Eşimin söylediği şey aklımdan çıkmıyor

Eşiniz basit bir insan. Bir insanın eşini sevgilisini yorumlayacak kadar hadsiz ve kalitesiz.
Eşimin ağzından bugüne kadar hiç bir kadın hakkında böyle yorumlar duymadım ben.
Her erkek küfürbaz değildir.

Evlilik aktinin minimum şartı olan "sadakat"i sağladığı için sırtına pışpış isteyen bi erkek. E onu da yapmayaydın paşam? Lütfetmiş sağolsun.
"Nedense"den evvel, etrafındaki kadınlara "orospu" diyen bir erkekle benim hiç işim olmazdı mesela.

Nedense lafından çok ,disarda çok bilmem ne var lafı aşırı itici ve talihsiz bir söylem.Demek ki denk gelmis ya da kendisi öyle yorumlamış. Ben bu konuyu uzatmanizi önermem.Duruma ve eşinizin size olan davranışlarına göre şekil alırsınız.

Bile bile evli erkeklerle beraber olan kadınlar için dememiş mi o lafı?
Evet tabi ki onları kastederek söyledi zaten konuşmanın içeriği öyle gelişti .. ben hem şefe hem birlikte olduğu kadına laf söylüyordum çünkü. Kadın dairede daha önce de farklı evli erkeklerle beraber olmuş biri olsa da eşine karşı sadakatli olması gereken kişi o değildi kocasıydı sonuçta falan diyordum ben onun üzerine söyledi

Bence çok takılmayın, ağızdan bazen abuk subuk şeyler çıkabiliyor. Aklı sıra güzel bir şey söylemeye çalıştı belki de, erkek aklı bu kadar. Huzursuz olduysanız takipte kalın ama boşanmalık bir durum yok.

Aynı şeyi düşündüm hatta alıntılamıştım. Her şeyi geçtim kadınlar hakkında şu kelimeyi kullanması karakterini belli ediyor zaten. Benim midem bulanırdı.

Konuşmadan cımbızla laf çekmeyin. Dert edinmeyin kendinize. Bebeğinize odaklanın. En ufak stres dahi bebeğinize iyi gelmicektir. Hatta mümkünse kapatın hesabınızı doğum yapana kadar. Hamileler bence burada konuşmalara bakmamalı. Konu açmamalı zira nice konular var insan ister istemez etkileniyor. Bebeğine yazık. Moralini de bir konuşmadan sebep bozma. Ha varsa seni kuşkulandıran sebeplerin orası başka ama bir laf için o güzel canını da bebişi de sıkıntıya sokmana değmez

Aynı şeyi düşündüm hatta alıntılamıştım. Her şeyi geçtim kadınlar hakkında şu kelimeyi kullanması karakterini belli ediyor zaten. Benim midem bulanırdı.
Gerçekten takıldığım tek nokta burası. Bu nasıl bir üslup ya? Eşim yanımda bir hemcinsim için şöyle bir laf etse kavga sebebim bu olurdu, "nedense" kelimesi değil.
Çok çirkin bir konuşma şekli, konu sahibinin bunu normal karşılaması daha da kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…