• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin söylediği şey aklımdan çıkmıyor

[/QUOTE]
Herkes de o…ları korumuş anlaşılmaz bir olay 😂 evli erkeğe sarkan mesaj atan kadın hiç mi görmediniz de adam işinde gücünde yaşayan kadınları kastetmiş gibi celallendiniz?

Koruma değil de böyle insanlar var cinsiyet farketmez. İş insanın eşinde biter. İsterse kadın kapısında yatsın. Böyle cümle kurması bile yersiz. Kadınlar üstünden ego kasıyor. Kadınlar buna takılmış. Ben öyle anladım.

Konu şefin eşini aldattığı kadından açılmıştı çünkü genel anlamda bir söylem değildi bu ben kadının daha öncede sürekli evli erkeklerle beraber olan biri olduğunu onun böyle kaygıları olmadığını o yüzden karısını düşünmesi gereken kişinin şef olduğunu söyledim. Onun üzerine evet dışarıda öyle çok o…. Lar var dedi . Anlamadım neden bu kadar infihal yaratıldı yorumlarda . Ooo olana da ooo denir eşini aldatan erkeğe de şerefiz denir kimse ne gocunsun ne de gücensin .

Sürekli evli bulması da ruh hastası heralde duble metres. Moterize birlik.😀

Konu şefin eşini aldattığı kadından açılmıştı çünkü genel anlamda bir söylem değildi bu ben kadının daha öncede sürekli evli erkeklerle beraber olan biri olduğunu onun böyle kaygıları olmadığını o yüzden karısını düşünmesi gereken kişinin şef olduğunu söyledim. Onun üzerine evet dışarıda öyle çok o…. Lar var dedi . Anlamadım neden bu kadar infihal yaratıldı yorumlarda . Ooo olana da ooo denir eşini aldatan erkeğe de şerefiz denir kimse ne gocunsun ne de gücensin .
Yoo o.. O.. Demesine bir şey dediğim yok da senin eşin bu kadar o.. Nerden tanıyor? Seni destekledim yani bence de eşin bakıyor o kadınlara bu kadar onların farkında olduğuna göre.

Merhaba ben şuan 3 aylık hamileyim çalıştığım iş yerinde ki şefim eşini aldatıyor ve biz bunu iş yerindeki çoğu kişi biliyoruz . Ben ilk öğrendiğimde akşam evde eşime de anlattım işte dedim şefimiz yeni doğum yapmış eşini aldatıyor yazıklar olsun eşine çok üzülüyorum dedim . Kendi eşimin ilk anlattığımdaki tepkisi siz sakın karışmayın sizi ilgilendirmez dedikodu ya girmeyin falan dedi . Neyse o günden sonra arada şefiniz napıyor falan diye de soruyor bana bende aynı şekilde durumun devam ettiğini söylüyorum . Böyle muhabbet ederken konu konuyu açtı ve bana evet dışarda çok fazla orospu var ama ben nedense hiç ilgilenmiyorum bile bakmıyorum bile dedi . Ben de nedense ne demek ya ne saçmalıyorsun hani sanki bakman lazım da nedense bende bir gariplik var kim hevesim yok gibi anlatıyorsun yani asıl neden evli olman ve bir karının olması değil yani dedim ve şiddetli şekilde bağırdım bunun üzerine tabi ki senden dolayı vs dedi ama o ilk kurduğu cümle benim içime oturdu . Ben evliyim karımı seviyorum o yüzden kimseye bakmam demekle dışarda çok öyle kadın var ama ben NEDENSE bakmıyorum demek arasında dağlar kadar fark var yanlış mı düşünüyorum . Boşanmayı bile aklıma getiriyorum dünden beri . Acaba ben hamilelik hormonlarının da etkisiyle fazla duygusal mı düşünüyorum yoksa bu gerçekten üzerinde uzunca düşünülmesi gereken önemli bir cümle mi sizce .?
Hormon etkisi. Biraz bir şeyler atıştırın. Balık mevsimi geliyor, bebeğe de çok yararlı... Eşiniz yerine hamsi yiyebilirsiniz...

Normal değil mi,öyle bir cümleye tepki gelir yani arkadaşım. O..’yu bilen gören adamların kim olabileceğini zannediyorsunuz? Bir defasında tanıdığın biri böyle benzer bir laf arasında “çok görüyorum o.. tarz kadınları” demişti de anında lafı yapıştırmıştım, “nerde görüyorsun,o zaman sende de bir p…’lik var demek ki” diye.

Merhaba ben şuan 3 aylık hamileyim çalıştığım iş yerinde ki şefim eşini aldatıyor ve biz bunu iş yerindeki çoğu kişi biliyoruz . Ben ilk öğrendiğimde akşam evde eşime de anlattım işte dedim şefimiz yeni doğum yapmış eşini aldatıyor yazıklar olsun eşine çok üzülüyorum dedim . Kendi eşimin ilk anlattığımdaki tepkisi siz sakın karışmayın sizi ilgilendirmez dedikodu ya girmeyin falan dedi . Neyse o günden sonra arada şefiniz napıyor falan diye de soruyor bana bende aynı şekilde durumun devam ettiğini söylüyorum . Böyle muhabbet ederken konu konuyu açtı ve bana evet dışarda çok fazla orospu var ama ben nedense hiç ilgilenmiyorum bile bakmıyorum bile dedi . Ben de nedense ne demek ya ne saçmalıyorsun hani sanki bakman lazım da nedense bende bir gariplik var kim hevesim yok gibi anlatıyorsun yani asıl neden evli olman ve bir karının olması değil yani dedim ve şiddetli şekilde bağırdım bunun üzerine tabi ki senden dolayı vs dedi ama o ilk kurduğu cümle benim içime oturdu . Ben evliyim karımı seviyorum o yüzden kimseye bakmam demekle dışarda çok öyle kadın var ama ben NEDENSE bakmıyorum demek arasında dağlar kadar fark var yanlış mı düşünüyorum . Boşanmayı bile aklıma getiriyorum dünden beri . Acaba ben hamilelik hormonlarının da etkisiyle fazla duygusal mı düşünüyorum yoksa bu gerçekten üzerinde uzunca düşünülmesi gereken önemli bir cümle mi sizce .?
Bence haklısınız bende detaylara takılırım ve bir çok şeyi detaylar belirler. Sağlıcakla kucağına alın bebisinizi💜

Koruma değil de böyle insanlar var cinsiyet farketmez. İş insanın eşinde biter. İsterse kadın kapısında yatsın. Böyle cümle kurması bile yersiz. Kadınlar üstünden ego kasıyor. Kadınlar buna takılmış. Ben öyle anladım.
Yoo adam patronun sevgilisi üzerine açılan konuda konuşurken söylemiş bunu.

Lafını bilmeden konuşmuş eşiniz. Siz de tepki vermişsiniz zaten gayet yeterli. Boşanma vs düşünmeniz gereksiz. Hormonlarınızdan dolayı biraz aklınıza takılmış bu kadar düşünmeyin. Yaparsa öyle bir şey zaten ortaya çıkar. Stres yapıp hamileliğiniz etkilenmesin.

Yoo adam patronun sevgilisi üzerine açılan konuda konuşurken söylemiş bunu.
[/QUOTE]

Tamam o konu da diyorum bende ben bakmıyorum nedense demiş o demiş falan filan herkesi katarak vs yersiz laflar.

bana evet dışarda çok fazla orospu var ama ben nedense hiç ilgilenmiyorum bile bakmıyorum bile dedi .

Bu laftan ben de hoşlanmadım.
Sanki "istesem şak diye birini bulurum ama işte bulmuyorum bak ben yapmıyorum" demek gibi

Eşiniz aynı lafı ederse "Bakmıyor ilgilenmiyorsan dışarıda çok fazla o**** olduğunu nereden biliyorsun???" diye sor.

Boş bulunmuş öyle demiş
Ben de bi açığını yakaladın sandım kız

Back