- 6 Aralık 2022
- 383
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi karcicegi94
Yani bende böyle düşünüyorum işteHaklısınız bu biraz abartı ben de sosyal biriyimdir ama telefon numarası vermek veya sosyal medya hesabı vermek gibi bu her tanışılan ile paylaşılabilecek bir durum değildir.
Çok haklısınız, başlarda bu nedenle reddetmiştim ama aylarca uğraştı en sonunda gönül ferman dinlemedi…. Bende haksız olduğumu düşünerekten eşime herhangi bir sitem etmiyorum ama istem dışı rahatsız olmaya başladım içten içeHaksızsınız.
Adamın yapısını, sosyal hayattaki davranışlarını bilerek ve kabul ederek evlenmişsiniz. Şu saatten sonra kıskanma, kısıtlama hatta rahatsız olma hakkınız yok. Yok ben illa huzur bozacam diyorsanız ayrı mesele.
Yaa bilmiyorum rahatsız olmaya başladım istem dışı. Benim eşim de benden bahsediyor hatta bazı kadın iş arkadaşlarına oğlumuzun benim fotoğraflarımızı göstermiş bu hoşuma gidiyor tabi ama bir yandan da bu kadar sosyalliğe gerek var mı diyorumBence saçma değil sohbet geçiyordur herkes birbirini ekliyordur. Kafanıza takıp kendinizi yıpratmayın bende sosyal medyada eklemesem de(bazı zamanlar ekliyorum eğer konusu geçtiyse veya istek atildiysa, hikayeye etiketleyeceksem) ama her yerde yeni insanlarla tanışmak sohbet etmek çok hoşuma gidiyor hayatımdaki insandan da bahsediyorum. Beni hayatına alan kişi de bu davranışımı bildiği için sorun etmiyor çünkü güveniyor
Çok Haklısınız bende bu nedenle istememiştim başta ama sonra aylarca uğraştı en sonunda bende kendisinden hoşlandım evet dedim . O nedenle şimdi huzursuzluk çıkarmak istemiyorum ama işte elimde olmadan rahatsız oluyorumBaştan bu sebeple reddettiğini adamla sonrasında evlenmişsiniz. Şimdi rahatsız olmanız huzursuzluk çıkarmaktan baska bir sey olmayacak.
Ben bu kadar sosyal ki bence sosyallik her gördüğün insanı sosyal medyadan eklemek değil, istemezdim bu arada ama siz bunu bilerek evlenmişsiniz.
Aynen işte benim eşimin ağzı aşırı iyi laf yapıyor girdiği her ortamda kendisini gösteriyor ben ise tam tersi bir karakterdeyim. Bu nedenle başta çok reddettim aylarca uğraştı en sonunda bende kendisinden hoşlandım. O nedenle haksız olduğumu biliyorum ama işte rahatsız oluyorum istem dışı.Yani bilerek evlendiniz, haksızsınız.
Birde kocanız zaten size onları anlara sizi anlatıyormuş bana masumane geldi eşinizin davranışları. Normalde başka biri olsa bu hareketler yanlış anlaşılabilir ama bazı insanların huyu bu ortamda resmen parlıyorlar ağızları güzel laf yapıyor hemen kaynaşıyorlar.
O şekilde yazdım ama size de hak vermiyor değilim bazen aynı davranışları hayatımdaki insan yapsa sanırım kıskanırdım ve trip atarım gibi geliyor sırf bu yüzden empati yaparak azaltmaya çalışıyorumYaa bilmiyorum rahatsız olmaya başladım istem dışı. Benim eşim de benden bahsediyor hatta bazı kadın iş arkadaşlarına oğlumuzun benim fotoğraflarımızı göstermiş bu hoşuma gidiyor tabi ama bir yandan da bu kadar sosyalliğe gerek var mı diyorum
Eşim de aynı şeyi söylüyor; network. Adam bayılıyor ya yeni birileriyle tanışıp sohbet etmeye. Ben ise tam tersi biriyimNetwork denen şey bu şekilde sağlanıyor, ben de böyle biriyimdir.
Ya bende arada iş gereği eklediğim ya da bana istek atanlar oluyor ama eşim kıskanmıyor aslaO şekilde yazdım ama size de hak vermiyor değilim bazen aynı davranışları hayatımdaki insan yapsa sanırım kıskanırdım ve trip atarım gibi geliyor sırf bu yüzden empati yaparak azaltmaya çalışıyorumBilinçli kıskandırma değil ama aynı davranışları sergileyin bence o da farkına varacaktir
İşimle ilgili bir sorum olduğunda, bir geliştirmeye ihtiyaç duyduğumda arayıp sorabileceğim o kadar çok kişi oluyor ki.. Yöneticilerim de bunu yaptığım için takdir ediyorlar, bilginiz olsun.Eşim de aynı şeyi söylüyor; network. Adam bayılıyor ya yeni birileriyle tanışıp sohbet etmeye. Ben ise tam tersi biriyim
Törpüleyeceksiniz kendinizi, başka çareniz yok.Çok haklısınız, başlarda bu nedenle reddetmiştim ama aylarca uğraştı en sonunda gönül ferman dinlemedi…. Bende haksız olduğumu düşünerekten eşime herhangi bir sitem etmiyorum ama istem dışı rahatsız olmaya başladım içten içe