Eşimin söylediği şey aklımdan çıkmıyor

Evet dışarıda çok fazla o.. var ama eşini ilgilendirmez. Senin yanında bu cümleyi kurması ayıp.

Hamilelik hormonları .Erkekler düz mantıktır,öyle gelişine vururlar Kadınlar gibi ince dusuneni varla yok arasındadır.
Bir şey dememişki .....

Herkes de o…ları korumuş anlaşılmaz bir olay evli erkeğe sarkan mesaj atan kadın hiç mi görmediniz de adam işinde gücünde yaşayan kadınları kastetmiş gibi celallendiniz?

Var tabi ama evli haliyel ona buna sarkan p.şt erkek de çok, onlara tepki gösteren veya isim takan kimse yok. Namus! varsa yoksa kadınlara yükleniyor. Bu arada ne kadar o..u varsa o kadar da evli g.vat var ama burda kimse kocasına toz kondurmuyor, rezil olaran taraf yine kadınlar oluyor. O yüzden kadınlara namusla vurulmasına karşıyım, kimse erkeklere tek kelime etmiyor.

Disarida cok fazla or*spu var evet damacanaya tecavuz eden sahis da kesin damacanin ona kur yaptigini dusunmustur...
Kadin erkek fark etmez, 3.kisinin karaktersizligi, evlilik yemini etmis kisinin ise sucudur bu tur iliskiler. Disarida or*spular var demek kurtarmaz kiclarini.
Esiniz hirtlik yapmis. Nedense kelimesi can sıkıcı evet. Ben aldatmanin erkekler arasinda cok yaygin ve olagan bicimde konusuluyor olmasina bagladim.

Etsinler o zaman. Erkekler yanlış yapınca yanlış denmiyor olması kadınların yaptığı yanlışa da ses çıkarılmaması gerektiği anlamına gelmez.

Bide bayilsana Feriha .. sanki adam şey demiş bende olsam bende bakarım öyle kadınlara immmhh demiş gibi anlatıyor ya

İmkan olsa yapacam demek ne çirkin bir üslup.boşanmayı düşünün cidden.

Bakmıyorsa dışarda çok o... Olduğunu nerden biliyor. Neyse hamilesin üzme kendini yanlış ifade etmiştir kendini diyelim.
Konu şefin eşini aldattığı kadından açılmıştı çünkü genel anlamda bir söylem değildi bu ben kadının daha öncede sürekli evli erkeklerle beraber olan biri olduğunu onun böyle kaygıları olmadığını o yüzden karısını düşünmesi gereken kişinin şef olduğunu söyledim. Onun üzerine evet dışarıda öyle çok o…. Lar var dedi . Anlamadım neden bu kadar infihal yaratıldı yorumlarda . Ooo olana da ooo denir eşini aldatan erkeğe de şerefiz denir kimse ne gocunsun ne de gücensin .

Dışarıda çok o. Var diyen adamın kendisi o’dur. Ve erkeğin o cinsi de tehlikelidir. Nitekim kendi ağzıyla yakalanmış,hiç bakmıyorum demek de gözümü ayırmadan bakıyorum anlamına gelir.
Konu şefin eşini aldattığı kadından açılmıştı çünkü genel anlamda bir söylem değildi bu ben kadının daha öncede sürekli evli erkeklerle beraber olan biri olduğunu onun böyle kaygıları olmadığını o yüzden karısını düşünmesi gereken kişinin şef olduğunu söyledim. Onun üzerine evet dışarıda öyle çok o…. Lar var dedi . Anlamadım neden bu kadar infihal yaratıldı yorumlarda . Ooo olana da ooo denir eşini aldatan erkeğe de şerefiz denir kimse ne gocunsun ne de gücensin .

Konu şefin eşini aldattığı kadından açılmıştı çünkü genel anlamda tüm kasımlara yönelik bir söylem değildi bu ben kadının daha öncede sürekli evli erkeklerle beraber olan biri olduğunu onun böyle kaygıları olmadığını o yüzden karısını düşünmesi gereken kişinin şef olduğunu söyledim. Onun üzerine evet dışarıda öyle çok o…. Lar var dedi . Anlamadım neden bu kadar infihal yaratıldı yorumlarda . Ooo olana da ooo denir eşini aldatan erkeğe de şerefiz denir kimse ne gocunsun ne de gücensin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…