• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin söylediği şey aklımdan çıkmıyor

Evet dışarıda çok fazla o.. var ama eşini ilgilendirmez. Senin yanında bu cümleyi kurması ayıp.

Merhaba ben şuan 3 aylık hamileyim çalıştığım iş yerinde ki şefim eşini aldatıyor ve biz bunu iş yerindeki çoğu kişi biliyoruz . Ben ilk öğrendiğimde akşam evde eşime de anlattım işte dedim şefimiz yeni doğum yapmış eşini aldatıyor yazıklar olsun eşine çok üzülüyorum dedim . Kendi eşimin ilk anlattığımdaki tepkisi siz sakın karışmayın sizi ilgilendirmez dedikodu ya girmeyin falan dedi . Neyse o günden sonra arada şefiniz napıyor falan diye de soruyor bana bende aynı şekilde durumun devam ettiğini söylüyorum . Böyle muhabbet ederken konu konuyu açtı ve bana evet dışarda çok fazla orospu var ama ben nedense hiç ilgilenmiyorum bile bakmıyorum bile dedi . Ben de nedense ne demek ya ne saçmalıyorsun hani sanki bakman lazım da nedense bende bir gariplik var kim hevesim yok gibi anlatıyorsun yani asıl neden evli olman ve bir karının olması değil yani dedim ve şiddetli şekilde bağırdım bunun üzerine tabi ki senden dolayı vs dedi ama o ilk kurduğu cümle benim içime oturdu . Ben evliyim karımı seviyorum o yüzden kimseye bakmam demekle dışarda çok öyle kadın var ama ben NEDENSE bakmıyorum demek arasında dağlar kadar fark var yanlış mı düşünüyorum . Boşanmayı bile aklıma getiriyorum dünden beri . Acaba ben hamilelik hormonlarının da etkisiyle fazla duygusal mı düşünüyorum yoksa bu gerçekten üzerinde uzunca düşünülmesi gereken önemli bir cümle mi sizce .?
Hamilelik hormonları .Erkekler düz mantıktır,öyle gelişine vururlar Kadınlar gibi ince dusuneni varla yok arasındadır.
Bir şey dememişki .....

Herkes de o…ları korumuş anlaşılmaz bir olay 😂 evli erkeğe sarkan mesaj atan kadın hiç mi görmediniz de adam işinde gücünde yaşayan kadınları kastetmiş gibi celallendiniz?

Var tabi ama evli haliyel ona buna sarkan p.şt erkek de çok, onlara tepki gösteren veya isim takan kimse yok. Namus! varsa yoksa kadınlara yükleniyor. Bu arada ne kadar o..u varsa o kadar da evli g.vat var ama burda kimse kocasına toz kondurmuyor, rezil olaran taraf yine kadınlar oluyor. O yüzden kadınlara namusla vurulmasına karşıyım, kimse erkeklere tek kelime etmiyor.

Disarida cok fazla or*spu var evet damacanaya tecavuz eden sahis da kesin damacanin ona kur yaptigini dusunmustur...
Kadin erkek fark etmez, 3.kisinin karaktersizligi, evlilik yemini etmis kisinin ise sucudur bu tur iliskiler. Disarida or*spular var demek kurtarmaz kiclarini.
Esiniz hirtlik yapmis. Nedense kelimesi can sıkıcı evet. Ben aldatmanin erkekler arasinda cok yaygin ve olagan bicimde konusuluyor olmasina bagladim.

Var tabi ama evli haliyel ona buna sarkan p.şt erkek de çok, onlara tepki gösteren veya isim takan kimse yok. Namus! varsa yoksa kadınlara yükleniyor. Bu arada ne kadar o..u varsa o kadar da evli g.vat var ama burda kimse kocasına toz kondurmuyor, rezil olaran taraf yine kadınlar oluyor. O yüzden kadınlara namusla vurulmasına karşıyım, kimse erkeklere tek kelime etmiyor.
Etsinler o zaman. Erkekler yanlış yapınca yanlış denmiyor olması kadınların yaptığı yanlışa da ses çıkarılmaması gerektiği anlamına gelmez.

Bide bayilsana Feriha .. sanki adam şey demiş bende olsam bende bakarım öyle kadınlara immmhh demiş gibi anlatıyor ya 😅

Merhaba ben şuan 3 aylık hamileyim çalıştığım iş yerinde ki şefim eşini aldatıyor ve biz bunu iş yerindeki çoğu kişi biliyoruz . Ben ilk öğrendiğimde akşam evde eşime de anlattım işte dedim şefimiz yeni doğum yapmış eşini aldatıyor yazıklar olsun eşine çok üzülüyorum dedim . Kendi eşimin ilk anlattığımdaki tepkisi siz sakın karışmayın sizi ilgilendirmez dedikodu ya girmeyin falan dedi . Neyse o günden sonra arada şefiniz napıyor falan diye de soruyor bana bende aynı şekilde durumun devam ettiğini söylüyorum . Böyle muhabbet ederken konu konuyu açtı ve bana evet dışarda çok fazla orospu var ama ben nedense hiç ilgilenmiyorum bile bakmıyorum bile dedi . Ben de nedense ne demek ya ne saçmalıyorsun hani sanki bakman lazım da nedense bende bir gariplik var kim hevesim yok gibi anlatıyorsun yani asıl neden evli olman ve bir karının olması değil yani dedim ve şiddetli şekilde bağırdım bunun üzerine tabi ki senden dolayı vs dedi ama o ilk kurduğu cümle benim içime oturdu . Ben evliyim karımı seviyorum o yüzden kimseye bakmam demekle dışarda çok öyle kadın var ama ben NEDENSE bakmıyorum demek arasında dağlar kadar fark var yanlış mı düşünüyorum . Boşanmayı bile aklıma getiriyorum dünden beri . Acaba ben hamilelik hormonlarının da etkisiyle fazla duygusal mı düşünüyorum yoksa bu gerçekten üzerinde uzunca düşünülmesi gereken önemli bir cümle mi sizce .?
İmkan olsa yapacam demek ne çirkin bir üslup.boşanmayı düşünün cidden.

Bakmıyorsa dışarda çok o... Olduğunu nerden biliyor. Neyse hamilesin üzme kendini yanlış ifade etmiştir kendini diyelim.
Konu şefin eşini aldattığı kadından açılmıştı çünkü genel anlamda bir söylem değildi bu ben kadının daha öncede sürekli evli erkeklerle beraber olan biri olduğunu onun böyle kaygıları olmadığını o yüzden karısını düşünmesi gereken kişinin şef olduğunu söyledim. Onun üzerine evet dışarıda öyle çok o…. Lar var dedi . Anlamadım neden bu kadar infihal yaratıldı yorumlarda . Ooo olana da ooo denir eşini aldatan erkeğe de şerefiz denir kimse ne gocunsun ne de gücensin .

Dışarıda çok o. Var diyen adamın kendisi o’dur. Ve erkeğin o cinsi de tehlikelidir. Nitekim kendi ağzıyla yakalanmış,hiç bakmıyorum demek de gözümü ayırmadan bakıyorum anlamına gelir.
Konu şefin eşini aldattığı kadından açılmıştı çünkü genel anlamda bir söylem değildi bu ben kadının daha öncede sürekli evli erkeklerle beraber olan biri olduğunu onun böyle kaygıları olmadığını o yüzden karısını düşünmesi gereken kişinin şef olduğunu söyledim. Onun üzerine evet dışarıda öyle çok o…. Lar var dedi . Anlamadım neden bu kadar infihal yaratıldı yorumlarda . Ooo olana da ooo denir eşini aldatan erkeğe de şerefiz denir kimse ne gocunsun ne de gücensin .

Ne terbiyesiz bir adam ya, şuna verecek tek cevap var ben olsam o...u da sensin k.hpe de sensin derdim kolundan tutup evden atardım. Şunu anladım ki evlilikler anca kadınların çeşitli terbiyesizliklerine katlanmalarıyla sürüyor :kızgın:
Konu şefin eşini aldattığı kadından açılmıştı çünkü genel anlamda tüm kasımlara yönelik bir söylem değildi bu ben kadının daha öncede sürekli evli erkeklerle beraber olan biri olduğunu onun böyle kaygıları olmadığını o yüzden karısını düşünmesi gereken kişinin şef olduğunu söyledim. Onun üzerine evet dışarıda öyle çok o…. Lar var dedi . Anlamadım neden bu kadar infihal yaratıldı yorumlarda . Ooo olana da ooo denir eşini aldatan erkeğe de şerefiz denir kimse ne gocunsun ne de gücensin .

Gerçekten takıldığım tek nokta burası. Bu nasıl bir üslup ya? Eşim yanımda bir hemcinsim için şöyle bir laf etse kavga sebebim bu olurdu, "nedense" kelimesi değil.
Çok çirkin bir konuşma şekli, konu sahibinin bunu normal karşılaması daha da kötü

Back