaptırdık eşim gayet memnun hiç ağrı sızı olmadı.Ameliyatı kesinlikle mikro cerrahi yöntemiyle yaptırın.Bu arada 3. derece çıktı diye üzülme varikosele en iyi cevap veren 3. derece varikosellermiş.
Amin canım sizin sorun sende mi eşinde mi bize varikosel dedi aşılama dediMerhabalar, biz "proxeed plus" ve "neofortil" sayesinde bebiş haberini alabildik. Doktorlar tüp bebek dışında bebek sahibi olamayacağımızı söylemişlerdi. Eşim kullandı ve önce değerleri yükseldi sonra hareketliliği arttı ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım. elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
BİZDEDE AYNI SORUN VAR İNŞALLAH BİZDE KALIRIZ BENDE BU AY ALDIM PRESEED JALİ 2 DEFA KULLANDIM MERAKLA BEKLİYORUMevet canım eşimin değerleri çok düşüktü preseed jeli kullanmamın 2. ayında kaldım
canım ne kadar düşüktü değerleri yazarmısınevet canım eşimin değerleri çok düşüktü preseed jeli kullanmamın 2. ayında kaldım
rahimde spermlerin daha uzun süre canlı kalmasını ve yumurtalıklara ulaşmasını sağlıyor canımnasl bir jelmiş o da canm baya etkiliymiş rahimi hazırlıyor mu napıyor spermlerin gitmesini mi sağlıyor
maşallah maşallah canım. çok tebrik ederim. rabbim hayırlısıyla kucağınızıa almak nasip etsin. eşinin değerleri nasıldı. herhangi bir ilaç takviye kullandınız mı?arkadaslar merhaba,
bugun cok guzel bır haber aldım esım üç ay once amelıyat olmustu verikoselden.ve ben hamıleyım.
tek sölicem umudunuzu kaybetmeyin.ve kesinlikle ameliyat olun.göründüğü kadarıyla ameliyat ıse yaramış...allah herkese nasip etsın.
hayırlı olsun cnm eşinin değerlerini yazarmısın ve uyguladığınız şeyler oldumu hangi ilaçları kullandıarkadaslar merhaba,
bugun cok guzel bır haber aldım esım üç ay once amelıyat olmustu verikoselden.ve ben hamıleyım.
tek sölicem umudunuzu kaybetmeyin.ve kesinlikle ameliyat olun.göründüğü kadarıyla ameliyat ıse yaramış...allah herkese nasip etsın.
çok sevindim sizin için kür falan uyguladınız mıBizcok kararsız kaldık ameliyat çözüm değil dediler.tüp bebek dediler.ana biz önce vitamin takviyesi aldık.biraz yükseltti.sonra ameliyatı olduk.3ay geçti hamiletim.ve bende polikistik över vardı buna rağmen hamile kaldım.
çok sevindim sizin için kür falan uyguladınız mı
ya kızlar benim eşimde de varikosel çıktı. bizde ileri hareketlilik sıfır...26 milyon sperm var ama ileri hareketli 0 yerinde hareketli 9. sizlerin nasıldı değerleriniz düzelme görülür mü bu değerlerdeBizcok kararsız kaldık ameliyat çözüm değil dediler.tüp bebek dediler.ana biz önce vitamin takviyesi aldık.biraz yükseltti.sonra ameliyatı olduk.3ay geçti hamiletim.ve bende polikistik över vardı buna rağmen hamile kaldım.
varikosel vardı zaman kaybetmeden hem özelde hem devlette testleri yeniletip öyle ameliyat oldu geçen yıl eşim ve sayısı iyiydi hareketsizlik vardı...tam 1 yıl geçti hamile kaldım şu an 15 haftalık olduk...evicap kullandı..proxed plus kullandı..taze sıkılmış havuç suyu yatarken kullandı..kırkkilit otunu 1 bardak demleyip içti...kızartma aşırı yağlı hamur işi bunlardan uzak oldu genelde sebze ağırlıklı yedi..sigara alkol kola yok...bunları uyguladık ama biz bi 6 ay kadar bunlara ara verdik bnd eşimde hiç bişey yapmıyoduk kendi haline bıraktık doktora bile gitmedik bi baktık ki hamileyim ...ya kızlar benim eşimde de varikosel çıktı. bizde ileri hareketlilik sıfır...26 milyon sperm var ama ileri hareketli 0 yerinde hareketli 9. sizlerin nasıldı değerleriniz düzelme görülür mü bu değerlerde((