Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar öncelikle bu başlığı görüp isteyen dileyen herkese bebek nasip etsin Rabbim. Ben 3 yıldır evliyim ve eşimin sprem sayısı 1 milyondan az bunun için varikosel ameliyatı olmada sayıları bir türlü düzelmedi bende kafaya koydum doğal yolla hamile kalmak için elimden geleni yaptım.
1) kilo verdim çok değil 6 kilo kasın doğum doktoru kilo verilince rahmin daha iyi çalıştığını söyledi
2) köyden arıcı bir arkadaşa arısütü polen propolis keçiboynuzu çakşır otu bal karışımı yaptırdım ve sürekli yedirdim arkadaşım bu karışımla kesin hamile kalacağımı söyledi
3) sperm sayılarını arttırmak için dönüşümlü olarak promenk ve projede kullandı eşim
4) eşim omega 3 6 9 ve E vitamini takviyesi aldı şekeri ve ekmeği azalttı kesti diyemicem
5) düzenli olarak 3 ay üst üste hacamat yaptırdı özellikle kasık bölgesine ve hacamatın altın günlerinde işi iyi bilen bir hocaya
6) ilk defa ovulasyon testi kullandım ve tam 14. Gün kanda hamilelik testim pozitif çıktı
7) ve bence işin en can alıcı noktası duaaa. hz ibrahimin duası Rabbi hebli minessalihin dedim sürekli ve Allahım senden gelen her hayra muhtacım dedim ve birde kutsal topraklarda olan birine dua ettirdim. Babam pek dua bilmez ama elini öptüm onunda duasını aldım baba dedim bana çocuğum olması için dua et ve o ay hamile kaldım.
Profesör bile normal yolla tek çare tüp bebek demişti. Kızlar inanın yukarda Allah var ve hiç birşey imkansız değil sadece buna teslim olun . Ben hep biliyordum doğal yolla geleceğini önce tedbir sonra tevekkül. Lütfen bu dediklerimi yapın ve alta yorumlarınızı yazın
Allah büyük ol der olur şükürler olsun çok sevindim sizin adınızaMerhaba kızlar öncelikle bu başlığı görüp isteyen dileyen herkese bebek nasip etsin Rabbim. Ben 3 yıldır evliyim ve eşimin sprem sayısı 1 milyondan az bunun için varikosel ameliyatı olmada sayıları bir türlü düzelmedi bende kafaya koydum doğal yolla hamile kalmak için elimden geleni yaptım.
1) kilo verdim çok değil 6 kilo kasın doğum doktoru kilo verilince rahmin daha iyi çalıştığını söyledi
2) köyden arıcı bir arkadaşa arısütü polen propolis keçiboynuzu çakşır otu bal karışımı yaptırdım ve sürekli yedirdim arkadaşım bu karışımla kesin hamile kalacağımı söyledi
3) sperm sayılarını arttırmak için dönüşümlü olarak promenk ve projede kullandı eşim
4) eşim omega 3 6 9 ve E vitamini takviyesi aldı şekeri ve ekmeği azalttı kesti diyemicem
5) düzenli olarak 3 ay üst üste hacamat yaptırdı özellikle kasık bölgesine ve hacamatın altın günlerinde işi iyi bilen bir hocaya
6) ilk defa ovulasyon testi kullandım ve tam 14. Gün kanda hamilelik testim pozitif çıktı
7) ve bence işin en can alıcı noktası duaaa. hz ibrahimin duası Rabbi hebli minessalihin dedim sürekli ve Allahım senden gelen her hayra muhtacım dedim ve birde kutsal topraklarda olan birine dua ettirdim. Babam pek dua bilmez ama elini öptüm onunda duasını aldım baba dedim bana çocuğum olması için dua et ve o ay hamile kaldım.
Profesör bile normal yolla tek çare tüp bebek demişti. Kızlar inanın yukarda Allah var ve hiç birşey imkansız değil sadece buna teslim olun . Ben hep biliyordum doğal yolla geleceğini önce tedbir sonra tevekkül. Lütfen bu dediklerimi yapın ve alta yorumlarınızı yazın
Ameliyat oldu mu eşiniz ben anlamadımMerhaba kızlar öncelikle bu başlığı görüp isteyen dileyen herkese bebek nasip etsin Rabbim. Ben 3 yıldır evliyim ve eşimin sprem sayısı 1 milyondan az bunun için varikosel ameliyatı olmada sayıları bir türlü düzelmedi bende kafaya koydum doğal yolla hamile kalmak için elimden geleni yaptım.
Merhabalar bizimde iki çocuğumuz var eşim 3. Cocuk çok istiyordu ben 25 günde bir düzenli adet görüyordum ama 3 yıl kadar korunmadik ama olmadı en son doktora gittim Bayrampaşa devlet hastanesine bana kızım senin hiç bir şeyin yok esinde sorun yoksa yüze yüze, bu gece ilişkiye girsen hamile kalırsın dedi eşin mutlaka doktora gitsin dedi. Eşim doktora gitti sperm sayısı çok düşük cikti ilaçlar kullandı nafile 3 kere test yaptı hep dusuk en son doktor tüp bebekten baska çareniz yok dedi. Sonra eşimin beslenme programını değiştirdim eşim markette xalistigi için hazır gıdalar çok tuketiyordu nadil nakit özellikle. Onları bıraktı domates balik et keçiboynuzu yoğunluk tüketti ve süt ürünlerini bıraktı 3 ay sonra bi baktım hamileyim. Bazen insanda çabalamayın sadece tipla olmuyor.ama malesef ikili testimiz riskli cikti şuan 3 yıllık bekleyişin mutluluğu bir hüzün olarak kapladı içimi malesefMerhaba kızlar öncelikle bu başlığı görüp isteyen dileyen herkese bebek nasip etsin Rabbim. Ben 3 yıldır evliyim ve eşimin sprem sayısı 1 milyondan az bunun için varikosel ameliyatı olmada sayıları bir türlü düzelmedi bende kafaya koydum doğal yolla hamile kalmak için elimden geleni yaptım.
Benimde öyle oldu 13haftalik hamileyim ama ikili testimiz çok riskli cikti ve elde olmayan bir hüzün var hep içimdeAllah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım ama bence 4-5 aylık olmadan bişey demek doğru değil gibi geliyor çünkü Allah göstermesin kalbi duran düşük yapanlar da var o yüzden pozitif olmak tabi ki lazım ama belli bir süre her ihtimale de hazırlıklı olmak lazım spermin sağlıksız olanı da döllenmeyi gerçekleştirmiş olabilir en nihayetinde
Çok riskli derken manası ne bunun kuzum yani çocuğun engelli doğma ihtimali falan mı oluyorBenimde öyle oldu 13haftalik hamileyim ama ikili testimiz çok riskli cikti ve elde olmayan bir hüzün var hep içimde
Benimde öyle oldu 13haftalik hamileyim ama ikili testimiz çok riskli cikti ve elde olmayan bir hüzün var hep içimde
kür ya da ürolog tarafından verilen ilaç kullandı mı eşiniz. benim eşim de böyleydi hemen hemen. şu an doğal yolla 9 haftalık hamileyim. ayrıca daha 8 aylık evliyizEki Görüntüle 3449218
Bizde de bu şekilde ama 2 yıldır olmadı tüp bebeğe başlayacağız bu ay
Şöyle ki ben de konu sahibi ile aynı durumdayım. Gittiğim profesör bana sperm sağlıksız olsaydı dölleyemezdi bile için rahat olsun dedi. Onun dışında herkesten kadar engelli olma ihtimali tabii ki var. Ama sağlıksız sperm dölleme yetisine bile sahip değilAllah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım ama bence 4-5 aylık olmadan bişey demek doğru değil gibi geliyor çünkü Allah göstermesin kalbi duran düşük yapanlar da var o yüzden pozitif olmak tabi ki lazım ama belli bir süre her ihtimale de hazırlıklı olmak lazım spermin sağlıksız olanı da döllenmeyi gerçekleştirmiş olabilir en nihayetinde
Ben bildiğimi söyledim canım morfoloji yani yapısal bozukluk düşük nedenlerinden biri olarak biliyorum yani kalitesi düşük sperm ve yumurta birleşirse düşük gerçekleşiyor tutunmuyor biz de bilemiyoruz dölleyen sperm ve yumurta sağlıklı mı diye.. allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Daha 8 aylık evliymişsiniz baya hızlı davranmışsınız canım biraz tadını çıkarsaydınız canım evliliğinŞöyle ki ben de konu sahibi ile aynı durumdayım. Gittiğim profesör bana sperm sağlıksız olsaydı dölleyemezdi bile için rahat olsun dedi. Onun dışında herkesten kadar engelli olma ihtimali tabii ki var. Ama sağlıksız sperm dölleme yetisine bile sahip değil
Evet oldu ama fayda etmedi üzerinden 2 yıl geçtiAmeliyat oldu mu eşiniz ben anlamadım
Sayılar gayet iyi görünüyor bizde 1 milyondan azdı en son profesöre gittik doğal yolla olmaz aşılama bile tutmaz dedi ama oldu işteEki Görüntüle 3449218
Bizde de bu şekilde ama 2 yıldır olmadı tüp bebeğe başlayacağız bu ay
Tabiki ederim Allah sağlıklı bir evlat almayı nasip etsin kucağına . Allah ın herşeye gücü yeter sen kuşkusuz inan sadeceAllah büyük ol der olur şükürler olsun çok sevindim sizin adınızaBana da nasip olur inşallah. Bende bir yıllık evliyim geçen ay tüp bebek deneyimim olumsuz oldu iki embriyo koyulmuştu yaşım 40 çok stres yaptım ama dua ediyorum çok. Doğal yollarla hamile kalmaya deniyorum ovulasyon testiyle yumurtalamayı gördüm dün çok şükür inşallah bu ay olur. Soğan kürü yaptım ve c life takviye aldım bana da dua eder misiniz
Şuan herşey yolunda kalp atışını da duyduk . Düşük riski her hamilelikte var . Bize söylenen asla kendiliğinden çocuğunuz olmazŞöyle ki ben de konu sahibi ile aynı durumdayım. Gittiğim profesör bana sperm sağlıksız olsaydı dölleyemezdi bile için rahat olsun dedi. Onun dışında herkesten kadar engelli olma ihtimali tabii ki var. Ama sağlıksız sperm dölleme yetisine bile sahip değil
Ben çok şaşırdım ilk defa duyuyorum 1 milyondan az sperm ile normal gebelikEvet oldu ama fayda etmedi üzerinden 2 yıl geçti