- 12 Haziran 2020
- 2.095
- 7.252
- 108
- Konu Sahibi nebutantana
-
Eşiniz basit bir insan. Bir insanın eşini sevgilisini yorumlayacak kadar hadsiz ve kalitesiz.Abartmışsınız.adama defalarca söyleyip bunaltmayin derim pişman olmuştur zaten söylediğine.insan her ağzından çıkana dikkat etmiyor onun da çok üstüne düşünmeden öyle bi an konuştuğunu düşünüyorum aklina geldiği gibi.benim eşim de kardeşi biriyle evlendiğinde onu mu beğenmiş dışarıda ilgi duyulacak bir sürü kadın var sokaklar bekar, koca arayan kadınlarla dolu filan demişti ben de bozulmuştum ama bir kez bile hatırlatmadım da içimde büyütmedim de .erkeklerin her dediğini takacak olursak ohoo işimiz zor hayat geçmez böyle.
Evlilik aktinin minimum şartı olan "sadakat"i sağladığı için sırtına pışpış isteyen bi erkek. E onu da yapmayaydın paşam? Lütfetmiş sağolsun.Merhaba ben şuan 3 aylık hamileyim çalıştığım iş yerinde ki şefim eşini aldatıyor ve biz bunu iş yerindeki çoğu kişi biliyoruz . Ben ilk öğrendiğimde akşam evde eşime de anlattım işte dedim şefimiz yeni doğum yapmış eşini aldatıyor yazıklar olsun eşine çok üzülüyorum dedim . Kendi eşimin ilk anlattığımdaki tepkisi siz sakın karışmayın sizi ilgilendirmez dedikodu ya girmeyin falan dedi . Neyse o günden sonra arada şefiniz napıyor falan diye de soruyor bana bende aynı şekilde durumun devam ettiğini söylüyorum . Böyle muhabbet ederken konu konuyu açtı ve bana evet dışarda çok fazla orospu var ama ben nedense hiç ilgilenmiyorum bile bakmıyorum bile dedi . Ben de nedense ne demek ya ne saçmalıyorsun hani sanki bakman lazım da nedense bende bir gariplik var kim hevesim yok gibi anlatıyorsun yani asıl neden evli olman ve bir karının olması değil yani dedim ve şiddetli şekilde bağırdım bunun üzerine tabi ki senden dolayı vs dedi ama o ilk kurduğu cümle benim içime oturdu . Ben evliyim karımı seviyorum o yüzden kimseye bakmam demekle dışarda çok öyle kadın var ama ben NEDENSE bakmıyorum demek arasında dağlar kadar fark var yanlış mı düşünüyorum . Boşanmayı bile aklıma getiriyorum dünden beri . Acaba ben hamilelik hormonlarının da etkisiyle fazla duygusal mı düşünüyorum yoksa bu gerçekten üzerinde uzunca düşünülmesi gereken önemli bir cümle mi sizce .?
Evet tabi ki onları kastederek söyledi zaten konuşmanın içeriği öyle gelişti .. ben hem şefe hem birlikte olduğu kadına laf söylüyordum çünkü. Kadın dairede daha önce de farklı evli erkeklerle beraber olmuş biri olsa da eşine karşı sadakatli olması gereken kişi o değildi kocasıydı sonuçta falan diyordum ben onun üzerine söylediBile bile evli erkeklerle beraber olan kadınlar için dememiş mi o lafı?
"evet dışarda çok fazla orospu var ama ben nedense hiç ilgilenmiyorum bile bakmıyorum bile"
Ben buraya takıldım. Igrenc bi uslup
Aynı şeyi düşündüm hatta alıntılamıştım. Her şeyi geçtim kadınlar hakkında şu kelimeyi kullanması karakterini belli ediyor zaten. Benim midem bulanırdı.Ben nedense dışarıda çok fazla o..u var cümlesine çok takıldım. Ben kavga edecek olsam sebebi kesin bu cümle olurdu.
Yani şef aşırı namuslu iyi biri ama dışarıdaki o...ular mı aklını çelmiş?
Gerçekten takıldığım tek nokta burası. Bu nasıl bir üslup ya? Eşim yanımda bir hemcinsim için şöyle bir laf etse kavga sebebim bu olurdu, "nedense" kelimesi değil.Aynı şeyi düşündüm hatta alıntılamıştım. Her şeyi geçtim kadınlar hakkında şu kelimeyi kullanması karakterini belli ediyor zaten. Benim midem bulanırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?